מחכים לירידות האם זו דרך?
האסט' של 31/1 עדיין בהפסד וכולנו מחכים לירידות על מנת לצאת ממנה בשלום.
אנו קרובים ל1180 דהיינו שאנו בקלות יכולים למצא את עצמנו עם שורט בתוך הכסף ללא שום אפשרות מקסום בזמן שנותר עד לפקיעה.
ובכן....
האם זו הדרך הנכונה לקחת הימור שהשוק לא יעלה?
הרי כאן אנו כבר מבוססים על הימור ולא על שחיקה של התטא. נניח שבסופו של מהלך השוק לא יעלה עדיין זה לא מחפה על דרך הפעולה שלדעתי היא לא כל כך נכונה.
Re: מחכים לירידות האם זו דרך?
מה ההפסד באחוזים?
לא הבנתי מדוע ציינת "הרי כאן אנו כבר מבוססים על הימור ולא על שחיקה של התטא" - השחיקה
עובדת גם היא לטובתך. אני יכול להסביר גם מתמטית אם תרצה מדוע זה לא הימור אבל החשוב מכל:
אם "דרך הפעולה לא נראית לך" אתה יכול לסגור את הפוזיציה. אני מציע את האסטרטגיה אבל כפי שיש כאלה שאינם מקשיבים לי ורוצים להשיג למעלה מ 10%, וכאלה שסוגרים כבר אחרי 5% ואחרים שמכניסים תיקון עפ"י הנחה מעט שונה שלהם - כך או כך האחריות היא תמיד כולה על המבצע.
לא מדובשי ולא מעוקצי בבקשה מכם.
ציינתי כבר בסקירה ואחזור שנית - אנו בדרך לפקיעה ברוטאלית, וכפי שהזהרתי מראש השחקנים לבדם עומדים כרגע מול הפרץ.
בינתיים אני ממתין עם האסטרטגיה - אם יהיה שינוי כמובן תישלחנה הודעות.
שחקן, כל הכבוד על תשומת הלב, נראה כי כל מה שאנשים רוצים לדעת זה שאתה אם אצבע על הדופק.
מהמעקב שלי אחרי האסטרטגיות "שמפסידות" בתחילת החודש יש סיכוי שהם יהיו המרוויחות ביותר.
על כל פנים כל הכבוד על "הביבי סיטינג"
אולי שאלה אידיוטית, אבל כשאתה אומר פקיעה ברוטלית, הכוונה כמובן ברוטלית למטה. הלא כן?
ברוטאלית במובן מחכה הרבה כסף בפינה שבעת הצורך יזרק לתוך השוק. המטרה, כפי שציינתי בסקירה, להימנע מפקיעה 1180. אם פתאום המדד ירד ל1165 אזי העבודה כבר נעשתה ובהתאם הפקיעה תהא רגועה יותר.
שחקן
נשמח אם תשתף אותנו מה הכוונה הולכים לפקיעה ברוטלית
ומה התכניות שלך במידה ונחצה 1180 היום או מחר לפני הפקיעה מה התיקונים שתעשה במידה ויקרה תהליך של עליה נוספת מעבר ל1180
כי במידה ונרד כמובן שלא נצטרך לעשות כלום אלא רק לסגור ברווח
נשמח לשמוע
תודה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
מה ההפסד באחוזים?
לא הבנתי מדוע ציינת "הרי כאן אנו כבר מבוססים על הימור ולא על שחיקה של התטא" - השחיקה
עובדת גם היא לטובתך. אני יכול להסביר גם מתמטית אם תרצה מדוע זה לא הימור אבל החשוב מכל:
אם "דרך הפעולה לא נראית לך" אתה יכול לסגור את הפוזיציה. אני מציע את האסטרטגיה אבל כפי שיש כאלה שאינם מקשיבים לי ורוצים להשיג למעלה מ 10%, וכאלה שסוגרים כבר אחרי 5% ואחרים שמכניסים תיקון עפ"י הנחה מעט שונה שלהם - כך או כך האחריות היא תמיד כולה על המבצע.
ציינתי כבר בסקירה ואחזור שנית - אנו בדרך לפקיעה ברוטאלית, וכפי שהזהרתי מראש השחקנים לבדם עומדים כרגע מול הפרץ.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
מה ההפסד באחוזים?
שחקן יקר שלום לך!
ברור שכל מי שעושה האחריות הבלעדית עליו ואין כאן כל נסיון לגלגל אחריות עליך או על כל אחד אחר.
העלתי את הרהורי על גבי הכתב משום שברצוני להבין את דרכך. לא איכפת לי ההפסד כמו שברצוני להבין.
ובכן אחזור על שאלתי
אם המדד יעלה מעבר ל1180 אנו בתוך הכסף בלי יכולת הגנה, לא הבנתי מדוע זה לא הימור.
מן הראוי לציין שגם סטיות התקן עלו ומעיקים על האס'.
אשמח להיות קשוב לביאורך.
תודה!!
* ירידה במדד זה מובן וברור ואין צורך להרחיב מדוע זה משרת אותנו.
* דשדוש - סטיית תקן 15 לפני פקיעה היא שוק כמעט ורדום והואיל והתטא על C1180 היא 150 ש"ח, הרי שצירוף שני הפקטורים הללו מעלה את הסבירות לעומת עליה.
* עליה - גם עליה של 0.4 עדיין נסבלת, ולכן בשלב זה עוד מוקדם.
* כתיבות השחקנים הבוקר הולכות וגוברות ודווקא כתיבות הקולים. בהחלט אנחנו מתקרבים למצב של הכל או כלום היות ורווח נאה לא היה החודש, אלא רווח מצומצם בלבד, כתוצאה מפרמיה נמוכה.
חלוקה של
הדלתא
באופציות המדוברות בתטא מביאה אותנו לסביבות רבע ואם תכניס למשוואה את הסטיה (איני מחשיב את חמישי) תקבל שוב תוצאה התומכת בהמתנה.
* השחקנים - תמימות דעים מקצה לקצה, אין הפתעות ואין סטיות - כולם חפצים בפקיעה מתחת ל1180 וכולם
פועלים
בהתאם.
זו המתמטיקה.
מה עומד מנגד? כמובן, ה""מזל" הבעייתי של השחקנים שמוביל לקפיצות במדדי וול-סטריט יום טרם הפקיעה וטורף את כל הקלפים. מכיוון שאיני מאמין במזל אז המתמטיקה אומרת להישאר.
מכאן כל אחד והאינטואיציות שלו :) אני ממשיך עם המתמטיקה.
עדיין לא קבלתי תשובה מה ההפסד באחוזים? אני מקבל מיילים עם מגוון מעניין ביותר.
שאלה לאור תשובתך האם הורדת השעה החופפת מוול לא עומדת לשחקנים לרועץ והאם הורדת השעה החופפת לא היתה בהסכמת השחקנים אם כן אז הם ירו לעצמם ברגל במצב כמו עכשיו
הסבר נאה !!
תודה!!
אפילו אם המזל יהיה נגדך ונגדנו (אנחנו באותה סירה) אני רגוע מתוך ידיעה שהפעולה עצמה היתה הגיונית, ואין בכוחי להלחם עם המזל.