ניתוח טכני EUR/USD גרף שעתי
גרף שעתי: התיקון אחרון כלפי מעלה נעצר על התנגדות פיבו' 50 ועל ממוצע נע אקס 144 RSI והסטוקסטי במכירות יתר משאמור לאותת על שורט אך לעומתם המומנטום וMACD עם הפנים כלפי מעלה בנוסף ממוצע נע אקס' 3 פרץ כלפי מעלה גם את ממוצע נע אקס' 7 וגם את ממוצע נע 25 כל אלא מרמזים על לונג. עם פתיחת המסחר הצפי הוא לשורט אך ישנה אפשרות להגיע עד התנגדות פיבו 61.8 ולאחר מכן להתחיל את הירידה.
יעד ראשוני 1.354 אך הכיוון אמור להיות 1.346 (השפל האחרון).
Re: ניתוח טכני EUR/USD גרף שעתי
תודה סטס , ניתוח יפה .
אני בשורט על המטבע מ 1.3788 , גם אני חושב שהכיוון הוא עדיין שורט , למרות שיש לקחת בחשבון שהמטבע לא ביצע תיקון "לפי הספר" למהלך הירידות שביצע ממחיר 1.4578 . בימים האחרונים השוק מתנהג בצורה מאוד אמוציונלית ומאוד תנודתית , במצבים כאלה המתנדים יכולים להוליך שולל , גם את זה צריך לקחת בחשבון. בכל מקרה קידמתי SL קצת מעל פיבו 61.8 .
תמיר.
אני מנחש שאתה לא סוחר יומי,מה היעד?
רוב הטריידים שלי הם במסחר תוך יומי , מדי פעם אני "חוטא" במסחר ארוך טווח . יעד הרווח הראשון שלי הוא 1.3388 , הצמד פיספס את ה TP שלי ב50 פיפס בערך . כרגע אין לי יעדי רווח נוספים . אני מתכוון לבצע הערכה נוספת ביום שני בבוקר ובהתאם לתגובת הצמד אחליט על יעדי רווח נוספים או על קידום ה TP .
הכל אצלך נגמר ב88. אני יגיד לך למה הוא פיספס את יעד הרווח שלך אם תמתח פיבו' מהשפל של סוף אוקטובר 2008 עד לשיא בסוף נובמבר שנה שעברה תמיכת פיבו 61.8 בגרף היומי היא במחיר 1.3398 אז מבחינת הגרף המחיר הוא מחיר מסוכן כי שבירת יעד זה ממשיכה את השורט והיעד שלך מתחת לזה אני אישת במצבים כאלה שם את היעד לפני מחיר קריטי כדי שיתפס גם אם לא ישבור את המחיר הקריטי
אתה אכן צודק , על קו פיבונאצ'י זה הסתמכתי , הייתה לי כנראה טעות במתיחת הקוים . בפתיחת המסחר אתקן את יעד הרווח שלי.
תודה.