-
כתבות ושאר ירקות
בוקר טוב,
אפשר לחזור לעיקר.
העיקר זה ניתוח השוק , הבנתו ודיסקוס בנושאים הקשורים בשוק ההון.
למען הגילוי הנאות, אני השתתפתי בקורס של יוסי, אפילו נתנו לי את האפשרות לבצע שעור השלמה
בירושלים,
אני מנוי לשירות אס אמם אס וגם עליו אני אמור לשלם.
כל הצהוב , הרכילות ושאר ירקות אינו מעניין, טפל ואינו חשוב.
אם הציבור רוצה צהוב שילך לראות את ערוץ E.
אם הכוונה היתה להזהיר מפני קבוצת נוכלים בינלאומית , זה היה רעיון מצויין לו היו מבצעים תחקיר עומק עתונאי מלווה במסמכים וראיות, את זה לא ראיתי וחבל.
עד כמה שידעתי משגת קרן גידור אינה קרן ששולחים שיק בשיטת שגר ושכח, יש לה מסגרת משפטית ברורה, יש רגולטור, יש את כל הנדרש, יש לציין כי ממעקב שלי אחר תגובות אנשים לרעיון קרן הגידור הבחנתי שחלק גדול ביקש לדעת במה דברים אמורים לעומק ואף נענה כי כשהדבר יבשיל יעשו את זה בצורה מסודרת.
בנתיים , אני נהנה מקובצת "הנוכלים" הזו שנראה כי היא מאוד מתאמצת והצליחה לבנות פלטפורמה מרשימה מאוד לכל באי האתר.
לפחות, הסביבה כאן ראויה ולדעתי נחשפו כאן אנשים לעולם שלם ולניהול אסטרטגיות במעוף.
כלי שכל פקיד/יועץ השקעות ממוצע בבנק יסביר כי מדובר בהימורים מסוכנים...
אני חוזר ומציין, כי אני אישית נהנה מאוד מהאתר.
צריך לזכור כי אני גם חושב כי כל דבר טוב, צריך לשאת את עצמו מבחינה כלכלית אחרת מתי שהוא הדבר יפסק או כי נמאס או כי כבר אין כח לממן את זה.
לכן יש לאתר פרסומות, לכן לוקחים כסף על קורסים (שדרך אגב, המרצה מצויין ומוכן להשקיע את הנשמה, דבר שלא מוצאים בכל מקום), לכן לוקחים כסף על אס אמ אסים, וכן גם כאשר משווקים חברת השקעות , המשווק מקבל אחוזים מהעמלות, דבר מקובל ונהוג במקומותינו.
מה המוטיבציות של כל העוסקים במלאכה אינני יודע, אינני בוחן כליות ולב.
שחקן העיד על עצמו שהוא מעוניין להנחיל את הידע לציבור המשקעים "העדר" שמפסיד כל הזמן.
יכול להיות שאם היה פותח עמותה להכנת סנדווצים לאוכלוסיות חלשות זה היה נראה יותר אלטרואסטי, אבל מה לעשות הנישה הזו כבר תפוסה, אולי הוא אינו בקי בתחום של הכנת סנדווצים אבל ממעקב שלי מאז שנרשמתי לאתר נראה כי יש לו מושג ברור ויכולת ניתוח יפה של שוק ההון ובניהול אסטרטגיות מעוף.
עובדה שכאן הפורומים עמוסים ואנשים מדברים ונהנים.
בסדר, אז לא צרכים להתנהג כעדת מעריצים כבסרט "בריאן כוכב עליון" של מונתי
פייטון
אבל וזה אבל גדול תנו לנו להנות.
די לצהוב ולרכילות.
במאמר מוסגר ניתן להבחין בשוני סגנוני מובהק בין כתיבתו של שחקן לכתיבתו של מרצה.
רק הצלחות, ומה הולך להתרחש בפקיעת פברואר?