מועד תשלום הריבית שהיה קבוע למועד 31.01.2010 נדחה והיום הקובע יהיה 16.02.2010 כאשר התשלום בפועל יבוצע ביום 28.02.2010 , כרגע לא הוחלט על שינויים נוספים.
לידיעת המחזיקים...
Printable View
מועד תשלום הריבית שהיה קבוע למועד 31.01.2010 נדחה והיום הקובע יהיה 16.02.2010 כאשר התשלום בפועל יבוצע ביום 28.02.2010 , כרגע לא הוחלט על שינויים נוספים.
לידיעת המחזיקים...
לברון,
קראתי את ההודעה במאיה ומצוין שם שב 14 הימים הקרובים יתבצע מו"מ אינטנסיבי על ההסדר ומצוין שם אגח ב, למרות שאני לא רואה אותו, לפחות לא באתר לאומי טרייד - אני מניח שאם העלית את הנושא הזה אז אתה טיפה מעורה בחברה ואולי אף מושקע באגח א - ידוע לך מה הסיפור של אגח ב? האם הריבית שאמורה להיות משולמת בתאריך החדש היא עדיין 3.7% והאם נראה לך שהיא תשולם או שיש מצב לעוד דחייה?
תודה, אסף.
אסף שלום ,
ראשית אני חייב לציין שאיני מושקע בחברה הזאת אני פשוט סתם מנסה לעזור , ואין במה שאני כותב לראות כהמלצה וכל אחד יפעל כאוות נפשו.
אז קודם כל במידה והינך מושקע בחברה ואתה רוצה לראות מקרוב על התהליך ועל קבלת ההחלטות אז אתה יכול ללכת ב 15.02 בשעה 16:00 במשרד עורכי דין גולדפרב, לוי, ערן,
מאירי, צפריר ושות' ברח' ויצמן 2, ת"א (קומה 1 ) ותתקיים שם אסיפה של בעלי האגח , אתה צריך להציג לנאמן אישור מחבר בורסה בדבר יתרת אגרות החוב (סדרה א') שבבעלותך ופשוט להשתתף.
לגביי האם הריבית תשולם הפעם בזמן אז אני אישית חושב שעלולה להיות שוב דחייה ( אבל כמובן יכול להיות שאני טועה ).
עכשיו קצת על התנהלות החברה , החברה לא מזמן הציגה את תוכנית העבודה שלה לשנתיים הקרובות לגביי השקעה בתחומי שיווק חדשים ומחקרים. המנכל הביע אמון בתחומים אלו וסבור כי הם מצויינים להתפתחות והתקדמות החברה .
יו"ר הדריקטוריון אף הוא מאמין בחברה ( טען שהשקיע כ 150 א' $ השנה בחברה ) דבר שללא ספק מראה לנו כי אכן הוא מאמין בחברה.
הם ביקשו לדחות את הקופונים הקרובים של האגחים .( לחברה יש כסף לשלם אך הם טוענים שבמידה וישלמו לא יישאר להם כסף לתפעול השוטף של החברה ) דבר שמעלה סימני שאלה מבחינתי למה הם לא דוחפים את היד לכיס..?? :?
עכשיו החברה רשמה פטנטנים על המוצר ואף מכרה כ150,000 יחידות. כלומר כנראה המוצר הוא באמת טוב..
וכנראה המציאות שבה החברה נמצאת היא הסתגלות למוצר חדש , דבר שללא ספק לוקח זמן .
כעת מצד בעלי האגח ( זה לפחות מה שאני הייתי דורש ) הוא :שהחברה תכניס את היד לכיס כדי לא לעכב את הקופונים שזה דבר בסיסי בעיני ובמידה ולא אז שימצאו דרך לשפות ולפצות את המחזיקים אם זה בדמוי ריבית גדולה יותר או אם זה בדרך של הנפקת זכויות שבה גם בעלי האגח יהיו זכאים להטבות.
ולשאלתך האחרונה לגביי אגח ב' אזי אומר לך על מבנה ההון/חוב של החברה .
לחברה 24 מיליון מניות , 41 מיליון שח אגח להמרה א' שהוא סחיר ועליו רוב התכתובת בעצם ועוד כמיליון דולר אגח להמרה ב' אבל הוא לא סחיר.
מקווה שעזרתי לך אפילו בקצת ..
בברכה לברון
תודה רבה!!!
שלום לכולם ,
אז כמו שתיארתי לעצמי ואף כתבתי זאת כאשר עניתי לאסף וניתן לראות זאת אז הערכתי שתהיה דחייה נוספת של הריבית וכאמור היום( 16.2 - יום שלישי ) יצאה הודעה נוספת על דחייה...
יום טוב, לברון