יוצאים לדרך חדשה - חידושים בפורום אג"ח
אהלן חברים,
בתקופה האחרונה ניסיתי להבין מהם הדברים שחשובים לך כחברי הפורום, אילו נושאים ראויים להתייחסות מצדכם ומהם הדגשים שהייתם רוצים שאתן כמנהל.
אחרי תקופה קצרה של מחשבה עם עצמי, החלטתי להודיע על מספר חידושים שבדעתי להכניס לפורום:
1) סקירה שבועית על שוק האג"ח, בדגש על השוק הסולידי, שתפורסם מדי יום ראשון, ותכלול התייחסות שלי לאירועים מעניינים/חשובים/חריגים שהיו בשבוע החולף. הסקירה הקרובה תפורסם היום.
2) סקירת הנפקות קרובות שאני מוצא אותן כמעניינות, ולחילופין - הנפקות שראוי להזהר מהן לדעתי.
3) הסדרים הסדרים הסדרים - הנושא שהיה מעניין ב-2009 ימשיך להעסיק אותנו גם ב-2010.
כמו שבוודאי שמתם לב, בתחום אג"ח הזבל מעניינים אותי בעיקר אלו שנמצאים במתווה של הסדר, ולדעתי במצב הנוכחי בשוק חשוב לשים דגש על התחום.
כדי שהנושא יהיה מסודר, לכל הסדר ייפתח נושא משלו ותחתיו ירוכזו ההודעות בעניין.
4) סקירות תיאורטיות על סוגיות שונות בתחום האג"ח - לאילו נקודות חשוב לשים לב בניתוח חברה, פילוסופיות השקעה וכו'.
בנוסף, מפעם לפעם, אני אבחר לשים "זרקור" על חברה מסוימת. החברות הקרובות שאעסוק בהן הן איזי אנרגיה (שעלתה מספר פעמים בפורום) וישראלום.
כמו כן, כמובן שהדיונים השוטפים בפורום ימשיכו להוות את "עמוד השדרה" שלו. תמשיכו בזה, אתם עושים את זה מצוין...
תמשיכו לשאול ולהפרות אחד את השני (ואותי :-)), ואם יש לכם שאלה חשובה שלא קיבלה מענה - אל תתביישו לשלוח הודעה פרטית ולהפנות את תשומת ליבי. אני בד"כ עובר על הודועות בפורום פעמיים ביום, ולפעמים ייתכן שאני מפספס משהו.
זה המקום גם להגיד תודה לכולכם על קבלת הפנים החמה, ולהודות גם למנהלי האתר על האמון והתמיכה.
ואחרון חביב - תודה לרם, מנהל הפורום הקודם, שיצר כאן קהילה נחמדה, נעימה ופוריה.
שיהיה בהצלחה לכולנו :-)
Re: יוצאים לדרך חדשה - חידושים בפורום אג"ח
סחתן
נשמע מבטיח
שיהיה בהצלחה
אני שמח מאוד על המתווה שבו ינוהל הפורום
המון תודה ובהצלחה
ינון
פורום האג"ח המשודרג נשמע נפלא ומצויין,
בהצלחה לך כמנהל הפורום,
מחכה בקוצר רוח לסקירות שלך,
ותודה רבה לרם שליווה אותנו עד כה.
תודה רבה על פורום מרתק
עמית :d
נשמע שאפתני!
אשמח ללמוד ממך.
בהצלחה.
נשמע מאד מעניין אשמח ללמוד ולהתעדכן.
אם אפשר להתיחס לאשור ההסדר ולהסדר עצמו של פולישק בסקירה.
תודה ישר כח
דנה
אשמח ללמוד ולהקשיב
תודה :d