Re: מפת פוז' פתוחות 3 פברואר
לדעתי הדבר המעניין הוא דווקא ביום של עליות כתיבת הקולים ב1160 ויצירת מגדל חדש דווקא נמוך מ1180. הדבר מצביע על בטחון בהיפוך המגמה של העליות. לדעתי מדובר בנסיון למכור קולים יקרים לפני ירידות צפויות. מעניין מה יקרה היום בכתיבות לאור העליות בפתיחה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
לדעתי הדבר המעניין הוא דווקא ביום של עליות כתיבת הקולים ב1160 ויצירת מגדל חדש דווקא נמוך מ1180. הדבר מצביע על בטחון בהיפוך המגמה של העליות. לדעתי מדובר בנסיון למכור קולים יקרים לפני ירידות צפויות. מעניין מה יקרה היום בכתיבות לאור העליות בפתיחה.
תודה על הדעה הנוספת.
מה לדעתך הגבולות העליונים והתחתונים המסתמנים?
אני בתחושה שינסו להרחיק העליון ל C1190 והתחתון אולי לקרב ל P1100 מה שנראה לי מסוכן ביותר!
איציק
אוקיי. הניסוי מתחיל.
הכללים - לא להיות בקול שהדלתא מעל 3 ובפוט שהדלתא מעל 0.5.
כתבתי C1250,
הדלתא
בביצוע הייתה 2.81. אם ביום חמישי לאחר הסגירה תהיה מעל 3 במובהק אגלגל למעלה את רגל הקול ולמעלה את רגל הפוט.
כתבתי P1000,
הדלתא
בביצוע הייתה -0.28. אם ביום חמישי לאחר הסגירה תהיה מעל 0.5- במובהק אגלגל למטה את רגל הפוט ולמטה את רגל הקול.
(פוט 1010
הדלתא
הייתה -0.51 ולכו לא כתבתי בסטרייק זה - ככלל צריך להיות מפלדה כי אם לא הוא לא שווה!)
איציק
איציק אתה בשרשור הלא נכון.
אני חושב שעוד מוקדם לקבוע נקודות קיצון לפקיעה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי itsikf1
אוקיי. הניסוי מתחיל.
הכללים - לא להיות בקול שהדלתא מעל 3 ובפוט שהדלתא מעל 0.5.
כתבתי C1250,
הדלתא
בביצוע הייתה 2.81. אם ביום חמישי לאחר הסגירה תהיה מעל 3 במובהק אגלגל למעלה את רגל הקול ולמעלה את רגל הפוט.
כתבתי P1000,
הדלתא
בביצוע הייתה -0.28. אם ביום חמישי לאחר הסגירה תהיה מעל 0.5- במובהק אגלגל למטה את רגל הפוט ולמטה את רגל הקול.
(פוט 1010
הדלתא
הייתה -0.51 ולכו לא כתבתי בסטרייק זה - ככלל צריך להיות מפלדה כי אם לא הוא לא שווה!)
איציק
איציק, אני חושב שאתה צריך לתת לקול/פוט קצת מרווח נשימה.
הייתי מציע שרק אם
הדלתא
של הקול/פוט מכפילה את עצמה (אולי אפילו פי 1.5) , רק אז הייתי שוקל לתקן.
אכן בשרשור הלא נכון....
איך מעבירים??
נועם, תודה על ההתייחסות. אני בהחלט ישקול את זה. כרגע זה רק ניסוי בקטן שממנו אגזור כללים.
לא יודע איך מעבירים. תפתח שרשור חדש בפברואר ותעתיק לשם בקט אנד פייסט את מה שכתבת
איציק,
תודה על הניתוח. אני בהחלט מסכים עם הניתוח שלך.
חודש שעבר, כששחקן עשה את השוקת הרחבה, הוא עשה צעד נועז עם הקולים, כאשר העביר אותם שלושה שבועות לפקיעה ל 1210.
לאור הניתוח של המפה, ולאור רמת המחירים, נראה לי שהגיע הזמן לצעד הזה, וצריך לעבור ל 1200.