Re: מפת פוז' פתוחות 25 ינואר
כבכל יום תודה רבה על הסקירה.
בטוח שכולם מצטרפים ומחזיקים אצבעות שעברת הבחינה
תודה.
להשלמת התמונה, צריך לראות מה קורה בחודש פברואר. איזה כתיבות נעשות שם.
תודה,
גם לדעתי זה הזמן להתחיל ולהסתכל על פברואר.
יום טוב.
לא חושב שעדיין אפשר לקבל אינדיקציות טובות על פברואר. רואה אבל שיש בפברואר מעל 7,000 יחידות פתוחות בפוט 1140. וכן מעל 5000 יחידות פתוחות בפוט 1070. בקול 1200 כמעט 2500 יחידות פתוחות. כרגע המפה לא אומרת לדעתי כלום בפברואר. אולי ביום רביעי נתחיל לראות הערכות הכתבנים לכיוון. אבל גם זה יהיה בערבון מוגבל. הרי מה שמעניין זה אינדיקציות לרגליים העליונות והתחתונות לשם כתיבת שקתות.
סבלנות לא קונים בשום חנות....
ציטוט:
פורסם במקור על ידי itsikf1
לא חושב שעדיין אפשר לקבל אינדיקציות טובות על פברואר. רואה אבל שיש בפברואר מעל 7,000 יחידות פתוחות בפוט 1140. וכן מעל 5000 יחידות פתוחות בפוט 1070. בקול 1200 כמעט 2500 יחידות פתוחות. כרגע המפה לא אומרת לדעתי כלום בפברואר. אולי ביום רביעי נתחיל לראות הערכות הכתבנים לכיוון. אבל גם זה יהיה בערבון מוגבל. הרי מה שמעניין זה אינדיקציות לרגליים העליונות והתחתונות לשם כתיבת שקתות.
הכוונה שלי, שכשאתה רואה סגירות (כמו למשל ב C1170 ומעלה), זה לא תמיד נשאר באותו החודש. זה גם זורם לחודש הבא.
אני הבנתי שכרגע סוגרים את הפוזיציות של ינואר ומתחילים לכתוב על 1080-90 לפברואר.
בהמשך התמונה תתבהר.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
ציטוט:
פורסם במקור על ידי itsikf1
הכוונה שלי, שכשאתה רואה סגירות (כמו למשל ב C1170 ומעלה), זה לא תמיד נשאר באותו החודש. זה גם זורם לחודש הבא.
אולי כדאי להפנות שאלה לשחקן בעניין.
יכול להיות שעושים אוכפים/שקתות ללא קשר לגלגול פוז' מינואר.
כל כוונתי היא שעדיין אין שם משהו מוחלט או שמעיד על כיוון.