קורס ניתוח טכני ע"י רונן מנוח
רונן שלום, קודם תודה.
העברת קורס ניתוח טכני בצורה מעניינת עם דגשים על ניתוח מעשי בסיסי להבנת התחום. הקונצנזוס בקורס היה שחסר זמן לתרגול וללא תרגול כל מה שנלמד טוב ונרחב ככל שיהיה לא ישים מבחינה פרקטית.
אשמח אם יפתח שרשור נפרד עם כניסה וסיסמה נפרדת לכל מי שלקח חלק בקורס ושבו נעלה ניתוחי גרפים הרלונטיים רק לחומר התיאורטי שנלמד בקורס ואם תוכל לתת תמיכה וכיוון במידת האפשר מצדך.
לאחר הסכמתך והסכמת הנהלת האתר אשמח אם יצטרפו לשרשור זה שאר הנוכחים בקורס, היות ורק תרגול בהנחייה יקנה הבנה מעשית של הנלמד על ידך בקורס.
מודה לך ששיתפת אותנו מנסיונך, אשמח לעוד שיתוף פעולה מצדך ומצד הנהלת האתר בתרגול מונחה משותף. וכמובן תודה להנהלת האתר על היוזמה בעקבות דרישת חברי האתר לקיום קורס ניתוח טכני.
עופר
Re: קורס ניתוח טכני ע"י רונן מנוח
Re: קורס ניתוח טכני ע"י רונן מנוח
לשחקן ולהנהלת הפורום
קודם כל תודה על קורס ניתוח טכני בסיסי שהתקיים בשבועיים האחרונים ואשר הוסיף לי באופן אישי הרבה. אבל זה רק טיפה או טעימה בניתוח הטכני ויש עוד הרבה חומר להרחיב וללמוד .
אם אפשר לפתוח קורס המשך לניתוח טכני – בסיס מס' 2 שיכלול משתתפים שהיו בקורס בסיס מס' 1 או בעלי ידע מקורסים קודמים.
היו מס בעיות בקורס ואם אפשר יהיה לשפר עד הקורס הבא לטובת חברי האתר ואם מתכוונים לפתוח קורס המשך אז שיהיה בתנאים שנספיק לתרגל כדי שנוכל להפיק משהו מה שנלמד בכתה.
התחושה הרווחת בין משתתפי הקורס היא שאחרי 4 מפגשים אנו רחוקים להיות מנתחים טכניים אלה רק קיבלנו את הבסיס של הבסיס וגם ללא אפשרות נאותה לתרגול.
אני מצטרף לדעתו של עופר מהקורס יפתח שרשור נפרד עם כניסה וסיסמה נפרדת לכל מי שלקח חלק בקורס ושבו נעלה ניתוחי גרפים הרלוונטיים רק לחומר התיאורטי שנלמד בקורס ואם תוכל לתת תמיכה וכיוון במידת האפשר מצדך
צריך להבין שהגיעו לקורס אנשים עובדים לאחר שעות העבודה עם מס' שעות קטן פנויות בסופו של יום עבודה ופתאום מקבלים חומר חדש לתרגל ולנתח גרפים ואין הרבה זמן , כי בעוד שלושה ימים יש שיעור נוסף. גם אם הספקנו להעלות חלק משיעורי הבית לאתר אני לא יכול לקבל תיקונים לשעורי הבית שהכנתי מפני שזה קורס של כל מי ששילם לקורס ולא קורס פתוח לכל חברי האתר שיראו את הטעויות שלי ואת התיקונים ואת הקשיים.
לבעיה זו יש שני פיתרונות אפשריים: (וחייבים למצוא פיתרון)
הראשון שהוא נוח יותר וזול יותר הוא לפתוח באתר מקום ספציפי לתרגול של כל הקורסים עם סיסמא לכל קורס כך שנוכל לקבל הסברים לטעויות שעדיין אנו עושים ועוד נעשה כי לא היה זמן לתרגול ניתוח טכני של מס' רב של מניות או מדדים..........
הפיתרון השני יקר יותר מפני שצריך כיתה עם מחשבים לתרגל בכיתה והעלות של כיתת לימוד ומדריך יקרה לעומת האפשרות שניתן לתרגל בבית אך בתנאי שיהיה מי שיתקן את הטעיות שלנו.
המרווחים בין שעור לשיעור במתכונת הנוכחית הם שלושה ימים . לאנשים עובדים אין אפשרות לענות על כל התרגול שקיבלנו הביתה לכן אם אפשר שבמידה ויפתח קורס המשך המרווח בין שיעור לשיעור יהיה לפחות שבוע .
תודה
אייל