משהו יכול להסביר באופן תיאורטי איך מבצעים תיקון לאסטרטגיה? נניח המדד עלה מ1150 ל 1153. זה אפילו לא חצי סטרייק. אבל מה קורה לאסטרטגיה? מזיזים סטרייק אחד? אני יודע שהחודש הייתה בעייה ואני רוצה להבין מה זה אומר "לבצע התאמות"?
תודה
Printable View
משהו יכול להסביר באופן תיאורטי איך מבצעים תיקון לאסטרטגיה? נניח המדד עלה מ1150 ל 1153. זה אפילו לא חצי סטרייק. אבל מה קורה לאסטרטגיה? מזיזים סטרייק אחד? אני יודע שהחודש הייתה בעייה ואני רוצה להבין מה זה אומר "לבצע התאמות"?
תודה
קודם כל אתה מתבלבל בין תיקון אסטרטגיה לבין התאמת ביצוע. אלה שני דברים שונים.
לפי השאלה זה התאמה - נא לתקן כותרת :)
עכשיו לשאלה עצמה.
מכיוון שאופציות מוגדרות כל 10 (סטרייק) נקודות, לכן יש לבצע התאמה אם המדד התקרב לסטרייק הבא. בדוגמה שלך המדד לא זז מספיק כדי לבצע התאמה. אם היה זז מעל 155
היה אפשר להזיז כל האסטרטגיה סטרייק אחד למעלה.
תודה רבה!
זה מה שגם אני הבנתי אבל אתמול הייתה דרמה קטנה כאשר שחקן סגר את האסטרטגיה של 3/1 אחרי 10% רווח. היו כאלה שהפסידו או לא הרוויחו ושחקן אמר שהם לא עשו התאמות. הוא אמר שלא דין אחד שקנה כאשר המעוף 1150 לאחד שקנה כאשר המעוף 1153. אני לא מבין איזה התאמה הייתה נדרשת?
ז"א מה הייתי אמור לעשות? להמתין? אולי המעוף יעלה לכיוון ה1555 - 1556 ואז אני אתאם סטרייק אחד למעלה או שהוא ירד חזרה ואז אני מבצע את האסטרטגיה כלשונה? נניח והוא ירד חזרה, האם מדובר באותה אסטרטגייה בדיוק? ז"א איך אני משקלל את התטא דלתה ואת השונות? ללא שינוי? או שאולי אני לוקח את כול הסיפור הזה ברזולוציה יותר מידי גבוהה והרי מימלא ביום - יומיים הפרמטרים לא משתנים כ"כ. נראה לי שהבנה של הסיפור הזה זה 50% מההצלחה.