Re: ארביטראג' על אופ' מעוף
הסחירות של אופ' מעוף פברואר נמוכה
המחירים שהראית הם שערי הסגירה המשוקללים שלא נערכו בהן עיסקאות
כמעט בלתי אפשרי לעשות פעולה זו לגבי פברואר
גם בינואר, ישנם מחשבים מתוחכמים ומהירים ממך והם יגלו עסקה כשהיא ברווח קטן ויעשו אותה לפניך
אחרי שלמדת את נושא האופ' עצתי לך, בנה אסטרטגיות או העזר בשחקן המעוף, כלומר באסטרטגיה שהוא מפרסם ביום א
בהצלחה
דוד
לאריאל,
עשיתי כבר את האסטרטגיה של שחקן השבוע ויצאתי ברווח של 6%.
אני משתדל להיכנס לאט לנושא האסטרטגיות, בכדי לא לעשות שטויות
בטרם צברתי מספיק ניסיון.
בכל אופן תודה על התיחסותך.
שלמה
:d :d
הי,
גם אני הייתי בקורס של יוסי , וניסיתי לחפש ארביטראז לפי החוקים שלו , אבל מהר מאוד ירדתי מזה.
בקיצור אם אתה מוצא אחד אמיתי (לא לפי מחירי סגירה) , ספר לנו.
למשקיע חדש הרבה הצלחה בדרך רווית מכשולים העומדת לפניך.
ברצוני להפנות את תשומת לבך למה שנראה לי מדבריך.
אף שיהיו בדברי ציניות כואבת מאוד אבקש שתסלח ותבין שאני רוצה בטובתך ובטובת המשקיעים החדשים ולא לקנטר חלילה.
אתה כותב שלמדת אצל יוסי אלוף וזה היה מדהים ואתה ממליץ ללמוד אצלו ועוד כתבת על ההמלצה שלו לחפש ארביטראז באופציות לחודש הרחוק. אני לא שמעתי על יוסי אלוף לא מכיר אותו ומעולם לא הייתי בקורס אופציות מעוף.
כבר ענה לך מי שענה בטוב טעם שזה בכלל לא מעשי וכבעל נסיון מרובה מאוד באופציות הרחוקות הוא צודק במאה אחוז.
ושאלה לי אליך כמה ארביטראז נראה לך שיש ברבע שעה הראשונה ?
כמה תלמידים של יוסי אלוף מחפשים אותם לפי העצות שלו? האם אתה הייתה בקורס הראשון שהוא נתן את העצה הזו?
אני מעריך שמאות ממעריצי המרצה הנ"ל מחפשים את הארביטראז הנ"ל ואתה מצפה שאתה המתחיל תמצא אותו?
לאחר טענתי וטענת מי שענה לך לפני קשה לי להבין מה מדהים בו?
אין לי ענין לתקוף מי שאני לא מכיר הענין שלי הוא שהעצות הללו הם לא מתאימות כלל.
יש לי ההרגשה שהגדולים מראים ניסים ונפלאות לאלו שלא יודעים ומראים להם שכל כך קל להרויח ובמציאות זה רחוק מאוד אין קוסמויות וטכניקות סודיות שיביאו אותך אל העושר.
כתבתי קצת בחריפות בתקווה שכל המשקיעים החדשים בוגרי הקורסים יתנו אל לבם
כדאי לך מאוד לעקוב אחרי הדיונים באסט' השונות המועלות כאן באתר שהם ברמה טובה מאוד והגיונים לביצוע.
בהצלחה!!!!!!
- "אתמול ניסיתי לבצע זאת הלכה למעשה. להלן הנתונים שמצאתי כדוגמא בלבד:
C1200FEB 1650
C1210FEB 1406
C1220FEB 1022
לכאורה יש כאן ארביטראג' היות וממוצע המחירים של C1200 ו-C1220 נמוך ממחיר C1210 ואפשר לעשות כאן רווח בטוח של 140 ש"ח, ע"י קניית C1200 ו-C1220 ומכירת 2 יח של C1210.
- למשקיע החדש הרבה הצלחה, מה שנראה לי מדבריך, ואכן כי כן זה גם היה נכון אם ירידת המחיר הייתה לינארית, אבל זה לא עובד ככה, כי אם ירידת המחיר הייתה לינארית אז גם ההסתברות להגעה לשער היתה יורדת לינארית, וזה עוד לפני שמכניסים את פרמטר השחיקה העובד חזק יותר על השערים המרוחקים יותר
- כן, קשה למצוא פונקצית מחירים על סמך שלושת המחירים שנתת לנו, אבל רואים שהן לא תלויות לינארית(=לא על ישר אחד) ורואים שגם הנגזרת השניה שלה שלילית, כי ממוצע המחירים של C1200 ו-C1220 נמוך ממחיר C1210, וכך זה צריך להיות(=תוצאה של משפט ערך הביניים) וזה גם מה שטוב ועובד יפה בשיטת ההגנות, כדי לא לעבוד חשוף
- אז צר לי, לנפץ את חלום הארביטראג' הזה, כי אי אפשר לעשות כאן רווח בטוח של 140 ש"ח, ע"י קניית C1200 ו-C1220 ומכירת 2 יח של C1210, וזה עוד לפני הוצאות לעמלות, אז בהצלחה לך ולכולם, תודה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי navhmjep
למשקיע חדש הרבה הצלחה בדרך רווית מכשולים העומדת לפניך.
ברצוני להפנות את תשומת לבך למה שנראה לי מדבריך.
אף שיהיו בדברי ציניות כואבת מאוד אבקש שתסלח ותבין שאני רוצה בטובתך ובטובת המשקיעים החדשים ולא לקנטר חלילה.
אתה כותב שלמדת אצל יוסי אלוף וזה היה מדהים ואתה ממליץ ללמוד אצלו ועוד כתבת על ההמלצה שלו לחפש ארביטראז באופציות לחודש הרחוק. אני לא שמעתי על יוסי אלוף לא מכיר אותו ומעולם לא הייתי בקורס אופציות מעוף.
כבר ענה לך מי שענה בטוב טעם שזה בכלל לא מעשי וכבעל נסיון מרובה מאוד באופציות הרחוקות הוא צודק במאה אחוז.
ושאלה לי אליך כמה ארביטראז נראה לך שיש ברבע שעה הראשונה ?
כמה תלמידים של יוסי אלוף מחפשים אותם לפי העצות שלו? האם אתה הייתה בקורס הראשון שהוא נתן את העצה הזו?
אני מעריך שמאות ממעריצי המרצה הנ"ל מחפשים את הארביטראז הנ"ל ואתה מצפה שאתה המתחיל תמצא אותו?
לאחר טענתי וטענת מי שענה לך לפני קשה לי להבין מה מדהים בו?
אין לי ענין לתקוף מי שאני לא מכיר הענין שלי הוא שהעצות הללו הם לא מתאימות כלל.
יש לי ההרגשה שהגדולים מראים ניסים ונפלאות לאלו שלא יודעים ומראים להם שכל כך קל להרויח ובמציאות זה רחוק מאוד אין קוסמויות וטכניקות סודיות שיביאו אותך אל העושר.
כתבתי קצת בחריפות בתקווה שכל המשקיעים החדשים בוגרי הקורסים יתנו אל לבם
כדאי לך מאוד לעקוב אחרי הדיונים באסט' השונות המועלות כאן באתר שהם ברמה טובה מאוד והגיונים לביצוע.
בהצלחה!!!!!!
תודה על תגובתך ואיחולי ההצלחה.
הסיפור עם הארביראג'ים ניראה לי לא מציאותי כבר בזמן הקורס. אבל אנני נוהג להגיב על דברים שאין לי ניסיון בהם. מאחר ואני עוקב אחרי רוב ההתכתבויות של החברים באתר, הספקתי כבר לצבור הרבה ידע מעשי מעבר מה שלמדתי בקורס.
(אגב גם אם נושא הארביטראג'ים לא מעשי, הידע שקבלתי בקורס הביא אותי למצב שאני יכול בכלל להתחיל ולצבור ניסיון מעשי, ולכן זאת המלצתי לכל מי שרוצה להתחיל לסחור באופ' מעוף, לעבור קורס זה).
אז ככה ידידי היקר ..
ארביטראז' הוא עיוות מחירים בשוק לא אני ולא אתה ולא אף אחד בעולם יוכל לזהות ארביטראז' ולבצע.הסיבה היא פשוטה מאוד חלון הארביטראז' נסגר תוך פחות מעשירית השנייה ולכן ניתן לבצע את זה אך ורק ע"י מחשבים יש קרנות מסויימות שמתעסקות עם זה כל הזמן(קרנות גידור) שים לב שגם הם לא תמיד מצליחים לבצע את זה וארביטראז' של 140 ש"ח הוא מופקע לא קיים!!!