שלום שחקן.
יש לי תיק מנוהל בחברת פסגות בהיקף של מספר מאות אלפי שקלים, התוצאות עלובות,במקביל אני מנהל תיק עצמאי במסחר ישיר באינטרנט, מבקש המלצה לרשימת מניות להשקעה, התיק מנוהל כ 100% מניות
סקיפר
Printable View
שלום שחקן.
יש לי תיק מנוהל בחברת פסגות בהיקף של מספר מאות אלפי שקלים, התוצאות עלובות,במקביל אני מנהל תיק עצמאי במסחר ישיר באינטרנט, מבקש המלצה לרשימת מניות להשקעה, התיק מנוהל כ 100% מניות
סקיפר
דרך אגב מרבית חברות ניהול התיקים עושות תוצאות עלובות. לי היו שני תיקים, האחד באינפיניטי והשני במרכנתיל, כל אחד על כמה מאות אלפים, וה עוד היו בסדר מהבחינה הזאת שהם לא פיצצו לי את התיק בקרנות נאמנות של עצמם (כי אין להם) כפי שעושים רבים מבתי ההשקעות כדי להגדיל את דמי הניהול, אלא קנו לי ממש אגחים ומניות. אלו היו תיקים של 30% מניות ואחרי שנתיים (שלא כללו את הנפילות של סוף 2008 כי הפסקתי את ההתקשרות איתם עוד לפני) הם נתנו לי תשואה של כ-3%, ולא שנתי אלא 3% על פני שנתיים. כמובן שדמי ניהול (1.5% במרכנתיל ו-1.8% באינפיניטי הם לא שכחו לקחת על הפאדיחה הזאת). מאז אני מנהל את הכסף שלי לבד ויש לי תשואה של כ-60% (ולא רק על 2009 אלא יחד עם הנפילות של 2008) בשנה וחצי האחרונות.
חלק ניכר מהתיק שלי בישראמקו (ולא, לא היה לי את המזל לקנות אותה בינואר 2008) שקניתי על פני השנה שעברה בהזדמנויות שונות ולי אישית נראה שעוד יש לה אפסייד וחוץ מזה יש את עניין הדיבידנדים שהיא תתחיל לשלם עוד כשנתיים-שלוש. שמעתי גם דברים טובים על קמטק אם כי אני לא מחזיק כי אין לי כסף פנוי.