חברה ציבורית קטנה בארה"ב עם פוט' ענק שווה קריאה
לפני מספר חודשים נתקלתי בסימבול KBLB כסימבול מניות קטנות הנסחרות בOTC כPENNY STOCK ,זירת מסר למניות קטנות בשווי נמוך. הרעיון מהפכני מאחורי החברה סיקרן אותי
ושיכנע אותי להביא את ה"אני מאמין" שלה לאתר כאן לטובת הקוראים.
זאת אינה המלצה. איני יועץ ולכן איני מייעץ. הסיכון והתנודתיות פה גבוהה בשל מחירה הנמוך
ואם זאת פתחתי פוזציה צנועה במטרה לבחון אותה בתקופה מוגדרת מראש של 12 חודש.
Kraig Biocraft Laboratories, Inc. (Trading Symbol: KBLB) is a biotechnology company focused on the development of commercially significant polymers and high performance fibers. KBLB investments in genetic research are targeted for product development and innovative near term solutions to meet the practical problems of our world.
KBLB[http://www.kraiglabs.com/about-kraig-labs.htm/ are working in cooperation with university scientists and laboratories to create new polymers with potentially broad applications for consumers and industry in the multi-billion dollar marketplace for high performance polymers.
(סימול מסחר: KBLB) היא חברת ביוטכנולוגיה בפיתוח של פולימרים מסחרית משמעותית וסיבים ביצועים גבוהים. ההשקעות במחקר גנטי ממוקדות לפיתוח מוצרים ופתרונות חדשניים מונח ליד לפגוש את הבעיות המעשיות של העולם שלנו.
עובדים בשיתוף פעולה עם מדענים באוניברסיטה מעבדות ליצור פולימרים חדש עם פוטנציאל יישומים רחב עבור הצרכנים והתעשייה של רב בשוק מיליארד דולר עבור פולימרים ביצועים גבוהים.
Re: חברה ציבורית קטנה בארה"ב עם פוט' ענק שווה קריאה
יש לי חיבה לחברות ביוטק, במיוחד עם רעיונות מעניינים.
כרגע החברה נסחרת במחירי רצפה, אבל מצד שני חברה כזו יכולה למשוך את המחקר במשך שנים ללא תוצאות, שלא לדבר על סחירות.
מעיון באתר החברה, הרעיון מעניין (אפילו מדהים), שימוש בהנדסה גנטית על מנת ליצור (באופן מסחרי) סיב פולימר דמוי קורי עכביש, סיב שמיועד לעמוד בעומסים כבדים ולמטרות שונות. הנקודה היא שנכון להיום לא מצליחים ואת זה הם מנסים לשנות ושוב, מחקר כזה יכול להימשך שנים עד להשגת תוצאה משביעת רצון.
מקווה בשבילך שיראו תוצאות כבר בקרוב, אבל אני בספק אם תראה תשואה בשנה הקרובה. בכל אופ, גם בלי פוזיציה אני מתכוון לעקוב אחרי החברה, הרעיון פשוט מדהים.
תודה על המידע ובהצלחה. :)
בשמחה חבר!
הרעיון מהפכני לתעשיות רבות המשתמשות בסיבים המצריכים רמות עמידות גבוהות ביותר
באתר בחברה של KBLB יש גם דף עמדת
אנליסט
אמריקני הסוקר את הפיתוח המתקדם
ואף נותן לו מחיר יעד של 4$ ברגע והחברה תכריז כי ניתן למסחר את המחקר
ממתין בסבלנות אם לא לי לילדים...חחחח... :d
שלום
קראתי את החומר המוצג באתר, חומר דל ביותר.
הרעיון של שימוש בחוטי משי, בין אם אלו המיוצרים ע"י תולעי משי(בכמויות גדולות יחסית ובטכניקות עתיקות אך מבוססות היטב) ובין אם ע"י עכבישים הנו רעיון ישן, ידוע ואף בדוק.
הסיבים הללו אכן ניחנו בתכונות מכאניות מעולות, מתאימים ליישומים של הגנה בליסטית ועוד ייישומים מעניינים.
יחד עם זאת, לגמרי לא הבנתי לאן בדיוק שואף הפיתוח של החברה להגיע. הם לא מדברים על סינתזה של סיבים כאלו במערכות תעשייתיות אלא על עשיית שימוש בצופן הגנטי של העכבישים, כלומר כפי שאני מבין, לייצר את הסיבים הללו מתאים חיים, מה שנראה בלתי סביר מבחינה כלכלית.
לדעתי, פיתוח סיבים טכניים בעלי תכונות מכאניות שהן קפיצת מדרגה לעומת כל מה שמוכר כיום, יהיו אלו המורכבים מ"צינוריות" של אטומי פחמן, פיתוח שבתחום הננו טכנולוגיה.
כמו שציינתי הרעיון גדול
נתתי אמוני בחברה ב"קטנה" עם רכישת מניות במחיר סנט...
או כלום או הרים וגבהות
ממליץ לעקוב אחריה בחודשים הקרובים דרך גוגל פיננסים או אתר זר אחר סימבול KBLB
ציטוט:
פורסם במקור על ידי משקיע ערך
לפני מספר חודשים נתקלתי בסימבול KBLB כסימבול מניות קטנות הנסחרות בOTC כPENNY STOCK ,זירת מסר למניות קטנות בשווי נמוך. הרעיון מהפכני מאחורי החברה סיקרן אותי
ושיכנע אותי להביא את ה"אני מאמין" שלה לאתר כאן לטובת הקוראים.
זאת אינה המלצה. איני יועץ ולכן איני מייעץ. הסיכון והתנודתיות פה גבוהה בשל מחירה הנמוך
ואם זאת פתחתי פוזציה צנועה במטרה לבחון אותה בתקופה מוגדרת מראש של 12 חודש.
Kraig Biocraft Laboratories, Inc. (Trading Symbol: KBLB) is a biotechnology company focused on the development of commercially significant polymers and high performance fibers. KBLB investments in genetic research are targeted for product development and innovative near term solutions to meet the practical problems of our world.
KBLB[
http://www.kraiglabs.com/about-kraig-labs.htm/ are working in cooperation with university scientists and laboratories to create new polymers with potentially broad applications for consumers and industry in the multi-billion dollar marketplace for high performance polymers.
(סימול מסחר: KBLB) היא חברת ביוטכנולוגיה בפיתוח של פולימרים מסחרית משמעותית וסיבים ביצועים גבוהים. ההשקעות במחקר גנטי ממוקדות לפיתוח מוצרים ופתרונות חדשניים מונח ליד לפגוש את הבעיות המעשיות של העולם שלנו.
עובדים בשיתוף פעולה עם מדענים באוניברסיטה מעבדות ליצור פולימרים חדש עם פוטנציאל יישומים רחב עבור הצרכנים והתעשייה של רב בשוק מיליארד דולר עבור פולימרים ביצועים גבוהים.
התירגום מאנגלית כ"כ גרוע...
אתה בטוח שאתה מבין במה השקעת? :?
יקירי לא היה זמן בידי לתרגם ולכן הלכתי (מסתבר בדיעבד) על פתרון בעל איכות ירודה מבית היוצר של תרגומון אוטומטי של גוגל,מכיר? בקיצור ,אני מאמין שהרעיון הכללי הובן
לראיה המגיבים לעניין ששאלו שאלות לעניין לפנייך