באסטרטגית אוכף עם הגנה של שוקת על סטרייק אחד, משהוא יודע האם נשארים איתה עד לפקיעה?
Printable View
באסטרטגית אוכף עם הגנה של שוקת על סטרייק אחד, משהוא יודע האם נשארים איתה עד לפקיעה?
מכירת אוכף או קניית אוכףציטוט:
פורסם במקור על ידי יוסף
מדוע אתה חושב שאסט' הזו כדאית?
יוסף,
אם הבנתי נכון הכוונה למכירת אוכף וקניית הגנות בשני הצדדים במרחק סטרייק אחד.
בעת ביצוע האסטרטגיה סביר להניח תקבול של 900-950 ש"ח מול סיכון מקסימלי של 1000 ש"ח.
לא בדקתי יותר מדי אחורה מבחינה סטטיסטית, אבל נראה לי שישנם מעט חודשים (לפחות בשנתיים האחרונות) שלא היה שינוי של 10 נקודות או יותר בין פקיעה לפקיעה, כך שבמרבית המקרים אסטרטגיה כזו הסתיימה בהפסד של בין 50 ל- 100 ש"ח.
האם בדקת מבחינה סטטיסטית מה היו הסיכויים לצאת ברווח מאסטרטגיה כזו לפני פקיעות , באמצע החודש וכו'.
האם יצא לך לחשב מה התוחלת של ביצוע עקבי מידי חודש, של אסטרטגיה כזו, לטווח של כמה חודשים / שנים ?
ישנן צרור טכניקות לניוד אוכפים וטיפול באוכפים,
אוכף בדרך כלל הוא אסטרטגיה התחלתית "צופה פני שיפוץ"
תן בבקשה קווים כללים לשיפוץ בעיקר בעקבות מה שגיל כתב על סטטסטיקת ההפסדים של האס' הזוציטוט:
פורסם במקור על ידי HRL
תעקבו אחרי השירשור המרתק של mosheb בנושא הזה. השיטה שהוא מלמד מעניינת מאד מאד.
שאלתי היא אחרי הקרוב של הרגל החלשה ,האם נשארים עד הפקיעה או שלקראת הסוף סוגרים את האיסטרטגיה?
כמובן שאני שואל על מכירת אוכף עם הגנה של קנית שוקת.
תודה רבה לכל המגיבים.
ושבת שלום ומבורך
יוסף,
למכירת אוכף וקניית שוקת צמודה (סטרייק אחד) יש שם הרבה יותר נפוץ והוא - קניית פרפר.
ישנן שתי אפשרויות לקנות פרפר (או להיפך, גם למכור אותו)
1. כל ארבעת האופציות המשתתפות הן מאותו סוג, או 4 קולים או 4 פוטים, וסוג כזה של פרפר נהוג לעשות מחוץ לכסף. אגב, לא נהוג לעשות פרפר בתוך הכסף (כאסטרטגיה בפני עצמה)
2. שתי אופציות מכל סוג משתתפות באסטרטגיה (את הסוג הזה נהוג לעשות בכסף, מפני שהכי נוח בצורה זו).
מה שאתה תיארת זה בעצם קניית פרפר מהסוג השני.
כעת, השאלה היא מה אתה רוצה לעשות עם הפרפר הזה, כאשר המדד זז:
1. לנייד את הרגל שנחלשה "ולרוץ" איתה בכיוון שהמדד זז ?
2. לנייד את הרגל שהתחזקה לכיוון שאליו המדד זז ?
3. לסגור אותו ולפתוח אותו מחדש בסטרייק שבכסף ?
4. להמתין איתו לפקיעה ?
5. לסגור אותו ולעשות משהו אחר ?
6. להתייחס אליו בכלל בהפרדה כאל מכירת אוכף לחוד וקניית שוקת לחוד ?
לכל אחת מהתשובות יש השלכות שונות
בברכה
קודם כל תודה רבה על ההתיחסות.
מכל האופנים שכתבת מה שאני מתכנן לעשות זה אפציה מספר אחד.
1. לנייד את הרגל שנחלשה "ולרוץ" איתה בכיוון שהמדד זז .
והשאלה שלי היא רק האם אפשר בכזאת צורה להשאר במרדף עד הפקיעה או שצריך לסגור את האסטרטגיה לפני הפקיעה?
תודה רבה ושבוע טוב
יוסף
הי יוסף,
ההשלכה של פעולה כזו היא הפיכת הפרפר הקנוי למכירה של צמד מרווחים כשאחד בתוך הכסף (הצד שהתחזק) והשני בכסף (זה שנחלש, שאתה זז איתו בכיוון של המדד).
זה אומר שאמנם קיבלת עוד כסף מסגירת הצד שנחלש ופתיחתו מחדש בכסף (ריצה אחרי המדד) אולם מנגד לקחת לעצמך סיכון נוסף של 1000 ש"ח.
תחשוב מה יקרה ברגע שהמדד ישנה כיוון, כי יכול בהחלט לקרות שאז המדד ייכנס באמצע, בין שני המרווחים שמכרת כך שפתאום הסיכון שלך הוא 2000 ש"ח, כנגד תקבול מצטבר של 950 + 300 ש"ח (לדוגמה).
האם סיכון כזה נלקח בחשבון על ידך ?