בסד
שלום רונן קניתי אתמול ישרמקו לאחר המלצה גם היא יכולה מחר להיות קמו רציו?
Printable View
בסד
שלום רונן קניתי אתמול ישרמקו לאחר המלצה גם היא יכולה מחר להיות קמו רציו?
רחל ערב טוב,ציטוט:
פורסם במקור על ידי רחל
אלו שתי מניות/חברות שונות לחלוטין.
ישאמקו מחזיקה בשדה גז מוכח ("תמר") עם עתודות מוכחות לכ- 20 שנה, ובחוזים ארוכי טווח למכירתו (לחברת החשמל).
רציו לא מחזיקה דבר - בינתיים עסקי אוויר.
ישראמקו מוחזקת כמניית עוגן בתיק שלי (ביחד עם טבע ולאומי).
זו לא מניה ל"סיבובים" של כמה ימים ולצאת, אלא מניה לטווח ארוך.
אני חושב שאת יכולה להיות רגועה באופן יחסי.
לילה טוב,
רונן
בסד
תודה וישר כוח גדול על העזרה ,וההכונה
עדכון 24/1/10:
הגל המשני במניה במגמה עולה.
ב- 5 בינו' קבעה המניה את רמת 62.70 כרמת השיא הנוכחי ומאז היא מנסה זו הפעם השלישית לפרוץ רמה זו מעלה - בנתיים, ללא הצלחה.
המחזורים בנטייה שוורית קלה.
המתנדים בטריטוריה שוורית אך בנטייה דובית.
התנגדות קרובה - 62.70
תמיכה קרובה - 57.00
לטווח המיידי, נראה כי הסנטימנט השוורי אינו חזק דיו על מנת לפרוץ את רמת ההתנגדות הקרובה, והמניה תמשיך עוד מספר ימים (לפחות) בדשדוש תוך נסיונות לפרוץ מעלה.
המפתח כעת הוא במחזורים. על מנת לפרוץ מעלה נדרשת המניה לגייס נפח מסחר גבוה בהרבה.
בהצלחה
רונן*
איתות קניה
ישראמקו יהש - איתות קניה. פרצה רמת 62.7 מעלה
בהצלחה
רונן
שלום רונן ,
שאלה , מבחינת ניתוח טכני אם מניה פורצת ביום מסחר ואחרכך חוזרת כמו שקרה היום בישראמקו
מה זה אומר ?
זה נקרא פריצה או לא ?
ואם אתה יכול להגיד איפה היית ממליץ לי למקם סטופ בהנחה שקניתי ב63.5
רחל ערב טוב,ציטוט:
פורסם במקור על ידי dudiazu4
מדובר בפריצה לפי כל אינדקטור טכני, אם כי המניה צריכה עדיין להוכיח התבססות מעל לרמת 62.7.
הסטופ שלך צריך לענות על השאלה: "כמה אני מוכנה להפסיד, במידה והמניה לא תלך לכיוון שאני מצפה לו ..."
כלומר, נניח שאת מוכנה להפסיד 500 ש"ח, ויש לך 10000 יחידות מהמניה.
כל ירידה בנקודה, תשקף הפסד של 100 ש"ח ... מכאן שהסטופ שלך ימוקם חמש נק' מתחת לשוק (במקרה שלך, בעת הקניה יהיה הסטופ לוס 57.5).
בהצלחה
רונן
שלום רונן.
הסתכלתי על הגרף שצירפת בתאריך 24.1. הגלים המשניים בצד השמאלי של הגרף אינם קרובים אפילו לגעת בשפלים של המניה באותו אזור. יש סיבה מיוחדת לכך או שזו סתם תקלה בשרטוט?
תודה מראש (על כל הניתוחים, הליווי והלימוד)
מצטער, לא ירדתי לסוף דעתך.ציטוט:
פורסם במקור על ידי אביבון
לא הבנתי למה התכוונת כשרשמת "הגלים המשניים" ... יש שם רק גל משני אחד לכל אורך הגרף...
לא הבנתי למה התכוונת כשכתבת "השפלים של המניה באותו אזור ...
מציע שתקראי קודם את ההגדרות של שפלים ושיאים וכן של מהות הגלים, באשכול הנעוץ בראש הפורום.
בברכה,
רונן
היי רונן.
אופס, לא שמתי לב שזה גרף יומי. הקווים הכתומים הם מקטעים שהם גלים מינוריים?
שמתי לב שהקו הכתום הראשון והשני (בקצה השמאלי של הגרף), בנק' המפגש בינהם, אינם נוגעים כלל בטווח המחירים של המניה באותו היום. אינני מצליח להבין למה ואשמח אם תאיר את עיניי.
:geek: