לפני מספר חודשים המלצתי על CHKP אני רוצה לחזק את ההמלצה
המלצה היתה בשער של 28 דולר לערך היום היא בשער של 33 15 אחוז רווח
שתי מניות נוספות שאני רוצה להוסיף DOX (אמדוקס ) ו AUDC .
רונן שמח לשמוע גם את דעתך :)
Printable View
לפני מספר חודשים המלצתי על CHKP אני רוצה לחזק את ההמלצה
המלצה היתה בשער של 28 דולר לערך היום היא בשער של 33 15 אחוז רווח
שתי מניות נוספות שאני רוצה להוסיף DOX (אמדוקס ) ו AUDC .
רונן שמח לשמוע גם את דעתך :)
CHKP - (צ'קפוינט)ציטוט:
פורסם במקור על ידי magicalmoon
המניה במגמה עולה בגל המשני, אך מגלה חולשה הולכת וגוברת.
לאורך מרבית חודש דצמבר דשדשה המניה ורמזה בכך על חוסר נחישות. הפריצה של מהלך הדשדוש מעלה שלשום, לווה במחזור נמוך יחסית. המחזורים מתכווצים בימים האחרונים ומאותתים על החלשות הסנטימנט השוורי. להערכתי המניה לפני תיקון דובי.
DOX - (אמדוקס)
המניה נתנה איתות קניה ב- 2 לדצמ' ומאז לא ממשיכה להמריא. היום פרצה מעלה את רמת ההתנגדות 28.725, במחזור נמוך. מציע להמתין להתבססות המניה מעל לרמה זו ולבחון האם התנהגות המחזורים תתמוך בפריצה. הערכה אישית שלי - היא חוזרת למהלך יורד בימים הקרובים.
AUDC - (אודיוקודס)
המניה ביצעה פריצת השיא הקודם וקבעה תוך כך מגמה עולה בגל המשני, אך תמונת המחזורים איננה אידיאלית והייתי מציע להמתין לפריצת 3.06 מעלה ולעקוב אחר התנהגות המחזורים.
בהצלחה,
רונן
רונן שלום
לגבי אמדוקס DOX - יתכן והפריצה מעלה במחזור נמוך נבע ממסחר מקוצר ביום שישי
אתה צודק יש להמתין ולראות כיצד תתנהג בשבוע הבא. מקווה להתבססות מעל השער 28.7 .
רוני
אשמח את דעתך על המניות הבאות
את CHKP קניתי במחיר 29 בפריצת תבנית הדשדוש של כמעט עשור( 13-29 )
היום מחירה 34 בערך ורציתי לדעת אם יש מקום להגדיל חשיפה עליה לפי ניתוח שלי יש מקום עוד להרבה עליות במניה
המניה הבאה היא אמפל אמריקאן אשר נמצאת בתבנית דשדוש אך המחזורים הגבוהים בה ירוקים בעיקר וגדלים כל פעם לפני פריצה של ה 1200
למען גילוי הנאות קניתי אותה בשער 1200 בפריצת הדשדוש האם היא צפויה לדעתך לפרוץ בקרוב ?
תודה מראש גיל
תודה על התשובה המהירה
את דעתי אודות CHKP כתבתי לפני מספר ימים בקישור הזה. לנוכח מה שכתבתי שם, לא הייתי ממליץ לחזק פוזיציה כרגע.
אמפל אמריקן בשירשור נפרד.