אשמח אם תסבירו מה משעות בפוזיציה הבאה
כתיבה CALL 1120
כתיבה PUT 1110
קניה CALL 1210
קניה PUT 1020
נניח ומדד פוקע ב 1200 או ב 1020 למשל
כל סתיה במדד תגרור להפסד או ב CALL או ב PUT שנכתב
בבקשה בלי מושגים מקצועים כגון אוכף שמוכף :oops:
תודה!
Printable View
אשמח אם תסבירו מה משעות בפוזיציה הבאה
כתיבה CALL 1120
כתיבה PUT 1110
קניה CALL 1210
קניה PUT 1020
נניח ומדד פוקע ב 1200 או ב 1020 למשל
כל סתיה במדד תגרור להפסד או ב CALL או ב PUT שנכתב
בבקשה בלי מושגים מקצועים כגון אוכף שמוכף :oops:
תודה!
העיקרון מאוד פשוטציטוט:
פורסם במקור על ידי evgenytr
מי שמחזיק ב-CALL שנמוך מערך הפקיעה, מקבל 100 ש"ח על כל נקודה מה-CALL ועד לפקיעה.
מי שמחזיק ב-PUT שגבוה מערך הפקיעה, מקבל 100 ש"ח על כל נקודה מה-PUT ועד לפקיעה.
ב-2 המקרים האחרים האופציות מאבדות את ערכןבפקיעה.
בתור קונה - תרצה להגיע ל-2 המקרים הראשונים.
בתור מוכר/כותב - תרצה להגיע ל-2 המקרים האחרונים.
למשל, אם רכשת ביום רביעי האחרון CALL 1140 ב-100 ש"ח, למחרת אתה מקבל כ-500 ש"ח.
לעניין הפוזיציה שהצגת - נסה להחיל את הכללים הללו על כל אחת מארבע האופציות בתרחיש הפקיעה הרצוי ותגיע לתוצאה הפיננסית של הפוזיציה. כללית, אני יכול לומר לך שב-1200 תימצא בהפסד וב-1020 תימצא ברווח.
תודה על תשובתך המהירה ! :!:
זה לכאורה ברור ממה נובעים רווחים והפסדים .השאלה איזה פוזיציה אופטימאלית בתנאי שוק
יציב עד יציב פחות ( לא קיצוני)
האם הסטראטגיה של כתיבת CALL ו PUT רחוקים מהשער הנקוב היום היא הטובה ביותר.
איך שלא אסתכל הרווחים מאוד שוליים במקרה ויש צורך לבצע גידור נגד תזוזה קיצונית של המדד.
לדוגמא אם אכתוב CALL 1200 אקבל 419 ש"ח
ובו זמנית אכתוב PUT 1070 אקבל 813 ש"ח
סה"כ כ 1200 ש"ח
אך יש לגדר פוזיציה ומנגד לקנות CALL 1220 שעלותו 190 ש"ח כדי "לנעול" הפסד במקרא של עליה חדה במדד
ו PUT 1050 שעלותו 570 ש"ח כדי "לנעול הפסד במקרא של ירידה קיצונית
סה:כ גידור 760 ש"ח
הכנסה 1200
רווח 440
אני בכיוון חשיבה נכון בכלל?
תודה
הכיוון נכון. בצעת למעשה אסטרטגיה שנקראת שוקת עם הגנה במרחק של 2 סטרייקים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי evgenytr
מספר דגשים, במטותא -
1. יש לתת את הדעת גם לבטחונות שבית ההשקעות/הבנק ידרוש ממך לרתק. הבטחונות הם לפחות בגובה ההפסד המקסימלי בתרחישים שונים ויש להביא אותם בחשבון בעת תכנון ההשקעה. במקרה שלך, ההפסד המקסימלי הוא 2000 ש"ח.
2. רצוי מאוד להציב את הגבולות בנקודות רחוקות יותר בתחילת החודש. אתה בחרת ב-6% מהמדד הנוכחי ויכול מאוד להיות שהמדד יחצה גבול זה עד הפקיעה. יש עוד זמן רב מאוד עד למועד הפקיעה....
3. חשוב מאוד לדעת כיצד לנהל את הפוזיציה בתגובה לאירועים שונים - חיוביים (מיקסום רווחים) ושליליים (צמצום הפסדים).
ומעל לכל - שחקן מנהל החודש אסטרטגיה של שוקת. ממליץ בחום רב לעקוב אחר הביצוע, ההסברים, השיקולים והדיונים.
היי
1.התוכל לתת לינק ישיר להמלצותיו של שחקן .כי ישנו מספר רב של תגובות באתר
לאיזה תת פורום להפנות את תשומת הלב.
2.כפי שאתה אומר המרחקים צריכים להיות רחוקים יותר וגבוהים מ 6 % אבל באותה מידע שולי הרווח נופלים דראסטית .כמו שאני מבין אתה ממליץ לשנות ולנסות כמה פוזיציות במהלך החודש
בהתאם לתזוזת השוק.האם ישנם איזה לינקים לספרות בנושא
תודה.
רצ"ב לינק.
viewtopic.php?f=108&t=5243
קרא בעיון רב בנוסף שאלות ותהיות:
viewtopic.php?f=108&t=5246
viewtopic.php?f=76&t=4189
אני מציע לך לקרוא וללות ראשית את הדרכה של שחקן ולאחר מכן את השירשורים של ההתלבטיות.
בנוסף תעבוד עם סימולטור:
viewtopic.php?f=108&t=5258
אל תעשה כלום לפני שתבין, לאחר שתבין תעשה רק ואני מדגיש רק על סכום נמוך, אסור להתלהב, זה עשוי להוביל להפסדים קשים.
לאחר שמבינים , ועושים, רואים שניתן ליצור כלים מאוד סולדים או לפעול בדרך של השמדת הון עצומה , הדרך היא רק שלך.
היי ,
אני אתחיל בהמלצה אם יורשה לי : אל תתקרב לנגזרים מבלי שתעלה משמעותית את רמת הידע שלך .
בקשר לשאלתך הספציפית :
על הפוזיציה הזו תקבל כ 4800 ש"ח נכון לתקופה זו בחודש ( לא בדקתי במדויק ) , וההגנות שלך יושבות במרחק 9 סטרייקים , כך שההפסד המקסימלי שלך יכול להגיע לכ 4200 ש"ח באם תישאר כך לפקיעה .
המצב האידאלי עבורך - פקיעה בין 1110 ל 1120 שאז כל הפרמיה נשארת אצלך , על כל התרחקות של 10 נק' מטווח זה תשלם 1000 ש"ח שישחק את הפרמיה עד שמגיע להפסד המקסימלי .
נכתב לעיל שב 1020 תהיה ברווח אך זה איננו נכון : במצב זה תהיה על ההפסד המקסימלי שלך ( אתה תשלם 9000 ש"ח על ה Put ) .
מה כדאי לך לבצע - זוהי שאלה מורכבת הדורשת הבנה בניהול אסטרטגיות ואין יכולת לענות עליה בפשטות , הייתי מציע לך לראות את ניהול השוקת של שחקן לחודש הנוכחי , תוכל לקבל משם תובנות רבות בנוגע לדרך ניהול נכון של שוקת .
בהצלחה