ארהב הולכת לקראת שיא חדש ופה האסטרטגיה בורחת לנו
מה קורה אם יהיה פריצה בארהב היום מחר נעבור 1130
כרגע אני לא יודע מה איתכם אני רואה הפסד 1300 שח על האסטרטגיה
מה קורה עם שחקן הוא יתן את דעתו היום ??
שלא ניפול כמו בפקיעה הקודמת האם מישהו יכול לתת דעתו בנושא
הכל נכתב מדאגה אני סומך על השחקן פשוט זה כבר מתחיל להדאיג המצב לאור הזמן הקצר לתיקון עד הפקיעה
:roll:
Re: ארהב הולכת לקראת שיא חדש ופה האסטרטגיה בורחת לנו
אני בטוח ששחקן עוקב ומודע למצב כמו תמיד.
אל תשכח שהידע, הניסיון והמידע שיש לו גבוהים בהרבה משלנו.
ואני סומך עליו, לכן עם כל החששות אני רק עוקב ומחכה להוראות.
במקרה הכי גרוע, נפסיד כסף.
אבל רוב הסיכויים ששחקן יוביל אותנו שוב לרווח.
הכי חשוב לשמור על קור רוח ושיקול דעת.
בברכה
Long
זהו שבוע מסחר מקוצר בוול סטריט. חמישי מסחר מקוצר ושישי אין מסחר. כמו בחול המועד אצלנו, בתקופת חג הרבה פעמים השוק נוסק. צריך לקחת בחשבון עליות היום ומחר בוול,שחקנים מעדיפים מעוף נמוך יותר אבל מרויחים גם ב-1140כך שלא יתאבדו אם המדד יברח קצת. השוק פה לא ממש רוצה לעלות אבל נגרר בעל כורחו. קבע לעצמך גבולות גזרה ועשה תיקון אם אתה לא מרגיש נוח.אישית לא ביצעתי את האסטרטגיה, אבל לו הייתי מבצע אותה הייתי מבצע תיקון כבר עכשיו. התיקון שהייתי עושה קונה 3 פוט 1110 ומוכר 3 פוט 1130 - וזה יתן לך הגנה עד 1130+. האיסטרטגיה כמו שהיא עכשיו ללא תיקון יכולה ליפול על רווח יפה או הפסד צורב. הייתי מעדיף פחות רווח ע"ח הגדלת גבולות גזרה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי RH2000
זהו שבוע מסחר מקוצר בוול סטריט. חמישי מסחר מקוצר ושישי אין מסחר. כמו בחול המועד אצלנו, בתקופת חג הרבה פעמים השוק נוסק. צריך לקחת בחשבון עליות היום ומחר בוול,שחקנים מעדיפים מעוף נמוך יותר אבל מרויחים גם ב-1140כך שלא יתאבדו אם המדד יברח קצת. השוק פה לא ממש רוצה לעלות אבל נגרר בעל כורחו. קבע לעצמך גבולות גזרה ועשה תיקון אם אתה לא מרגיש נוח.אישית לא ביצעתי את האסטרטגיה, אבל לו הייתי מבצע אותה הייתי מבצע תיקון כבר עכשיו. התיקון שהייתי עושה קונה 3 פוט 1110 ומוכר 3 פוט 1130 - וזה יתן לך הגנה עד 1130+. האיסטרטגיה כמו שהיא עכשיו ללא תיקון יכולה ליפול על רווח יפה או הפסד צורב. הייתי מעדיף פחות רווח ע"ח הגדלת גבולות גזרה.
עדיף על פני פרפר?
אני חושב שיש ריסון המדד מצד השחקנים. יש הפרש משמעותי בין ת"א 75 לבין ת"א 25. כמו כן, הורדת המדד ב 20 נקודות זה משהו שהשחקנים יכולים לעשות בקלות. רק תן להם יום רביעי רגוע מבחינת ארה"ב.
אם ארה"ב עולה היום, יש מצב למימוש מחר - דבר שיקל על השחקנים.
לקחתי את הרעיון של RH2000 כרגע מוכן 1090 עד 1130 כשהרווח בשיא יהיה קטן יותר
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אני חושב שיש ריסון המדד מצד השחקנים. יש הפרש משמעותי בין ת"א 75 לבין ת"א 25. כמו כן, הורדת המדד ב 20 נקודות זה משהו שהשחקנים יכולים לעשות בקלות. רק תן להם יום רביעי רגוע מבחינת ארה"ב.
אם ארה"ב עולה היום, יש מצב למימוש מחר - דבר שיקל על השחקנים.
לדעתי, צריך להיות זהיר בצפי של התנהגות השחקנים ולזכור -
1. הורדת מדד = הוצאת כסף מצד השחקנים, כנראה לא מבוטלת.
2. גם בסביבות 1130 השחקנים מרוויחים. שחקן ציין שהשוקת מגינה עד 1140.
3. אף אחד לא יודע לצפות מה יקרה בארה"ב ברביעי.
לטעמי, יש דמיון לא מבוטל לחודש שעבר.
אני מניח ומאמין ששחקן ישפוך אור בקרוב.
אורחאן מאיפה הבאת את זה שהאסטרטגיה לא מגינה עד 1140 שאמרת ששחקן אמר או שלא הבנתי אותך נכון
אחרי השינוי שעשיתי של RH2000 שהציע פה אז כרגע בפקיעה 1130 אני מאופס ברווח
ציטוט:
פורסם במקור על ידי rono968
אורחאן מאיפה הבאת את זה שהאסטרטגיה לא מגינה עד 1140 שאמרת ששחקן אמר או שלא הבנתי אותך נכון
אחרי השינוי שעשיתי של RH2000 שהציע פה אז כרגע בפקיעה 1130 אני מאופס ברווח
השוקת של השחקנים. לא האסטרטגיה שלנו.
- רון, לא תהיה פריצה בארה"ב, לא היום, ולא מחר, ואנו על מי נסמוך? בואו ונסמוך על קו התנגדות של הדאו ג'ונס, כי הוא לא הכזיב מאז התשיעי למרץ, אבל מה שכן? יש שם עוד "בשר" לעליות, אבל זה לא מספיק לפריצה, אז בהצלחה לכולם, תודה