Re: הצעה לאסטרטגיה לינואר
בשביל 103000 בטחונות יש הרבה דברים יותר טובים לרווחים כאלה קטנים
יש לי שאלה.
בנית אסטרטגיה עם כל מיני תיחכומים שנותנת גרף רווח מפותל. למה פשוט לא לכתוב שוקת מאד רחבה, למשל P1000 C1220 שנותנים כרגע כ-200 שקל כל אחד (אישית אני מתכוון לעשות אותה יותר רחבה כדי להקטין את הסיכון אבל הלכתי עם הטווח שאתה רשמת והרחבתי אותו קצת), עם הגנה כמה סטרייקים (3-4) החוצה. אתה מקבל רווח יציב יותר בתוך התחום, אתה מקבל תחום רחב יותר, וגם רווח גדול יותר. רוצה לבטח את זה קצת יותר? אז תקנה גם שוקת צרה יותר ביחס של 1:10 לטובת הכתיבות כך שעל כל 2000 שקל שכתבת בצד מסויים תשלם כ-500 שקל (P1050) למקרה של תזוזה חזקה.
חברה הכל נכון.
כמה שוקתות אתה צריך לפתוח על מנת להרויח 10000-20000 ש"ח(כמה בטחונות תצתרך?).
אני פתוח להצעות עבור פוזיציות אחרות עם רווח כזה, תווך כזה ומינימום עבודה(עמלות).
תחשבו מה הסיכון שלי, תתחשבו בשחיקה של שבוע\שבועיים .
תעשו סימולציה על תזוזת המדד ב 10-60 נקודות.
תחשבו יווניות וכו'.
וכמו שכתבתי אני פתוח להצעות.
לכתוב שיש עוד הרבה דברים טובים יותר , אפשר .
תראו לי מה יש עוד , אני אשמח לראות.
אבל לפי הגרף שלך 20K מתקבל רק בטווח מאד צר, ואפילו 10K מתקבל בנקודות מסויימות מאד כאשר ברוב המיקרים אתה מדבר על כ-5K בממוצע.
אם תיקח את טווח הביטחון שאתה הצעת של 1040-1180 ונמכור P1040 C1180 עם הגנה 4 סטרייקים החוצה תקבל כ-400 שקל בממוצע מכל צד, עכשיו לכל 10 מכירות (4K) תקנה שוקת צרה יותר בעלות לפי בחירתך (למשל C1160 P1080 ב-1200 שקל) להגנה למקרה שהמדד דוהר, ועדיין יש לך יותר מ-2500 שקל רווח עם בטחונות של 20K לפי ZEROSUM. עכשיו תעשה את זה 5 פעמים וקיבלת רווח של 12K יציב לכל הטווח.
חמישה שבועות לפקיעה, כל הגרף הזה מתמצע למשהו עגלגל, המזכיר שוקת. כל העליות והירידות נבלעות ולא באות לידי ביטוי.