הצעה - ניהול שוקת חודשית ע"י שחקן - מי שבעד נא להגיב
שלום שחקן וחג שמח,
הערב, נר שמיני של חנוכה - ואני מקווה שתאות להשלים לנו נס מיוחד וחשוב מאוד (לא שלזכותך לא נזקפים אי אילו אבל תיכף אסביר למה זה כל כך חשוב)
היינו מאוד רוצים (כמובן אני מדברת בשמי בלבד אבל חברי יצטרפו אני מקווה) שתנהל איתנו שוקת חודשית.
השיקולים:
1. בקורס של יוסי (התותח:)) למדנו, החכמנו - אבל, חסר הקטע האמפירי.
2. קשה להתעלם מהפוסט שיזם דמי כיס על ניהול שוקת דצמבר (7,256 צפיות ו-224 תגובות!!!!, חסר תקדים באתר) - הקטע הזה יצר "מבול" תגובות, הערות, הארות, שאלות, תהיות, התלבטויות - שהינן נפלאות ומלמדות - אך היינו רוצים ומבקשים ללמוד פעם אחת ב"לייב" את הניהול תוך הבנת השיקולים לצד הבנת השוק והתנהגות הפרמטרים השונים. זה יתכן, כשאתה תנחה אותנו ותסביר לנו אפילו קצה של שיקול.
3. הבקשה הזו, נובעת לא מתוך רצון ל"בייביסיטר" אלה מתוך רצון להחכים, ולפרוש כנפיים לבד בהמשך.
4. ברור שאתה עמוס, במיוחד עם הדרישות הרבות לפיתוח לאחרונה, לכן חשבתי שאולי לנהל שוקת כזו לא בכל חודש, אולי בסיום כל קורס של יוסי, אולי כל חודשיים או חודש כן חודש למה לא....:)
5. לדעתי, בניהול משותף של החברים בהנחייתך ובניהולך - יצטמצמו השאלות אליך במהלך החודש משמעותית שכן רבות מהן נוגעות לטווחי השוקת, למהלכים, לטעויות וכו...כך, כם תהיה הזדמנות ל"חדשים" להתנהל בנחת תוך הבנה של המתרחש.
5. לי באופן אישי נשברה השוקת ...חחחח , זה כי התחכמתי, כתבתי קרוב בתחילת החודש קול 1130 ונאלצתי להרחיקו פעמיים. היו לי מיליון שאלות תוך כדי המהלכים, לא תמיד היו לי תשובות. אבל חשוב לי להבהיר - זה לא שאני מעוניינת בשוקת סטרילית - כזו רחוקה ונינוחה....ניתן אפילו פחות מזה , מה שחשוב בעיני זה הלימוד, הבנת השוק והמהלכים (למשל מתי לקרב, מתי להרחיק, למה, בכמה סטרייקים לבצע הגנה, אולי כמה הגנות על כתיבה אחת, מתי להכפיל כמויות אם בכלל, יחס סיכון מול רווח בתנועות, ועוד כהנה וכהנה תהיות).
בתקווה שתרים את הכפפה,
ותעניק לנו בחנוכה עוד מתנה :roll:
חג שמח ושיתגשמו כל משאלות ליבך.
Re: הצעה - ניהול שוקת חודשית ע"י שחקן - מי שבעד נא להגיב
בצאט של היום הולדת לאתר שחקן אמר שהוא ידאג לזה.
כמובן שאני והמעריצות בעד...... :d
אם שחקן ירים את הכפפה אני יהיה מאוד מרוצה.
אני חושב שאחרי הקורס עם יוסי חשוב מאוד להתנסות בשוקת ואכן ישנן המון תהיות שלחלקן אין לי תשובות.
חג שמח לכולם.
גם אני סיימתי את הקורס האחרון עם יוסי ועדיין לא התנסתי בשוקת על כל שלל הפעולות הדרושות בניהולה הנכון לאורך הזמן. במידה והשחקן יסכים אני כמובן בפנים.
צריך לזכור שכל אחד בוחר לעצמו "טווח" של השוקת בהתאם לרמת סיכון אליה מוכן להיחשף. כמובן שרמת סיכון אצל כל אחד היא שונה.
אני חושב שיהיה לשחקן קשה לנהל שוקת שתתאים לכולם.
הלוואי שזה ייצא לפועל. כמובן, שאין התאמה אוניברסלית - ייתכן ששוקת שתוצע ע"י השחקן (במידה ויקבל את הבקשה) תהיה צרה מדי בשביל אנשים מסויימים ורחבה מדי בשביל האחרים, אבל מה שחשוב ברעיון הזה (להבדיל מאסטרטגיה שבועית של השחקן) זה קודם כל לימוד ניהול השוקת. השרשור המדהים של דמ"כ עם כמות בלתי נתפסת של תגובות וצפיות הוא הוכחה לדרישה מאוד גבהה דווקא להבנת השוקת.
נראה לי שיעד 10% חודשי הוא יעד ראלי
שאינו דורש מעקב יומיומי אך בעל סיכון הדורש ניהול
ומצד שני מהווה רווח מדהים.
בברכה
Long
אנחנו מצפים בשקיקה לאסט' השבועית של שחקן כל בוקר יום א', לומדים המון וגם מרויחים כסף :d , ניהול שוקת חודשית תהיה תוספת מעולה ורבת ערך ואני מצטרף בחום לבקשה.
מקבל ומצטרף לדברים שנאמרו
גם אני סיימתי קורס של יוסי, אני מבין יותר, אבל עדיין לא חש בטוח מספיק כדי לנהל לבד
חסר קצת/הרבה ניסיון מעשי, וזה לבטח ייקח עוד זמן.
ללא הליווי לא אעז לעשות את זה, ואז לעולם גם לא אצבור את הניסיון הדרוש
מצטרף בחום לבקשה של Red-R .
לדעתי ניתן להתחיל משוקת רחוקה (3-5% רווח צפוי) בחודש הראשון ופעם בחודשיים להעלות את האחוז עד לרמה המבוקשת של 10% בחודש.
לשיטה זו מספר יתרונות:
1. כל חסרי הנסיון יוכלו לישון בשקט, יחסית לאסט' השבועית :P
2. ההודעות על מיקסום, קרוב רגליים, סגירה וכד', אינן קריטיות כמו באסט' השבועית כך שגם שחקן היקר יוכל לישון בשקט ...
3. במהלך חודש נוכל לעקוב ביתר קלות אחרי מצב האסט' ושינוייה.
4. לאחר 2-3 שוקתות חודשיות ניתן יהיה לראות את כמות השאלות/תגובות ולהבין היכן מופיעים הכשלים בהבנת האסט' או בביצוע שינויים ואפשר יהיה לעזור לחברים להגיע לעצמאות המיוחלת.
5. לכל אלו החוששים מאסט' שבועית או "מסתפקים" באחוזים בודדים לחודש זה יכול להוות שעור מצוין ותמריץ להתנסות.
6. ניתן יהיה "לשכלל" את האסט' פעם בחודשיים-שלושה כך שגם נלמד לבצע אסט' מוגנות היטב וגם למקסם אותן עם הזמן.
תודה לשחקן ולצוות המופלא על אתר יחיד ומיוחד במינו.