היי לכולם.
באיזה אמצעים אתם משתמשים כדי לבחור מניות, אני לא מתכוון אם להכנס למניה או לא, אלא איך בכלל מגיעים למצב שבו אני אומר לעצמי אני בוחן את מניה X או Y, האם יש תוכנות שאתם משתמשים בהם כדי להגיע למניות האלו.
תודה
פיני
Printable View
היי לכולם.
באיזה אמצעים אתם משתמשים כדי לבחור מניות, אני לא מתכוון אם להכנס למניה או לא, אלא איך בכלל מגיעים למצב שבו אני אומר לעצמי אני בוחן את מניה X או Y, האם יש תוכנות שאתם משתמשים בהם כדי להגיע למניות האלו.
תודה
פיני
קיימים לא מעט סורקי מניות באינטרנט (אני משתמש בסורקים בעלי פונקציות מעולם הניתוח הטכני).ציטוט:
פורסם במקור על ידי pini81
אמצעי נוסף הוא מניות העולות לדיון בפורומים שונים (ואז אתה בוחן אותן בעצמך ומקבל החלטות).
אתר הודעות הבורסה (אתר מאי"ה) מספק אף הוא כיוון למניות מעניינות וכך גם הפורטלים הכלכליים (גלובס, דהמארקר, ביזפורטל ואחרים).
סריקת מניות היא עבודה "קשה" אך ברגע שערכת לעצמך רשימת מעקב ראשונית, הדבר הופך לפשוט יותר וכל מה שאתה צריך לעשות הוא לעקוב ולאתר את ה"טריגרים" אותם קבעת לעצמך.
תוך זמן קצר תגלה שיש ברשימתך עשרות מניות, ואתה צריך להתחיל לקבוע "פילטר" ולסנן מתוכה מניות ...
גם את רשימת המעקב שלך אתה יכול לנהל באינטרנט (הפורטלים הכלכליים מספקים אפשרויות כאלו כמו גם יהאו, גוגל ואחרים)
בהצלחה,
רונן
האם כוונתך היא למסחר יומי או לטווח ארוך?
כי לפי מה שאני יודע צריך להשתמש באינדיקטורים שונים כאשר סוחרים או משקיעים לטווח ארוך.
או שלא הבנתי, או שאתה עושה "סלט" ...ציטוט:
פורסם במקור על ידי pini81
השאלה היתה איך בוחרים מניות לרשימת המעקב ולא איך סוחרים במניות ... מה הקשר לאינדיקטורים השונים ולטווחי המסחר ?
התשובה שלי היתה כללית ונוגעת לכל סגנונות המסחר.
רונן