אין כמעט דיווחים והמלצות עליה אבל זו מניה עם דוידנד גבוהה וקופת מזומנים גדולה. ביומיים האחרונים היא יורדת חזק. מה שער קנייה אם קיים ומה פוטנציאל עלייה
Printable View
אין כמעט דיווחים והמלצות עליה אבל זו מניה עם דוידנד גבוהה וקופת מזומנים גדולה. ביומיים האחרונים היא יורדת חזק. מה שער קנייה אם קיים ומה פוטנציאל עלייה
אמנם לא "שחקן_מעוף" אבל אנסה לתת את זווית הראיה הטכנית שלי:
פמססיימה היום את הגל העולה בגל המשני (לטווח של מס' שבועות עד מס' חודשים) ועברה לחוסר מגמה (דשדוש).
איתות חולשה ראשון ניתן ב- 29 בנוב', עם שבירת קו המגמה המשנית העולה, מטה במחזור גבוה.
המחזורים בימי הירידות, אדישים ומרמזים על אפשרות להמשך דשדוש.
התמיכה הקרובה - 11010.
ההתנגדות הקרובה - 13700.
אם אתה בפוזיציה, זכור להציב סטופ לוס (ולהפעיל אותו !!!).
אם אינך בפוזיציה, לא סוחרים אלא בכיוון המגמה. מאחר והמניה כרגע ללא מגמה, יש להמתין להווצרות מגמה ולגבש החלטה הנוגעת לכיוון המסחר.
בהצלחה,
רונן
קודם כל תודה רבה על המידעף אקח אותו בחשבון.
כמו כן אני בפוזיציה בלי סטופ לוס ומוספד אחוזים בודדים, אולם אני שוקל הגדלת כמות מניות לאור ירידות ולאור ההיכרות עם המניה שמהלך עליות אצה הוא בצורה אגרסיבית, מה גם שבבנק שלי לא ניתן לעבוד עם סטופ לוס (בנק לאומי) המניה מחלקת דיודנדים גבוהים ויש לה קופת מזומנים גדולה, השאלה מהו התזמון הנכון נראה שיש לה באזור 12 תמיכה ולכן נראה לי לקנות בשער זה.
אגב אתה גם נמאצ בדמרקר קפה נכון?
:)
1) לא אוהב את סיגנון הגדלת הפוזיציה בירידות. לא קונים נגד הכיוון. זה נקרא "מיצוע" והוא בעיניי בחזקת הימור. כפי שלא תשחה בים נגד הגלים, כך לא "תשחה" בשוק נגד הגלים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי shaul mush
2) לא התכוונתי להצבת סטופ לוס אוטומטי ממוכן, אלא להצבת סטופ לוס מנטאלי, אצלך במחברת והפעלתו (בפקודה לבנק) ברגע שהשוק יחצה אותו. מסחר ללא סטופ לוס הוא חסר משמעת (בעיניי).
3) ציינתי בתגובה הקודמת שרמת התמיכה עומדת על 11010 לערך.
4) כן, אני כותב גם בדה מרקר ובמקומות נוספים.
בהצלחה,
רונן
איזה תענוג לקבל ניתוח טכני מרונן.
אני פשוט מחפש את התגובות בציפיה לעוד ניתוח מעמיק.
תודהציטוט:
פורסם במקור על ידי avr.tomer