Re: אני משתמש בשם ola ולצערי אני סובל מקינאה
הי אולה,
ויורשה לי לשאול מה כבודו עשה באותו גל ענק של 110 נקודות ? או בגלים אחרים שבאו והלכו בשנתיים האחרונות ?
אתה יודע מה, בוא נעזוב את כבודו, אילו הייתי אני תופס את הגל הזה, והייתי עולה עליו "ופותח" בנוסף את כל "המפרשים", לא הייתי קורא את התגובה שלך ובוודאי לא עונה (ובטח לא ממקום מושבי בארץ), כי אם מאי שם
באזורים
היותר אקזוטיים של איזו ריביירה קסומה.
ואגב, למה רק החודש, מה עם חודשים רבים אחרים במהלך השנתיים האחרונות שמספיק והייתי תופס את "הגל" באחד מהם והייתי יכול "להסתדר" עד הפנסיה של הנכדים שלי.
עם כל הכבוד (ואני מכבד כל חבר באתר באשר הוא) התגובה שלך אינה תורמת יותר מדי.
איזה מזל שיש לנו אותך גיל...........
בכלל תשאל אותו אם הוא כזה מוצלח, מה הוא מבזבז את זמנו היקר עלינו.....
Re: שבוע שני ברצף בהפסד -נשמע לכם מוכר??
עזבו הכל ..זה לא העניין בכלל.
יש פה פלא אמיתי.
מי שכתבה את הפוסט, היא משתמשת בשם אולה.
ומגיע פה אולה גדול כיוון שהיא נרשמה לאתר ארבע דקות לפני שפרסמה את ההודעה "הכואבת" הזו, הודעה שמדברת על שבועיים של הפסדים.
כנראה שלאולה יש יכולות מיוחדות בהן היא משתמשת בכדי לעבור על כל האסטרטגיות, לחשב את השערים בהם הן ניקנו בשעה שפורסמו ולנפק לנו תובנות וכל זה בארבע הדקות הראשונות לכניסתה לאתר.
אולה, עזבי אותנו את מבוזבזת, אולי תצטרפי לפרק של "גיבורים"?
Re: שבוע שני ברצף בהפסד -נשמע לכם מוכר??
ואכן אמפירי עזר לנו מאוד - מתברר שזה חבר מאתר מתחרה.
אז מה לעשות הקינאה צורבת ומידי פעם מנסים לעשות כאן בעיות ...
אמפירי שוב תודה.
מי זאת לעזאזל אולה ומה היא כתבה??????
אל תהיו תמימים
אין מצב שבן אדם נרשם ותוך 5 דקות יש לו מסקנות.
זה ודאי מישהו רשום שפחד להביע את דעתו.
לא יפה (אולה) יש לך משהו לכתוב למה להסתתר תחת שמות חדשים לא אוכלים פה אנשים.
יש כאן אנשים רבים שמביעים דעות הפוכות וכל זמן שהדבר נעשה בדרך מכובדת וראויה בלי קללות והכפשות אין סיבה להסתתר תחת שמות אחרים.
היי חיים,
לדעתי דווקא כן מדובר במשתמש חדש הגיע במטרה להשמיץ אך יתכן מאוד שדעתי האישית רחוקה מרחק שנות אור מהאמת.
ולכן, במידה והדבר אכן מעניין את מנהלי האתר ומנהליו אני מציע לבדוק את העניין באמצעות כתובת ה- IP של המשתמש החדש ולהצליבו בכתובות ידועות אחרות של משתמשים קיימים.
בצורה זו ניתן בקלות לענות על השאלה הנ"ל וכן לזהות (לעיתים ותלוי בקשרים) במי בדיוק מדובר.
במידה והמנהל הטכני ירצה עזרה בזיהוי העניין אשמח לעזור ולתרום מהידע ומהנסיון הטכני שלי.
טיפונת מהידע הטכני שלי: בעל הסמכות MCSE, MCSI, CCSE, CCQE, CCSI
(מדריך מוסמך של מיקוסופט ושל צ'קפוינט בנושא רשתות מחשבים ואבטחת מידע)
אפי,
אם אלו המתחרים וזו רמתם, אשרינו, ואם ola מייצגת את איכותם, אז כנראה שיש להם הרבה סיבות לקנא.
מילא שישנם טוקבקיסטים בתשלום (כבר התרגלנו באתרים אחרים) אבל פה נולד סוג חדש "טוקבקיסטים בטימטום"