-
פקיעת אופציות נובמבר
חברים, השבוע האחרון היה לא קל ובפקיעה זה היה השיא....
גם אני כמו רבים הפסדתי החודש אבל אני חושב שזה חשוב גם לחוות דברים כאלה כי ככה מתמקצעים וככה מקבלים נסיון ומתחשלים להמשך...
אני אישת שמח שזה קרה לי וחושב שזה יקל עליי בהמשך כאשר האירועים יהיו פחות מפתיעים ממה שקרה. למדתי הרבה מהשבוע הזה וצריך להפיק לקחים להמשך...
אז בבקשה מכם אל תתייאשו כי גם שחקן אמר שהפסדים עוד יגיעו.....וגם אחרי ההפסדים האלה יבואו עוד הפסדים...
תודה ושיהיה חודש דצמבר מוצלח לכולם.....
-
Re: פקיעת אופציות נובמבר
שלום חברים,
מסכים ב-100% עם מוטי.
מי שלוקח סיכונים באופציות , צריך לדעת שיכול גם להפסיד ולקבל את ההפסדים באהבה.
מי שלא יודע להפסיד, לא יידע להרוויח...
שחקן עשה ועושה כמיטב יכולתו ובמרבית המקרים עצותיו מעולות.
ברצוני לברך את השחקן-יישר כח ולכ החברים שלא תיפול רוחכם, לצד רווחים תמיד יש גם הפסדים.
מאיר טל
-
מצטער על הבורות - כמה הפסידה האסטרטגיה ?
(אם למישהו לא איכפת לשתף)
-
- שלום חברים,
- מסכים ב-100% עם מוטי, ועם מאיר,
- כי מי שעולה על הגמל, צריך לדעת שיכול גם ליפול מהדבשת, ולקבל את הנפילה באהבה, כמו שנאמר: "חייב לברך על הרעה כשם שמברך על הטובה"
- כי אין רוכב שלא נפל מהסוס, או מהאופניים...
- אבל הפקיעה? עבר זמנה בטל קרבנה, ולכן חשוב יותר לדעת "מה ההשלכה של הפקיעה על המסחר בת"א25?
- "היד הנעלמה" בת"א25 הצליחה להגיע לשער הפקיעה הרצוי לה, אבל היא קלטה היצעים כה רבים בפתיחת הפקיעה, ולכן שאלת מיליון הדולר היא: "האם נשאר לה מספיק נזילות לשמור על השערים? כדי להגיע לשלב הפיזור ביום ירוק? ביום שבו היא תספק ביקושים לכל דורש ומתלהב?
- כי אם היא כורעת תחת משא הסחורות, ואם נגמרה לה הנזילות, אז האם יצא שכרה בהפסדה? והאם כל רווחיה מהפקיעה יומרו להפסדיה למניותיה היורדות? ועל זה אמר המשורר, "בכו תבכה בלילה ודמעתה על לחיה אין לה מנחם מכל רווחיה, כל מניותיה בגדו בה היו לה לאויבים
- ואולי תפתיע "היד הנעלמה" גם אחרי הפקיעה? ותמשיך לקלוט היצעים כדי לשמור על השערים? ...את התשובה נקבל היום, ובכל מקרה, עלינו להיזהר מהלונגים, כי הם הגיעו לסוף העולם צפונה, אז בהצלחה לכולם, ושבת שלום, תודה