אם עלייה של המדד מ-985 עד 1082 בנתיים לא נחשב לשורט סקויז,אז מה נחשב.
עובדה ששחקני המעוף היתכסו על קול 1090 בגדול.
סביר ביותר שהשוק יסיים בפקיעה בין 1080 ל-1100.
Printable View
אם עלייה של המדד מ-985 עד 1082 בנתיים לא נחשב לשורט סקויז,אז מה נחשב.
עובדה ששחקני המעוף היתכסו על קול 1090 בגדול.
סביר ביותר שהשוק יסיים בפקיעה בין 1080 ל-1100.
יש כתבה מאתמול בביזפורטל שגב' שטיינברג טוענת כך. אתמול בבורסה בניו יורק היתה מגמה מעורבת. הכל תלוי במגמה היום ובעולם, וכמובן, ובעיקר, ברצונם ובכוחם של שחקני המעוף
יום נעים לכולם
דוד
לא אולי מליוווווווווון אחוז לא היה שום שורט סקויז. זו אותה הגברת
שאמרה פקיעה אחרונה 1060 אידיאלית לשחקנים שהם בכלל כיוונו ל 1020.
חבל שאתה סתם מתעקש ואנשים מוטעים - אין דבר כזה לכתוב יהיה שורט סקוויז ביום א או ג
כמו שכתבת - זה פשוט לא עובד ככה. בהגדרה לא ניתן לצפות את זה אחרת זה לא היה שורט סקוויז ואתה מתעקש על זה.
להבא - שורט סקוויז הוא קניה מסיבית של המדד בלית ברירה כפועל עקיף לכיסוי ואז המדד לא עולה הוא פשוט מזנק בסביבות 1.5% בכמה דקות ספורות אם לא יותר מזה.ככה נראה שורט סקוויז.
משה בבקשה תפסיק להלחיץ אנשים.
לא היה שורט השבוע בכלל אם היה היית מרגיש את זה
ועובדה שהצליחו להחזיק את השוק כמה ימים רצופים,אני לא יודע מה האינטרס שלך להלחיץ את כולם או שאתה בפוזיציה או שאתה סתם נהנה מזה
יום טוב
נ.ב הבחורה מביזפורטל אמרה לפני חודש פקיעה ב 1060-1070
מסכים עם כולם.
משה, האסטרטגיות שלך מגניבות. אבל בכללי אתה סתם מלחיץ.
נ.ב.
הבחורה מביזפורטל לא יודעת כלום. עברתי פעם על חלק מהתחזיות שלה אחורנית. לא מרשים. חוץ מזה, לפני חודש אף אחד לא היה יכול לדעת לאן הולך השוק.
אני רוצה להגיד לך שאתה לא מבין כלום בשוק המעוף,חבל על הזמן שלי לענות לך על השטויות שאתה כותב מידי פעם.ציטוט:
פורסם במקור על ידי admin
אני לא צריך אף אחת מביזפורטל שתגיד לי מה זה שוק מעוף.
הרבה ליפני שהיא כתבה הודעתי שיהיה שורט סקויז.
אם עלייה של מדד מעוף מ-985 עד 1090 בנתיים לא נחשב שורט סקויז אז מה נחשב שורט סקויז.
תישאל את שחקן מעוף כמה החברה שהוא עובד בה סגרה אופציות 1080+1090+1100.
ותעשה טובה אם אתה לא מבין אל תיקפוץ,אתה לא מיתעסק עם הילדים שבפורום שאומרים אמן בלי להבין ,מהסיבה שאתה אחד המנהלים.
חברה חברה חברה,
לא לעשות סרט רע.
צריך להוריד את הכובע לפני משה, כי בסך הכל הוא צדק. גם אם לא היה שורט סקוויז, ואת רוב האנשים כאן זה בכלל לא משנה אם היה שורט או לא אלא התוצאה היא זו שקובעת. והתוצאה - שמשה צדק!!!
השוק יפקע גבוה מאד מעבר לכל תחזית שניתנה כאן.
מה שאומר שרוב הגולשים ובכלל אנוכי מופסדים הרבה מאד כסף.
אני לשם הדוגמא מופסד כרגע 10000 ש"ח שזה כולל את כל הרווחיים הקטנים שעשיתי כאן במשך חודשיים ועוד נגיסה של 8000 ש"ח מהקרן עצמה שהפסדתי בתחילת התהליך.
גם אני חשבתי שהתחזית של משה לא תתממש לאור הסקירה של שחקן אבל לא תמיד אפשר לנצח.
צריך גם לדעת להוריד את הכובע לפני משה שאמר מפורשות לפני שבוע וחצי שהפקיעה תהיה במדד גבוה. הוא צדק ב- 100%.
הפחד הכי גדול שלי שהפקיעה הסופית תהיה מעל 1090 מה שאומר שאני הולך להיות מופסד עוד יותר כסף מ- 10000 ש"ח ואני עדיין לא יודע מה הגבול....
אני למדתי את הלקח שלי מכל הסיפור הזה ואני מקווה שגם אחרים ילמדו. אין שום דבר בטוח לא מפת פוזיציות ולא נעליים. אסור בשום פנים ואופן להסתמך על תחזיות כאלה או אחרות ותמיד לגדר בסטרייק אחד קרוב לכתיבה. הפקיעה הזו מוכיחה זאת מעל ומעבר לכל ספק.
משה - אנא המשך להביע דעתך בחופשיות למרות כל ההתנגדויות שמועלות כאן מכל עבר - זה לא רציני לנסות ולסתום פיות של אנשים רק בגלל שהם מביעים עמדה המנוגדת לסקירה כזו או אחרת. לכל אדם יש דעה ויש לכבד זאת.
אני מסכים עם משה בענין הזה שיש כאן נסיון מצד מנהלי האתר לסתום פיות - זה כל הזמן קורה גם בצ'אט וגם בפורום. זה משהו שחייבים לקעקע אותו מהשורש, כי אף אחד בעולם (כולל שחקן מעוף) לא יכול לנצח את השוק ב- 100% - רק מי ששולט בשוק (ואני לא מתכוון לשחקני המעוף אלא לשליטים האמיתיים של השוק שרוב רובם כלל לא יושבים בישראל), ופרט לכך יש משפט מאד נכון שאומר: "איזהוא החכם - הלומד מכל אדם"...
אז ככל שהודעתי זו תיקרא על ידי שחקן - אבקש שוב להודות לך על כל פועלך האדיר ובאותה הנשימה לבקש ממך לעקר את התופעה הזו שכל מנהל שני כאן נוקט בשיטה של לסתום פיות - צריך לאפשר לכולם להביע דעתם כל עוד הם מדברים לענין (אם מישהו מקלל או מתעסק בענינים שלא קשורים לשוק ההון בשום דרך - אז יש מקום להעיר לו אבל לא לנקוט בשיטה כזאת של לסתום פיות או לאיים להעיף מהצאט וכל מיני כאלה סגנונות שאני אישית הייתי עד להם מספר פעמים, רק בגלל שהדעה שהובעה לא עולה בקנה אחד עם סקירה של שחקן או עם דעה כזו או אחרת).
שוב פעם אני בא לעזור,לא מחפש שיתפחו לי על הכתף.ציטוט:
פורסם במקור על ידי bigtip4u
אם מנהלי הפורום לא יתנו לי ליכתוב לא אכתוב..............תודה רבה שהעזת להביע את מה שאתה חושב.
מעניין ביג
אם היינו רוצים לסתום פיות
לא היית מצליח לקרוא את ההודעה הזו
כי היינו מוחקים הכל, אנחנו לא פוחדים
משום ביקורת, בפרט ביקורת בסגנונות שלכם
זה לא ביקורת זה ניסיון התקפה והטלת דופי
בדרך טיפולנו בעניין כזה ואחר.
מאד מעניינת התלונה שלך הייתי אומרת,
לסתום פיות, איומים להעיף? יש עוד משהו ששכחת?
פעם הבאה כשיש לך טענות מהסוג הזה תביא סימוכין
לטענותיך. הכי קל להטיל רפש ואתה פשוט חסר כבוד
וכפוי טובה.
אם בעיניך הטעיית ציבור המשקיעים בכל מיני כותרות
בסגנון ביזפורטל נקראים בעיניך סתימת פיות שיהיה ככה
תשאר במחשבתך, ואנחנו נמשיך למגר את מה שלא נראה לנו
נכון לכלל הציבור כאן, כמו זריעת פחד, גרימת פאניקה, ובתוך כדי כך
גרימת נזקים למשקיעים.
אני לא רואה במה שכתבתם שום ביקורת בונה אלא משהו אחר לגמרי.
ערב טוב
המטרה של כולנו היא להצליח וללמוד.
כולם פה לומדים המון משחקן ועל כך מוקירים לו תודה , בכל זאת הוא בעל המאה ולכן גם בעל הדעה.
ואם זאת יש מקום לתת לאחרים ובכללם משה להביע את דעתם בחופשיות בלי שיהיו נתונים להפחדות או להעלבות לא מצד המנהלים ולא מצד החברים.
כנראה שהפקיעה הנוכחית הצליחה להוציא מאיתנו התנהגויות קיצוניות שאנו מעדיפים להסתיר בימים כתיקונם.
משה , אני סבור שמנהלי האתר לא רוצים למנוע ממך לכתוב ולכן אנא המשך לשתף אותנו בתובנות שלך, הם עזרו עד כה ואנא עשה זאת בנועם וללא התרסה.
כולם יכולים לטעות וזה גם בסדר. כל אחד עושה בסופו של דבר את מה שמרגיש לו הכי נכון.
הצלחות לכולם.
דוי