-
שרשור הצעות לשיפור
שלום,
ראשית, תודה רבה על אתר מדהים ועל אסופת האנשים הטובים.
שנית, הפעילות מתרחבת ואני חושב שיש נושאים שבהם אפשר להשתפר. אני מציע שנרכז בשירשור זה רעיונות לשיפור גם לדיון וגם כהצעה להנהלת האתר. יהיה נוח אם המנהלים ינעצו הודעה זו.
הצעות מצידי -
1. לנהל באתר איזור של שאלות ותשובות נפוצות. יש לא מעט שאלות שחוזרות על עצמן, כמו למשל - כיצד מחשבים תשואה, מונחים בסיסיים, התנהלות באתר וכו'.
2. לפתוח פורום לטובת הכשרות - בו יתרכזו כל ההודעות, השאלות, הבקשות והתובנות בנוגע לקורסים. כיום נפתחות שוב ושוב הודעות ושאלות בפורומים שונים.
3. לפתוח פורום לטובת ניהול אסטרטגיות נגזרים. לאו דווקא בהקשר של חודש מסוים, אלא בצורה יותר רחבה. בפורום כזה נוכל להעלות אסטרטגיות, לגבש כללי מסחר, לדון ולהתייעץ. מעין פורום שנועד לזמן שאחרי הקורס. חשוב להבין שעיקר האינטרקציה בפורום זה מיועדת להיות בין אזרחי האתר ולא כערוץ לשחקן שלנו. התועלת המרכזית היא יצירת מרכז ידע שיתרחב וישדרג את הפעילים בתחום. חשוב!
4. בנימה אקזוטית, אפשר גם לחשוב על פורום "שמועות". השמועות עולות פעמים רבות בצ'אט (לגבי דוחות, לגבי מהלכים וכו') ויכול להיות מעניין אם יהיה פורום בו נוכל לרכז אותן. אחרי הכל - "קונים בשמועה...", לא?
-
Re: שרשור הצעות לשיפור
שלום לכולם,
קודם כל ברצוני לציין שאני מאד נהנה לשוטט באתר ולומד המון מכולכם בכלל ומסקירות שחקן בפרט.
למרות זאת ישנם כמה נקודות שהיו עושות את החיים קלים יותר:
1. כאחד שאין לו אפשרות להיות אונליין באתר "שחקן" במשך שעות העבודה אני מציע לתת אפשרות (גם אם כרוכה בעלות כספית) לקבל עידכונים כאשר ישנה הכרזה חשובה (מימוש/תיקון אסט' של שחקן לדוגמא) באמצעות e-mail והודעת SMS. בדרך זו נוכל כולנו לשפר את ביצוענו.
2. מכיוון שאני עדיין לא שוחה בחומר, הייתי שמח אם היתה באתר אפליקציית חישוב בטחונות וסימולציית אסטרטגיות.
3. הוספת כלי ניתוח והשקעה (מפת פוזיציות, יחס CP טבלת מחירי אופ') כדי שהאתר יהפוך ל- One Stop Shop
4. צ'אט פרטי עם אחד/קבוצה של חברים.
-
ראשית חובה נעימה להודות לכל התורמים לאתר.
תודה רבה מכל הלב
ברמת משאלות , אני מצטרף לבקשה לריכוז נושא הקורסים באופן שיקל לדעת מתי יהיה הקורס הבא . בפועל אני מעוניין להצטרף לקורס מעוף באזור המרכז אך "מצליח לפספס" את ההרשמות.
הייתי שמח לקבל הודעה לקראת הקורס הקרוב למייל Cohenu@tbsi.co.il אם זה אפשרי.
Yakov
-
ערב טוב,
מספר רעיונות :
1. לשונית נוספת בתפריט הראשי, נושא ראשי "קורסים" שתפתח מסך עם מספר נושאים נעוצים, לדוגמה:
א. פורום בוגרי קורסים, כולם יכולים לקרוא, אבל לפתוח שרשור ולכתוב יכולים רק בוגרי הקורסים או כאלו (שמנהלי האתר אישרו אותם, כגון בוגרי קורסים אחרים או בעלי נסיון וידע משמעותיים), נועד בעיקר לשיח יותר מקצועי, ובמקביל יתרום ידע יותר ממוקד שכולם יכולים לקרוא, ואולי ידרבן עוד חברים לנסות לצבור ידע (ראשית ובעיקר לטובתם הם) ע"מ להצטרף לפורום הנ"ל (באם ימצא חן בעיניהם)
ב. פורום שאלות לבוגרי הקורסים, כוווולםםםםם יכולים לכתוב ולשאול, ובוגרי הקורסים סביר שלא ישארו אדישים.
ג. פורום קורסים , פעילות, לו"ז, צפויים/מתוכננים, בקשות לקורסים וכו'
ד. פורום מרצים, נושאים שמועלים ע"י המרצים, השלמות מידע, המשך ליווי וככל העולה על דעתם של יוסי אלוף ושות'
ואם יהיו לי עוד רעיונות לשיפור, אשמח לשרשר בהמשך.