אני מחפש ברוקר אמריקאי לסחור דרכו במטח ( לא מניות ). מצאתי המלצות על interactivebrokers . מישהו מכיר ? יש המלצות על חברות אחרות שהן אמינות והמרווחים נמוכים ? אני מחפש מרווח של פיפס על יורו דולר .
Printable View
אני מחפש ברוקר אמריקאי לסחור דרכו במטח ( לא מניות ). מצאתי המלצות על interactivebrokers . מישהו מכיר ? יש המלצות על חברות אחרות שהן אמינות והמרווחים נמוכים ? אני מחפש מרווח של פיפס על יורו דולר .
edk שלום.
אתה מחפש ברוקר שהחברה אנריקאית או שהוא תחת רגולציה אמרעקאית?
ולמה דווקא אמריקאי?
לאיזה טווך זמן אתה סוחר?
אני משתמש בפלטפורמה של אמריטרייד
www.thinkorswim.com
יש שם גם אפשרות למסחר במט"ח וגם אפשרות להוריד דמו לצורך אימון
לאו דווקא אמריקאי . אני מחפש ברוקר שייתן לי מרווח של פיפס כולל עמלה . ושגם לא ירמה אוטי ויהיה אמין . מעדיף ECN ולא עושה שוק .
קודם כל אתה יכול תמיד להתמקח, במקרים האלא הגודל כן קובע ככל שאתה פותח חשבון גדול יותר כך יש לך כוח מיקוח גדול יותר. החברות שלא עושות שוק לא נותנות ספרייד קבוע אלא משתנה(רובן) כי הם עובדים מול מס' ספקים. חברות שהן תחת רגולציה הן אמינות כי לא שווה להן להסתבך עם הרגולטורים(הקנסות גבוהים מידי). אתה יכול לסחור בשקט(אבל תמיד תבדוק) עם כל חברה שהיא תחת רגולציה אם זה ארה"ב אנגליה אוסטרליה...
לגבי עושה או לא עושה שוק זה תלוי בסגנון המסחר שלך וגם אם החברה עושה שוק זה לא אומר שיגנבו לך פיפסים(כל עוד היא תחת פיקוח)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי edk10
לא קיים דבר כזה ECN שיהיה קבוע פיפס כי זה משתנה כל הזמן זה יכול להיות פיפס וגם יותר מפיפס וגם מינוס פיפס (כן כן זאת לא טעות מינוס פיפס)
ברור ש ECN לא ייתן מרווח קבוע . לא אכפת לי קבוע או לא העיקר שיהיה מתחת לפיפס רב היום .
מישהו שמע על london capital ?
יש חברה ישראלית GoForex . היא אמינה ?
GO FOREX היא מרקט מייקר
לגבי london capital השם מוקר אך לא מעבר.
קצת להסביר את עצמי כתבתי ש"החברות שלא עושות שוק לא נותנות ספרייד קבוע אלא משתנה(רובן)" ישנם חברות שלא עושות שוק אבל ניתן להגיע איתם לכל מיני הסדרים, לכן רשמתי רובן.
שום חברה לא תתחייב שרוב היום יהיה פיפס או לא אבל הכל תלוי בגודל התיק שלך.
לגבי GO FOREX עד כמה שאני מכיר את החברה הם מתחייבים שהם ECN (בדקתי את הנושא לפני כחצי שנה 8 חודש). אבל!!!!! נתקלתי בסעיף בחוזה שאומר את הדבר הבא. שאם העסקה מתחת לסכום מסויים(לא זוכר את הסכום) הם לא מחוייבים להעביר את העיסקה אלא יכולים להשאיר אותה אצלם.
עוד עיניין לגבי GO FOREX אחד המנהלים/שותפים/סוחרים(אני לא יודע מהו שם ומכיר אותו מהרשת בלבד) עשה רושם של אדם אמין ולא מי שישקר על סוחרים כי גם הוא בא מ"העם".
למה חשוב לך הספרייד הנמוך, אתה סוחר סקלפינג? (לא מוצא סיבה אחרת)