מה קרה לאזהרה של "שחקן" מפני אגח אפריקה הארוכות?
שלום, אתמול קראתי את ההודעה של שחקן לגבי אזהרה חמורה מפני אגח ארוכות של אפריקה שם נאמר כי הן לא מתנהגות כשורה ומשהו מריח לא טוב וזה כל מה שהוא יכול לפרט כרגע ולכן כדאי מאוד להיפטר מיד מהאגרות הללו.
אני לא מצליח למצוא את ההודעה הזו היום בפורום. האם היא צונזרה או בוטלה? האם "שחקן" שינה את דעתו? ואם כן מדוע הוא לא כותב את זה בתגובה חדשה באותה הודעה?
זה קצת מוזר שהודעות שלמות פשוט נעלמות כלא היו.. אם יש טעויות (גם אם הן רק הודעה שמנוסחת לא טוב ולא רק טעויות מהותיות) צריך להתמודד איתן ולא להעלים אותן. כלומר גם אם שחקן עדין חושב שאגח אפריקה הוא סחורה גרועה ורק ההודעה שלו היתה בוטה מדי - רצוי שיתמודד עם ההודעה בתגובה חדשה בשרשרת ולא יעלים אותה כליל מהאתר. לא כל שכן אם שינה דעתו וחושב שאגח אפריקה מומלצות - אז ודאי שיש להשאיר ההודעה ולפרט בה את הסיבות לשינוי הדעה.
Re: מה קרה לאזהרה של "שחקן" מפני אגח אפריקה הארוכות?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי doklin
שלום, אתמול קראתי את ההודעה של שחקן לגבי אזהרה חמורה מפני אגח ארוכות של אפריקה שם נאמר כי הן לא מתנהגות כשורה ומשהו מריח לא טוב וזה כל מה שהוא יכול לפרט כרגע ולכן כדאי מאוד להיפטר מיד מהאגרות הללו.
אני לא מצליח למצוא את ההודעה הזו היום בפורום. האם היא צונזרה או בוטלה? האם "שחקן" שינה את דעתו? ואם כן מדוע הוא לא כותב את זה בתגובה חדשה באותה הודעה?
זה קצת מוזר שהודעות שלמות פשוט נעלמות כלא היו.. אם יש טעויות (גם אם הן רק הודעה שמנוסחת לא טוב ולא רק טעויות מהותיות) צריך להתמודד איתן ולא להעלים אותן. כלומר גם אם שחקן עדין חושב שאגח אפריקה הוא סחורה גרועה ורק ההודעה שלו היתה בוטה מדי - רצוי שיתמודד עם ההודעה בתגובה חדשה בשרשרת ולא יעלים אותה כליל מהאתר. לא כל שכן אם שינה דעתו וחושב שאגח אפריקה מומלצות - אז ודאי שיש להשאיר ההודעה ולפרט בה את הסיבות לשינוי הדעה.
עדיין פה.
viewtopic.php?f=93&t=3637&start=40
יש התייחסות נרחבת לאפריקה בסקירה של היום מאת שחקן.
לדוקלין שלום,
א. שחקן התייחס לעניין בסקירה השבועית שפירסם היום, ממליץ כמובן לקרוא.
ב. יום ג' הקרוב הוא יום משמעותי כנראה, מהסיבה שזהו מועד התשלום לסידרה ט' (האם אתה חושב שישולם...?).
שבוע טוב.
תודה רבה וסליחה,
אתם צודקים - ההודעה לא נמחקה ולא צונזרה היא בסך הכל הועברה למקום אחר..
לדעתי אגב, אגח ט יעשה הרבה בלאגן ללא ספק, לצערי לא הייתי מהמר שישולם ביום שלישי גם ביחס של 1 למאה. (וזה באמת לצערי כי אני מושקע בו..) אולם לטווח הארוך נראה לי שכל הגורמים בסופו של דבר יתיישרו. לא ילכו על פירוק ויהיה הסדר כזה או אחר. כנראה שההסדר הנוכחי הוא רק "גרסא ראשונה" ועוד צפויים לנו מאבקים ותיקונים להסדר המלווים בקרבות קשים ותקשורתיים שינדנדו את גרף האגחים של אפריקה מטה ומעלה בסטיית תקן של רכבת הרים. אולם בסוף למי שישאר ויש לו אורך רוח ויכולת לראות את כספו הופך לא סחיר לפרק זמן מסוים (יש סיכון כזה, זה מה שקרה למחזיקי אגח ט למשל שממתנים לראות את הכסף וימשיכו להמתין מן הסתם גם אחרי מחרתיים), הרי שלבסוף אני מקווה שזה ישתלם.
אני אגב, נפטרתי מהאגחים של אפריקה (חוץ מ-ט' כמובן שלא סחירה) פשוט בגלל שהחגיגה הספיקה לי, הסיכון גבוה ואני צריך את הכסף בשנה הקרובה.
היא לא הועברה, מטבע הדברים בפורום כאשר
יש הודעות חדשות היא נדחקת כמו כל הודעה אחורה
אלא אם כן יש תגובה חדשה שם והיא עולה שוב
זה נכון לכל ההודעות למעט הכרזות גלובליות
הצלחות :d
שלום עליזה,
אני די בטוח שראיתי את ההודעה הזאת במקור כאן אחרי שנכנסתי לפורום אגחים - תחת המלצות >> אגחים. אחר כך כבר לא ראיתי אותה יותר כאן וחיפשתי כמובן אחורה עד לתאריך שבה היא יצאה ועדין לא מצאתי. לכן הסקתי שהורידו אותה. אגב ראיתי בפורום שהיו עוד אנשים שחיפשו אותה ולא הבינו לאן היא נעלמה.
עכשיו אני רואה שהקישור שסיפק אלטון בראון מפנה אל עמוד ראשי >> כללי>> ראשי
לכן הסקתי שהיא הועברה למקום אחר ולא סתם נדחקה אחורה.
ובכ"ז אני לא רוצה לבלבל יותר מדי את המוח בעניין השולי הזה, האתר נחמד מאוד, הסקירה השבועית שנתן שחקן מעוף טובה מאוד ואני שמח להצטרף :)
ברוך הבא דוקלין לאתר :d
ההסבר שלי הופנה לכלל, כיוון
שקורה פעמים רבות, שהודעות כביכול"נעלמות"
כאשר פשוט משתנה הסדר שלהן.
לנוחותכם יש מנוע חיפוש למעלה בלשוניות
ובמידה ורוצים לאתר מניה, או כל
נושא אחר, מזינים שם את המילה
והיא מעלה את כל החומר על הנושא
המדובר בכל התקופה מיום היווסדו
של האתר. מנוע זה שימושי ביותר וחוסך
המון פעמים שאלות לגבי אותו נושא.
בכל שאלה או בקשת עזרה אשמח לעזור.
בהצלחה לכולם. :d
העם לאור המצב הבוקר ההמלצה למכור אג"חים של אפריקה בתוקף?
רצוי לקרוא את ההתיחסות של שחקן
בפרט לאפריקה בסקירה האחרונה שלו
אתמול