שלום שחקן,
יש שינוי בהערכת מצב שלך לתקופה הקצרה או שלדעתך ימשיכו ירידות כמו שכתבת אני פשוט קניתי פוטים וכתבתי 10 קול 1040 חשוף
תודה מראש על התשובה
Printable View
שלום שחקן,
יש שינוי בהערכת מצב שלך לתקופה הקצרה או שלדעתך ימשיכו ירידות כמו שכתבת אני פשוט קניתי פוטים וכתבתי 10 קול 1040 חשוף
תודה מראש על התשובה
- חיים, וול סטריט עלתה בעקבות נתונים טובים מהתחזיות בזירת המאקרו, כאשר נתון התביעות הראשוניות לדמי אבטלה היה בנוסח הצפוי של "Better than expected", אבל ביום שישי צפוי להתפרסם אחוז האבטלה, ולחציית קו ה-10% תהיה השפעה פסיכולוגית שלילית על השוק, אז מי ינצח את מי? את זה נדע אחרי יציאת השבת
- אבל למרות זאת כדאי לך לזרום עם "עושי השוק", וראינו את זה אתמול כאשר הם קלטו היצעים, ות"א25 צפה מעל למדדי אירופה, וזה לא כדאי לך ללכת ראש בראש נגדם, כי ראינו את זה ברביעי+חמישי אשר מחקו את כל הירידות של השבוע הזה, אז כה לחי אחי, ואנחנו מחכים ומצפים בכיליון עיניים לאסטרטגיה השבועית של השחקן, ובהצלחה לך, ושבת שלום, תודה
חיים,
אין לי מושג מה יעשה המעו"ף ביום ראשון, יש לפנינו עוד יום מסחר שלם בוול, עם נתונים שצפויים להתפרסם.
אבל, אם כתבת 10 קולים חשופים אני משער שיש לך תוכנית מסחר מסודרת ואתה אמור לפעול לפיה (כלומר- יש לך תכנית היכן ואיך לשפץ אם המעו"ף הולך נגדך ונקודת סטופלוס באם גם השיפוץ לא עוזר, שאלו דברים בסיסיים לכל תכנית מסחר).
אולם באם אין לך תכנית מסחר, אני מאד ממליץ שתנצל את סוף השבוע להכין כזו, ע"מ שתהיה יותר מוכן לתחילת המסחר ביום א'.
למקרה קיצוני שבו גם אין לך תכנית וגם לא כל כך יודע איך להכין כזו (קשה לי להאמין שזה המצב, אבל תמיד יש הפתעות), אנסה לעזור.
בברכה