המניה איבדה כ 7.5% בימים האחרונים...למישהו יש רעיון? מה תחזית הדוחות למשל? והאם בעקבות צניחת המניה גם האגח"ים צפויים ליפול???
תודה....
Printable View
המניה איבדה כ 7.5% בימים האחרונים...למישהו יש רעיון? מה תחזית הדוחות למשל? והאם בעקבות צניחת המניה גם האגח"ים צפויים ליפול???
תודה....
אין תחזית ספציפית על מה שאתה מדבר אבל כשיורד גשם כולם נרטבים
qjol תודה,
אבל בהחלט אודה על תשובה ממוקדת יותר...אם למישהו יש.
תשובה כמו "שיורד גשם כולם נירטבים" בלי לפגוע (מעריך את כולם באתר) היא קצת שטחית.
בדר"כ עליות מובלות ע"י עלייה בבנקים וההפך, משמע שאם השוק מתממש מניות הבנקים יובילו מימוש זה. בכל מה שקשור לאג"ח אין השפעה. ערך האגח נגזר מצפי השוק ליכולת החברה לפרוע את האגח. למרות הירידות אין חשש שדסק"ש יפשטו רגל בשנים הקרובות ולכן האגח בטוח.
שלום nano
אני חושב ש qjol נתן לך תשובה אמיתית וכנה לגבי מה שהוא חושב.
גם כשאני מזהה חולשה או תחילת תיקון במעו"ף, אני נוטה לחסל את כל אחזקותיי במניות כולל מניות כגוןבזק או דסק"ש, כי כשיורד גשם כולם נרטבים. תמיד אוכל לקנות בזול יותר כשאחשוב שהמעו"ף סיים את התיקון.
אבל לא באתי לבלבל לך את המוח, שכן ביקשת תשובה מיקצועית ממוקדת, אז הרי לך הפן הטכני של דסק"ש בגרף חודשי:
[attachment=0:k5zmi8t7]Monthly.GIF[/attachment:k5zmi8t7]
1. המניה חסומה מכל הכיוונים גם ע"י קו התנגדות משנת 2000 וגם ע"י קו מגמה עולה שמתחיל ב2002, ופוטנציאל העליות שלה מוגבל לפחות עד שהמעו"ף יחליט להתאושש.
2. המחזורים הירוקים הרבה יותר נמוכים מהמחזורים שנקבעו בשיא הקודם בסוף שנת 2007. זהו איתות שלילי בדיוק כמובאלביט מערכות.
3. המניה הניבה תשואה של למעלה מ 300% ב10 חודשים בלבד. מניות לא עולות לנצח.
לסיכום, אם אני מאמין בניתוח טכני, הייתי שואף למכור את המניה או לכל הפחות חצי מהכמות בהזדמנות הראשונה, שכן לדעתי בלבד, יש סיכוי טוב לעליות של התאוששות בטווח הקצר אבל אילו יהיו עליות בגדר חנינה ע"מ לאפשר למאחרים לממש, זהו טבעם של גרפים. ושוב, זוהי שיטתי ודעתי האישית בלבד!
כשהמעו"ף יחליט לסיים את התיקון (בילתי אפשרי לדעת כרגע מתי), ניתן יהיה לנתח את דסק"ש בשנית ולחפש הזדמנות כניסה, כי "כשהשמש זורחת כולם משתזפים" (סתם בדיחה מטומטמת, אבל אניבאמת מאמין בזה).
בהצלחה בהחלטות,
wwoof.
... הנה גם גרף שבועי. לצערי, איתות המכירה ניתן בשבוע שעבר עם שבירת קו המגמה מטה.
[attachment=1:3joy5ajn]Weekly.GIF[/attachment:3joy5ajn]
וכמו שציינתי, תתכן קפיצה קטנה מעלה (חנינה) כיוון שאנחנו בקרבת קו תמיכה, וגם בגרף יומי ירדנוחד מדי, ואנחנו יותר מדי מחוץ לרצועות בולינגר, ובמכירות יתר. אבל זה לא משנה כרגע את התמונה השלילית בטווח הבינוני.
[attachment=0:3joy5ajn]Daily.GIF[/attachment:3joy5ajn]
מהפן החיובי, יש לצפות ליום של עליות עם מחזור ירוק משמעותי במיוחד, ועם נר החלטי שכזה במיקום של תמיכה, שיראה בבירור את נחישות הקונים. משהו בדמות hammer או נר ירוק ארוך. אבל אם זה יקרה, שמישהו ישלח תגובה לפוסט, ונוכל כולנו לדון בזה יחד ..
בהצלחה,
wwoof.
wwoof תודה רבה !
בהחלט נראה (ונשמע) אחרת כשפורסים את הנתונים כך !
בהצלחה ויום טוב
wwoof ,
נראה שהקפיצה הקטנה למעלה כדבריך הגיע. מה דעתך?
וואו, עכשיו אתה כבר שואל שאלה קשה. זה עיניין של תיזמון אישי, ותחושת בטן.
בכל מקרה, יש עוד מקום לעליות בגרף יומי. אם יסתיים כך היום, עדיין לא הייתי מוכר, וממתין להתפתחויות מעבר לים.
הייתי מחכה להתחדשות הפאניקה בנאסדק או לכל הפחות ליום האדום הבא בדסק"ש.
תמיד ישנו הסיכוי הקטן שהמעו"ף לא יפסיק לטפס.
אני במיוחד "מוטרד" מההתאוששות המדהימה של היורו דולר אל מעל לקו המגמה, למרות שההתאוששות "אמורה" להיות זמנית בלבד, וקו המגמה אמור להפרץ מטה באופן מובהק! הממוצעים הנעים האקספוננציאליים 8 ו21 כבר מסודרים לירידות, אך אילו ממאנות כרגע להגיע.
על הדולר האוסטרלי בכלל אין על מה לדבר, הוא נגע בקו המגמה בקצה הציפורן וקפץ מעלה.
הצפי הוא להתחדשות הירידות, ואי יכולת המעו"ף לטפס אל מעל לקו המגמה בחזרה, אך יחד עם זאת השוק עדיין חזק והירידות לא החלטיות סופית.
אז לשאול מה יהיה עם דסק"ש, זה כמו לשאול, מה יהיה עם הבורסה כי הם יעשו את אותו הדבר. והתשובה היא שאין לי מושג, יש רק הערכות וסיכויים.
אני מקווה שהצלחת לדלות תשובה מאוסף המילים האילו. בקצרה: היום אל תמכור. מחר - אולי. כל עוד ירוק, אל תמכור.
הנה היורו דולר לנוחיותך, אפשר לראות את פריצת השווא מטה מאתמול:
[attachment=0:2cq3curl]eurusddaily3.gif[/attachment:2cq3curl]
כל ירידה היא לצורך עליה!
אני מחכה לקורסים של נוחי במסחר, פיזור השקעות ופיזור סיכונים.
חבר'ה-אין על המניה הזו. תקראו: http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... mid=219594