אני קוראת את הכתבות שמתפרסמות בביז, ושואלת את עצמי, מאיפה פרץ האופטימיות שהיה
Printable View
אני קוראת את הכתבות שמתפרסמות בביז, ושואלת את עצמי, מאיפה פרץ האופטימיות שהיה
הבורסה (אך לא המשק) בישראל התנתקה משאר העולם בחודש האחרון.
ראינו כבר התנתקות כזו גם בשנה שעברה וחלקנו גם זוכר איך נסגר הפער אז או שדווקא הפעם כל העולם השתגע ורק אנחנו נורמליים או שלא.
בכל מקרה כדאי לקרוא בצורה ביקורתית מאוד את המפורסם בתקשורת הישראלית ולקחת בחשבון שהיא עלולה להיות מושפעת מבעלי עניין שמנסים ליצור אוירה שתשרת את האינטרסים שלהם.
אולי תזכירו לאלו שלא זוכרים?ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dotan
עליזוש.... פתאום תפסת? מלכת עולם את...אסור לזלזל בתחושת בטן שלך... תודה תודה שאת משתפת אותנו...
לפי האמור לעיל יום ראשון שורט מעוף פי 3 זו הזדמנות?
שורט הראש שלכם!!...הבורסה תתקן עד 800!!...אתם לא מבינים שבורסה,זה לא משק?!?...כל עוד המומנטום חיובי,הכל ייעלה,השורטיסטים בקאנטים,לא מסוגלים לעשות כלום בנידון....עזבו אתכם מבחירות!!...מי ששולט במדינה כרגע:כלכלית,ישראמקו,גבעות עולם,ח"ל,כיל! !!!....
הלווווווווו להירגע ומייד, הסקירה הזו משבוע שעבר, מה קורה לכם????????. תקראו סקירה שלי מהיום יום שישי 6.02 בבקשה ושימו לב לתאריכים ובנוסף שימו לב לפיסקה "ולכן אני מאמינה שוול תתעתע בנו, במין פרץ עליות לא מוסבר ולא מוגדר", במקרה הזה זו התכנית הכלכלית המדוברת. הציטוט הזה הוא מתאריך ה- 1.2, אז לבדוק טוב לפני שכותבים.
עליזה את המלכה האמיתית!!!...תגובתי הייתה מכוונת לזה עם השורט פי 3...חבל על הכסף שלו... :roll:
מתנצלת, הכוונה היתה גם להתבטאות שורט הראש שלכם, נו טוב אני לא יהיה יורמית הפעם, ברור שמי שנכנס לשורט ביומיים האחרונים עשה טעות חמורה, אבל אלו שהפסידו ימבה כסף, כשמדובר על 70-80 אחוז מהכסף, אני באופן אישי הייתי נותנת צ'אנס להחזיר את ההפסדים בגל הירידות הבא אם וכאשר יגיע.
לדעתי המעוף יגיע לסביבות 800!!...בסבירות של 60-70 אחוז...עפ"י גאן,ואליוט!!....זו לא המלצה(ראו הוזהרתם)....אלא דעה אישית שלי!!...אני באסטרטגייה של מרווח עולה!!!...כתבתי מרווחיי קצוות על המעוף!!...מקווה לתשואה של 10-20 אחוז יומי!!...בתקווה שהסבירות תתקיים!!...עד אז,אני על כלכלית,גבעות,כיל, ח"ל,goog,drys,lvs,rio....שתהייה שבת שלום!!...
ולהיזהר!!...מי שלא מבין בבורסה,מעוף,ואסטרטגיות,שלא יעיז להתעסק עם זה!!!