שלום שחקן ותודה על האתר
רציתי לדעת האם כל העליות הגיוניות? והאם יש סיכוי לראןת את המעוף ב2000 תוך כמה שבועות?
Printable View
שלום שחקן ותודה על האתר
רציתי לדעת האם כל העליות הגיוניות? והאם יש סיכוי לראןת את המעוף ב2000 תוך כמה שבועות?
ברדה העליות האלה לא הגיוניות בכלל. כל כללי הניתוח הטכני מצביעים על תיקון אלים מטה אבל כל פעם יש סיבה אחרת למה לא..
פעם זה עליות בארהב, פעם זה דוחות בנקים חיוביים, פעם זה עליות באירופה וכד'
אז כן, אני אישיץ ממש לא פוסל גם הגעה ל 2000, למרות שזה נראה לא הגיוני ואפילו הזוי
אהלן ברדה
שאלה יוצאת מן הכלל, הנבואה כידוע היא בידי השוטים ואולם מניסיון העבר ניתן לקבוע, שהשוק יכול להיות לא הגיוני הרבה יותר מאשר הנזילות של המשקיעים הנבוכים.
יחד עם זאת יש גם 'הגיון בשיגעון' הנזילות העצומה שנשפכת לשוק מאז הקורונה ומתפרסמת על בסיס יומי במאזני הפדרל ריזרב יוצרת עיוות חמור בשכר ועונש,
הבנקים הגדולים מפקידים בפד מעל טריליון דולר עודפי נזילות מדי יום אחרי שסיימו את הסיבוב היומי בוול סטריט.
במשבר האשראי ב 2008 התרופה של בן שלום ברננקי יו"ר הפד היתה לפזר על השוק כסף ממסוקים, כך הוא כתב בעבודת הדוקטורט שלו שהיתה בעצמה מעין נבואה,
נדמה שהנגיד הנוכחי פאוול אימץ את השיטה אבל עבר לסופרטנקר.
בהצלחה
ארז
מבקש הבהרה. מבין קצת בניתוח טכני ולא מכיר כללים שאומרים משהוא על עיתוי של תיקון (בהגדרה הוא תנועה בניגוד למגמה שבאה ללא התראה מוקדמת). מה שכן, וכמן שהערתי לשחקן בבקשה להתייחסות מצידו לבנות אסטרטגיות באופציות ללא כל התחשבות בניתוח טכני (שבפשטות מראה שהשוק במגמת עליה ללא כל סימן לעצירה), זה לקיחת סיכונים לא ברורה. כך, מי שהלך עם הניתוח של חודש שעבר לא יכול להבין פקיעה באזור 1770 ומי שימשיך בהיגיון הזה פוסל פקיעה באזור 1800-1820 (ועם סקוויז גם 1850 באה בחשבון) בחודש הזה.
מר ברדה,
סיכוי תמיד קיים. אם מסתכלים על הניתוח של מדד המעו"ף כרגע רואים ששערי המטרה עשויים להגיע בכיוון 2100 נק' ואף יותר בזכות הקידום שעשתה הנהלת הבורסה למדדים ולהנפקות. תיקון מסוים יכול להגיע אך המגמה השורית כרגע די יציבה.
=============================
הגרפים מתוארים על בסיס "ניתוח טכני", כל אירוע מדיני במיקרו או במאקרו, כלכלי או אחר עלול לגרום לכך שהתחזית לא תתקיים והיא עלולה שלא להתקיים גם ללא אירוע כלשהו. האמור אינו תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. כל מי שפועל על סמך הכתוב או המושמע עושה זאת על אחריותו בלבד. אני מצהיר בזאת שהדעות המובעות בעבודת אנליזה וניתוח זו, משקפות נאמנה את השקפתי ודעותיי האישיות על ניירות הערך, ותעודות הסל המסוקרים. וכי אני לא מקבל שכר/פיצוי על המניה המוזכרת במאמר זה.
אהלן מנימר
הנחת המוצא שלך שבניית האסטרטגיות נעשית "ללא כל התחשבות בניתוח הטכני" אינה מדוייקת כלל, ההנחות המוצגות בבניית אסטרטגיה חודשית בהחלט מציינות נתונים טכניים ושחקן מתייחס לכך גם בסקירות.
נכון שאין ממוצעים, בולינגר ופיבו אבל שימוש בגרפים ונקודות חשובות יש כן, אין ויכוח שלרמה הבסיסית שמור מקום מרכזי ונכבד בהנחות היסוד, כנראה כי עוד לא נמצא 'ווארן באפט' של הטכנאים.
בהצלחה
ארז
יכול להיות שפספסתי בסקירות האחרונות אבל נראה לי שיש נטייה לראות ירידות איפה שאין שום סיבה שתהיינה. אני אומר את זה דוקא כי בכל הפקיעות האחרונות כתיבת האופציות הלכה יד ביד עם המגמה הטכנית של עליות. יום חמישי שעבר היה דוגמא מעולה לכך - מתחילים בירידות, מתאזנים ואז מזנקים בסוף. לא הייתי צריך לראות את הכתיבות כדי לדעת בראשון שהיו עסוקים רוב היום בלכתוב פוטים גבוהים (השלימו עם העובדה שפקיעה מתחת ל 1800 כנראה לא תהיה) ואז מוחקים אותם בשעת המסחר האחרונה. בסך הכל 3-4 אחוזים למעלה בין פקיעה לפקיעה.
בוקר טוב.
"ואז מוחקים אותם בשעת המסחר האחרונה"
"מזנקים בסוף".
לא ולא. בסה"כ כניסה של הקרנות בשעה קבועה והיות והמגמה חיובית ויש גיוס כספים אז הבורסה מטפסת בשעה האחרונה.
זה לא עניין טכני או של מישהו שמוחק (שחקני מעוף לא מתעניינים בשעה אחרונה או בכלל שעתי) אלא זרימה של כסף צפויה
למדי שלא פעם אנו גם סוחרים במערכת ה PRO. עוד אציין כי כבר שבועות ארוכים במערכת אנו בסקירת הבוקר מדגישים כי
אין מקום לירידה בשעות הראשונות, פעמים רבות אף מציינים כי לא נפתח קרוב לגבוה יומי ובהתאם מוצע טרייד פתיחה חיובי
(80% מהמקרים מאז יולי), וכך גם היום שהיה ברור לנו כי יש מקום לסחור חיובי ואכן הדבר צוין.