שבוע הפקיעה ביחס למה שקורה מעבר לים
בהעדר מחזורים מרשימים, מה שנותר להבין זה, שאכן לפי סגירת הפוזיציות שחקנים מכוונים לרמות ה- 670 ומטה, יחד עם זאת צריך לנהוג במשנה זהירות בשבוע זה, מהסיבה הפשוטה, שיהיה יותר קל לזרום עם אחותינו מעבר לים, וזה אומר שאם מסיבה זו או אחרת, ההודעות שתצאנה מחר תהיינה "סבירות" יש מצב שנראה איזשהו תיקון כלפי מעלה, אחרי גל הירידות האחרון ששטף את וול ואירופה. ומכיוון שאין הרבה ידיים חזקות במעוף, יכול להיות שגם מחר נראה את מדד ת"א מנסה להגיע ל-650, לפחות בבוקר. מעקב אחרי החוזים העתידיים יתנו לנו אינדיקציה כלשהי להלך הרוח, וכמובן נתייחס להודעות שתצאנה:
26/01/2009 17:00 ארה''ב מכירות יח' בתים יד שנייה 4.4m 4.49m דצמבר
26/01/2009 17:00 ארה''ב מדד האינדיקטורים המובילים חודשי -0.3% -0.4% דצמבר
26/01/2009 18:30 ישראל החלטה בנושא הריבית 1.75% ינואר
כיוון שאין לנו היכולת להגיב, כי ההודעות יוצאות אחרי שעת סגירת המסחר שלנו, כל קניה צריכה לבוא באחריות,ובמחשבה שהכל יכול להתהפך בין רגע.לאובמה ולחבריו אין שום יכולת, לעצור את הרכבת הדוהרת במדרון, כאשר הברקסים שלה שרופים ונגמרים, האם זה יקרה עוד השבוע???? לא בטוח, בפברואר הסיפור שונה, תתארו לכם את אובמה מנסה לעצור בכל כוחו לבדו את הרכבת, לפי דעתי היא תדרוס אותו ותכה בו במהלומה, שלא יבין את גודל עוצמתה. משום מה ואולי זו הרגשתי בלבד, אין בידיו שום פתרונות מעשיים והכריזמה שלו החלה להתפוגג עם עוצמת המכות שנחתות עליו ועל הממשל שלו. אפילו הוא עצמו לא מאמין לאמרות הכנף שהוא אומר ומפזר לכל עבר, ומרגישים את זה בנאומיו ובדבריו. אני מבקשת מכם לשמור על ראש פתוח, לנהוג במשנה זהירות,ולמהמרים שביניכם, שמרו על טווחים קצרים, ולאלה שמשחקים בסכומים גדולים יותר, לא להיות גרידיים, לקחת את הרווחים הקטנים ולצאת, לנהוג בסבלנות עם השוק, לא להוציא את התסכול עליו, אלא לחשוב איך אני מכל הרע הזה מוציא את הטוב. כי רק אנחנו אחראים לפעולותינו, ואם הפעולות תעשנה בכובד ראש, ובהבנת המתרחש סביב, נתחיל לקצור הצלחות קטנות שביחד הן תהיינה הצלחות גדולות במשך הזמן. בהצלחה לכולם. שלכם עליזה
Re: שבוע הפקיעה ביחס למה שקורה מעבר לים
פששששששששששש.
סחתיין עליך - אהבתי.
עליזה,תענוג!!
רק רציתי לעדכן שמפת הפוז' הישתנתה באופן רציני בשבוע האחרון
ליפני שבוע היה 670 כקיר שלא עביר היום מוכרי הקולים עקפו אותו בלי לאותת
לפי איך שאני רואה את המפה נכון להיום
פקיעה 655 ומטה
שיהייה שבוע מיסחר מוצלח לך עליזה ולכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבי
תודה!
דרך אגב אני מאמין שארה"ב תציג השבוע תנודות יומיות מתונות יחסית לשבוע שעבר עם תנודתיות תוך יומית גבוהה יותר (במילים אחרות במקום "תיקונים" נראה "מסחר תנודתי").
אח אח אח עליזה.... אין מילים ! תודה
עליזה כל הכבוד! ניתוח
חד
וקולע.
עליזה ניתוח מצויין
המון תודה
עליזה,