הצעת ייעול: טבלת המלצות מעודכנת
הי שחקן,
הצעה קטנה לייעול אם זה לא דורש מאמץ גדול מדי...
הצורך עלה על ידי (קצת מוזר אבל בכל זאת), כשרציתי לדעת מהן המניות האחרונות עליהן המלצת ובאילו תנאים.
בשביל לדלות את המידע הזה יש צורך לעבור על כל הסקירות האחרונות + צ'אטים + תשובות שענית בתקופה האחרונה לשאלות ספציפיות של חברי האתר - בקיצור - דורש זמן רב.
מה דעתך שתהיה טבלה פשוטה ומעודכנת של המניות המומלצות, תחזית ספיציפית בכמה מילים והערות כלליות רק כדי שיהיה ניתן למצוא את הכל במקום אחד ?
אפשר לבנות טבלה כזו למניות, אג"חים וכו' וכך יהיה:
א. הרבה יותר נוח להשאר מעודכנים בהמלצותיך
ב. הרבה יותר קל לך כי על אף שאני חדש באתר אני רואה שאלות שחוזרות על עצמן לגבי המלצתך על אותן מניות הן בקטגוריה שאלות לשחקן והן בצ'אט.
נקודה למחשבה.
Re: הצעת ייעול: טבלת המלצות מעודכנת
רעיון מעולה!!!! מצטרף לבקשה
שלום שחקן,
אני מברך על הרעיון ומצטרף לבקשה. רעיון מעולה. יחסוך זמן "שוטטות" לכולנו.
ברכת גמר חתימה טובה לכולם.
refo=ofer
רעיון מצויין, תעשו את זה (בבקשה ותודה :) )
איך לא חשבו על כך קודם? רעיון מצוין פשוט ויעיל.
מקפיץ
הי שחקן - אודה לך על מחשבה בעניין
תודה
- הי חברים, זה רעיון גאוני בתנאי שהרשימה רחבה ומקיפה, ובתנאי שהמניות ברשימה נזילות וסחירות עם מחזורים גדולים, וזה בגלל שיש כאן הרבה משתמשים, ולמשקיעים הקונים/מוכרים תהא השפעה לא מבוטלת על שער המניה
- ומעניין לעניין באותו העניין: "מי מריץ את אפריקה? את זה לעולם לא נוכל לדעת, אז נשנה את השאלה: "למי יש עניין להריץ אותה? ואת מי זה משרת? אז קראנו באתרים הכלכליים: "מחזיקי האג"ח אמרו ללבייב: "תזרים מיליארד שקל ותן לנו 40% מהמניות" וככל ששער המניה עולה... הוא יאלץ לתת להם פחות מניות, אז האם זאת הסיבה לסחבת שנוקטת אפריקה? והאם זאת הסיבה להשהיית ההסכמה להצעת ההסדר עם נציגות האג"חים?
- אם התסריט הזה נכון אז אפריקה תמשיך לעלות, וביום פרסום החתימה על הצעת ההסדר, תקפוץ המניה בגלל תמימים וטירונים שיקפצו על המניה, ואז "עושי השוק" יספקו כל ביקוש לכל דורש ומבקש, וזו תהא התחלת שלב הפיזור של אפריקה, אבל אל תתפסו אותי במילה, כי שלב הפיזור יכול להתחיל גם יום או יומיים לפני פרסום החתימה בגלל תופעת "Sell the news" אז בהצלחה לכולם, תודה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sassi6
- הי חברים, זה רעיון גאוני בתנאי שהרשימה רחבה ומקיפה, ובתנאי שהמניות ברשימה נזילות וסחירות עם מחזורים גדולים, וזה בגלל שיש כאן הרבה משתמשים, ולמשקיעים הקונים/מוכרים תהא השפעה לא מבוטלת על שער המניה
- ומעניין לעניין באותו העניין: "מי מריץ את אפריקה? את זה לעולם לא נוכל לדעת, אז נשנה את השאלה: "למי יש עניין להריץ אותה? ואת מי זה משרת? אז קראנו באתרים הכלכליים: "מחזיקי האג"ח אמרו ללבייב: "תזרים מיליארד שקל ותן לנו 40% מהמניות" וככל ששער המניה עולה... הוא יאלץ לתת להם פחות מניות, אז האם זאת הסיבה לסחבת שנוקטת אפריקה? והאם זאת הסיבה להשהיית ההסכמה להצעת ההסדר עם נציגות האג"חים?
- אם התסריט הזה נכון אז אפריקה תמשיך לעלות, וביום פרסום החתימה על הצעת ההסדר, תקפוץ המניה בגלל תמימים וטירונים שיקפצו על המניה, ואז "עושי השוק" יספקו כל ביקוש לכל דורש ומבקש, וזו תהא התחלת שלב הפיזור של אפריקה, אבל אל תתפסו אותי במילה, כי שלב הפיזור יכול להתחיל גם יום או יומיים לפני פרסום החתימה בגלל תופעת "Sell the news" אז בהצלחה לכולם, תודה
אם אני מבין נכון,
שני הצדדים מטרתם להקפיץ את שער המנייה,
שכן אם הנציגות של מחזיקי האג"ח דורשים מלבייב 40% ממניות החברה,
אין קשר לשווי המניה. אותם 40% פשוט שווים יותר. כמו כן, אין ספק שגם חלקו של לבייב שווה יותר, לכן זו המטרה של שני הצדדים.
המוסדיים דורשים 40% ממניות החברה - ולא נכסים ריאליים. כל עוד המצב יישאר כך, אכן עושה רושם שהמניה תעלה.
ובלי קשר, קיים חשש לפירוק החברה, ככל שהמו"מ מתקדם והחשש נדחק הצידה, כך ההשפעה על המניה חיובית.