שלום לכולם !
מישהו מכיר את האפשרות להריץ תוכנות משלנו מול חדרי מסחר/הבורסה ? אני מתכוון, מישהו מהגופים הנ'ל נותן API לתוכנות חיצוניות ?
מודה מראש על התשובות !
דני
Printable View
שלום לכולם !
מישהו מכיר את האפשרות להריץ תוכנות משלנו מול חדרי מסחר/הבורסה ? אני מתכוון, מישהו מהגופים הנ'ל נותן API לתוכנות חיצוניות ?
מודה מראש על התשובות !
דני
לא הבנתי את כוונתך.
לשם הרצת תוכנות חינם נדרשים כמה מרכיבים:
1. קבלת ציטוטים בזמןאמת ובמהירות גבוהה
2. אלגוריתמים ומודלים מתמטים לניתוח נתונים
3. גישה אוטומית לביצוע פעולות בחשבונך
4. אחסון נתונים ושערים הסטוריים
חלקים שונים מהמרכיבים הנ"ל ניתנים להורדה באתרי מפתחים ובקהילות קוד פתוח.
לדוגמא:
http://www.elitetrader.com/vb/showthrea ... adid=85659
תודה על התשובה, ואני אבהיר - בתור איש תוכנה, רציתי לכתוב תוכנת מסחר משלי (שתממש את אלגוריתמי המסחר שלי) שתתממשק לבורסה/בית השקעות. הבעיה שצריך שבית ההשקעות יתן לך אפשרות כזו (API ואפשרות להתקשר איתם).
שמעתם על משהו כזה ?
אוקיי.
כל API יעלה לך כסף (לא הרבה ~2000 ש"ח ואם תבצע פעולות יותר מהסכום הזה בכל חודש תקבל מכל בית השקעות מחשב עם חיבור ישיר ומערכת שנקראת FMR עם StreamQuetes ומידע טרי וחם והכי חשוב API ואלגורימים מובנים)
לא רוצה לשלם?
- לא צריך ( שאף אחד לא יעשה לך טובות :) )
אפשר תמיד לבצע פעולות בלי API
1. אתה יכול לקרוא על דפדפן הקוד הפתוח של FireFox יש לו כמה Plugins שמקליטים פעולות שאותם אחר כך ניתן לקנפג ולהריץ איך שאתה רוצה. בכלל אתה יכול להשתלב בקוד של הדפדפן עצמו.
תוכל לנתח כל דף ולהפעיל פעולה מסויימת (קניה\מכירה, שם מניה, מחיר וכולי)
שאותה אתה תצטרך לכתוב ואחר כך לשדר אותם לפי הצורך\התנאים בשוק.
פשוט תדבג את הדפדפן בזמן שאתה מבצע פעולות ותראה כמה זה לא מסובך.
2. אם אתה לא רוצה להתלכלך ורוצה פתרון מהיר יותר: ישנם תוכנות חינמיות שמייצרות סקריפטים תוך מהלך הגלישה שלך. את אותם סקריפטים ניתן לערוך בצורה ידידותית ולשלב בהם קריאות לקטעי קוד חיצוניים משלך.
אני לדוגמא משתמש ב LoadRunner
זה ממש לא בעיה ודי פשוט למתכנתים.
החלק היותר קשה היה ונשאר לשמור ולנתח מאסות של מידע ולהגיע לאלגוריתם מיליון הדולר שלך.
רק אז תהיה לך מכונה ליצירת כסף :)
המון הצלחה
וגמר חתימה טובה
תודה על התגובה המפורטת !
וחתימה טובה גם לך :)