-
מעוף - ניתוח לב פתוח
שלום,
הנה עידכון לפוסטים הקודמים שלי בנוגע לניתוח טכני של המעו"ף.
[attachment=1:25t9j47m]Daily.GIF[/attachment:25t9j47m]
בגרף היומי, המעוף עדיין שט לו להנאתו בתעלה עולה.
שבירה של התעלה מטה אשר נכון להיום גבולה התחתון נמצא ב950 כ3.5%- מתחתינו, תשכנע אותי לצאת מהלונג ולהכנס לשורט לאורך זמן בלתי ידוע, עם ציפייה להבלם על הקו הירוק באזור ה875 במקרה הגרוע (אבל מוקדם לדבר על זה עכשיו). כל יום שעובר, הסטופ לוס הזה ברמת ה950 עולה עוד קצת.
ההחלטה אם לפרוץ את התעלה מטה או לפרוץ את ה1000 מעלה תתקבל לכל המאוחר עד ה22 באוקטובר.
אנו מתקרבים אל הניסיון השלישי לפרוץ את ה1000, אך אני רוצה להזכיר לכם שגם אם נכשל, עדיין יש סיכוי לפרוץ אותו בניסיון הרביעי. גם בתחילת השנה הגרף הצליח לפרוץ את אזור ה710 רק בניסיון הרביעי שלו.
[attachment=0:25t9j47m]4HR.GIF[/attachment:25t9j47m]
לאחר זיהוי התמיכה על התעלה היומית, בתוספת הסטייה החיובית בארבע שעתי, הגרף עשה מהלך יפה, פרץ את הדיגלון ונכון להיום כבר 3 ימי מסחר שהוא מצליח להחזיק מעמד מעליו.
כרגע עדיין לא רואים שום חולשה, תשישות, או סטייה שלילית אך עדיין יש סיכוי שזה יתפתח, ונחזה בכישלון נוסף בפריצת ה1000. צריך לחפש את הסטייה בגרף הארבע שעתי, או בשעתי אם בכלל יהיה כזה.
אציין שאני די אופטימי כי בעיניי יש יותר סימנים חיוביים מאשר שליליים, אבל אולי אני מסונוור, אולי אני כותב מפוזיציה, אולי אני באופוריה מאז שהחלטתי לנתק את עצמי מחדשות כלכליות, אבל גם המעו"ף באופוריה וגם הוא עצמאי ומנותק, אז למה שלי יהיה אסור? מתאים לי להכנס לראש שלו ...
שלכם,
wwoof.
-
Re: מעוף - ניתוח לב פתוח
שלום,
זה נכון שלא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שיש למעו"ף בעיה באזור ה1000, וזה בסדר שרוב המשקיעים\סוחרים איבדו את האמון בניתוח הטכני אשר איבד הרבה מהמוניטין שלו לאחרונה.
זה גם מאוד הגיוני לא לקחת שום החלטה ביום חמישי, ולתת לשווקי העולם להסחר 3 לילות ברציפות ללא יכולת תגובה בתל אביב, בגלל יום כיפור.
אבל בכל זאת, לאילו מכם שעדיין מאמינים בזה אפילו קצת, ניתן להוציא מהניתוח הטכני מידע יקר.
[attachment=1:18u52v7i]1HR.GIF[/attachment:18u52v7i]
לדאבוני, מצאתי את החולשה אותה חיפשתי. הסטייה השלילית מקטינה מאוד את הסבירות לפרוץ את ה1000 בקרוב, ואנחנו עדיין ממתינים בתעלה בגרף היומי.
[attachment=0:18u52v7i]4HR.GIF[/attachment:18u52v7i]
בגרף הארבע שעתי ניתן להבחין ב shooting star שמרמז על העתיד לבוא.
כל שנותר הוא להמתין ולראות אם הניתוח הטכני עולה בקנה אחד עם המציאות של מחר, או לא. (גם אני קצת ספקטי אחרי כל מה שהיה בשנה האחרונה).
גמר חתימה טובה לכולם,
wwoof.
-
מה דעתך על מצב המעוף כיום ?
האם יש מצב להיכנס עם תעודת סל ? אם כן איזו עדיפה ?
הגדרת סטופ-לוס על 5%-6% תספיק ?
תודה
-
כל עוד המעו"ף נשאר בתעלה אשר כרגע גבולה התחתון עומד על 958 בערך (וכל יום עולה עוד קצת), אז מצבו מעולה.
אין לי תשובה לגבי תיזמון כניסה מיידי נוח למעו"ף או לכל אחת מהמניות שהזכרת בפוסט קודם (דיסקונט,
בזק,
גולף). זו תקופה לא פשוטה עם הרבה פרמטרים מבלבלים שסותרים אחד את השני. בקיצור אני פשוט לא יודע. לגבי תעודות סל, יש את קסם או את מבט שהן די סחירות. תתרחק מממונף (פי 3).
אני ממליץ לך להתעדכן בסקירות השבועיות של שחקן מעו"ף, אולי משם תבוא ההארה לתקופה הקרובה. הנגיעה ב1023 השבוע, הכניסה את כל המדינה לאופוריה ואין הזמנה יותר חמה מזאת לכסף טיפש. לכן אני מעדיף לתת את הבמה לאנשים חכמים ממני כי אין לי שמץ של מושג מה הולך לקרות השבוע.
אני אישית במצב "החזק".
-
קורא לאנשים החכמים לתת דעתם על אחד העם ביום ראשון