איזו אסטרטגיה נותנת רווח מקסימלי באחוזים בעת הגעה ליעד בהתחשבות עמלות?
שלום שחקן,
בסקירה של היום רשמת שהיעד לחודש הוא לפחות 1530, ורציתי לפתוח אסטרטגיה שתיסגר בעת הגעה ליעד זה (1530) אך שהסיכון הכספי יהיה עד 1000 ש"ח ותיתן רווח מקסימלי גדול באחוזים.
איזו אסטרטגיה נותנת רווח מקסימלי באחוזים, בעת הגעה ליעד שקבעתי (שלא ידוע אם יגיע מחר או בפקיעה), תוך התחשבות בעמלות קניה ומכירה ופשטות ביצוע?
אני מקווה שהובנתי נכון.
דוגמאות שבדקתי:
*ללא התחשבות עמלות נראה שפרפר על 1530 נותן את התשואה הכי טובה.
אפשר היה לקנות היום את הפרפר ב 40-50 ש"ח עם המתנה ב BID-ASK ואם מחר יגיע הספוט ל 1530 הפרפר יהיה שווה 80-90 ש"ח (כ 100% רווח) וככל שיעבור הזמן מחירו בספוט אפילו יעלה חזק.
הבעיה שהעמלות קנייה ומכירה יוצאות לי 28ש"ח (עולה לי 3.5 ש"ח ליחידה כפול 4 יחידות=14ש"ח ושוב במכירה עוד 14 ש"ח) וגם מסובך ומייגע לקנות ולמכור 4 יחידות במחירים אופטימליים, כך שעם עמלות יכול להיות שהעלות האמיתית תעלה ל 80-90 ש"ח ואם יגיע מחר היעד אז עבדתי לשווא.
*אוכף על 1530 עם הגנות במרחק 3 סטרייקים נותן סיכון של 2,500~ ש"ח ובפקיעה נקבל מעל 100% רווח, אבל אם הספוט מחר ב 1530 הרווח יסתכם ב 400-500 ש"ח (כ 15% רווח).
כאן העמלות זניחות אבל ההפסד האפשרי הוא מחוץ לטווח שהגדרתי וגם הרווח באחוזים (אם יגיע מחר לספוט) ביחס לסיכון הוא נמוך (יחסית לפרפר).
*קניית P1530 עולה כ 650~ ש"ח ואם יגיע מחר הספוט ל 1530 הרווח יהיה כנראה מעל ל 150%, אבל אם ה 1530 יגיע קרוב ליום הפקיעה, אז סביר להניח שנפסיד כסף.
כמובן שכל הסיכון עלי ורק עליי.
תודה רבה מראש ושוב תודה רבה על האתר ועל ההשקעה הרבה שלך בו