שלום רב,
לאור הפרסומים שהממשל האמריקאי הולך להפיץ את המניות של C אשר בבעלותו לשוק, השאלה שלי היא האם זה הולך להשפיע על מחיר המניה כלפי מטה????
אם יש ברשותי מניות אלו האם כדי לי למכור אותם לפני?
תודה
רפי.
Printable View
שלום רב,
לאור הפרסומים שהממשל האמריקאי הולך להפיץ את המניות של C אשר בבעלותו לשוק, השאלה שלי היא האם זה הולך להשפיע על מחיר המניה כלפי מטה????
אם יש ברשותי מניות אלו האם כדי לי למכור אותם לפני?
תודה
רפי.
שלום לך
תראה אנו בשבוע הפקיעה כנראה קונים הרבה קולים על מניה זו.
היא מחזיקה בשיא הקולים והפוטים כבר הרבה חודשים. הרבה אנשים קונים את המניה ממילא היא מתנדנדת יופי וגם ההודעות בהתאם. לדעתי המאזןהיה מצוין קראתי אותו. בניגוד לדעת שחקן מעוף הטוען שהיה גרוע.
לדעתי הבנק לא יחזור להפסדים בשנים הקרובות. לדעתי נגמרו ההפסדים. הרבעון צפוי רווחחד פעמי מהמרת מניות הבכורה. רבעון אחרי זה צפוי רווח חד פעמי לפי בארונס מרווחים גדולים מהנכסים הרעילים שכתובים בספרי הבנק ב0 אבל עלו מאוד בחצי שנה האחרונה. אחרי זה סיטי הוא המנפיק הגדול ביותר באמריקה הבורסה מתעוררת יהיו רווחים מזה. סיטי הוא מאגח גדול של משכנתות הממשל יוצא מהתחום בהדרגה גם שם יתחיל להרוויח. המאזן מראה על עליה בהכנסות . לסיטי נכסים בשווי עצום ירידת המטבע פרושו עליה בשווי הנכסים. זה בנק ענק במחיר מצחיק של 100 מליארד דולר. זה אחד משלושת עושי השוק הכלל עולמים . לדעתי בשלב מסויים הוא יבלע את מורגן סטנלי . אבל זו מנית המונים והיא מתנדנדת יופי ותוכל לכולם את הלב עד שתגיע ל12 דולר.
היה מענין ליקרוא.תודה.
קצת תוספת
סיטי היא שיא המחזורים בנייר בודד אי פעם.
שישית עד שמינית מהמחזור כל יום בזמן האחרון.
החברה פיטרה 50000 עובדים חיסכון עצום. ברבעון האחרון היא פתחה את קווי האשראי הבנק האחרון בין השלושה שהגדיל קווי אשראי.
סיטי גיסה לפני חודש בערך אגרות חוב ל30 שנה האם לבייב מסוגל לגייס?
מה הדמיון לאפריקה? אם הממשל עוזב סימן שהבנק הפך ממונשם לדברי מרדית למנשים. ומי הקונה? האם זה גולדמן כמו שהפיצו שמועה לפני מספר חודשים? האם חתול ישמור על החלב?
לחברה ארון גדול של מתים וגם ארון גדול של שפנים מתי יוציאו שפן ומתי יוציאו מת הרבה אנשים מנסים להמר.
שנה טובה וכתיבה וחתימה טובה לכולם.
חיימקה , תודה
חיימקה אתה מלך תודה על העידוד......יש לי את המניה משער 4 לטווח הארוך מקווה שמשם תבוא הישועה......
אני שמח שאני מעודד אותך.
אבל היא לוקחת לכולם את הלב שכולם עולים היא יורדת שכולם יורדים היא עולה. התנודות עצומות . אף אחד לא יכול להסביר את המחזורים הענקיים במניה. הרי הממשל לא מוכר ואלו שדפקו אותם והמירו להם את מניות הבכורה אלו גופים גדולים מדוע הם כל כך פעילים. אנשים קונים בית, דירה כדי להגן על עצמם מאינפלציה. במניה יש פי 20 נכסים משווי שוק .לאפריקה יש מנוף כל כך גבוה שכולם רצים על זה? כלומר אם תהיה אינפלציה רצינית איפו המניה תהיה? חוץ מזה זה בנק ענק שחילק דבדנתים ענקיים. אני לא מאמין שהממשל יכור כל כך בזול וכל כך מהר.
שנה טובה
תראה דבר מענין
אחד מלקחי משבר 1929 היה להפריד את הבנקים מבתי ההשקעות. כדי שהבנקים לא ילווה כסף לקנית מניות לציבור והבורסה לא תרוץ. ברננקי חיבר אותם חזרה. לכאורה זה אומר שתהיה מתי שהוא ריצת בורסה והבנקים ילווה למניות. אבל מתי עוד 5 שנים עשר אולי יותר. לפי דברי גרנספן זה יהיה עוד 50 שנה אבל מי יודע?