עקב יציאה לחופשת סופ"ש משפחתית , לא אמצא בפורום עד יום א",
ולכן בסופ"ש זה לא יצאו עדכונים לסופ"ש.
בתודה
Printable View
עקב יציאה לחופשת סופ"ש משפחתית , לא אמצא בפורום עד יום א",
ולכן בסופ"ש זה לא יצאו עדכונים לסופ"ש.
בתודה
חופשה מהנה
חברי פורום, צהריים טובים.
ראשית, תודה לכול איחולי ההחלמה מרבים כול כך.
גם מחמם את הלב וגם עוזר כנראה.
אין בכוחי עדיין לחזור לפעילות מלאה אבל החל מהיום בערב נתחיל לעדכן מניות לסופ"ש כאשר כותבת העדכון תהיה חברת פורום ורדה, והיא זו שתוציא על שמה את ההודעה , כאשר ה עדכון הוא למעשה שלי.
( אני מוגבל עדיין ביד ימין ואיני יכול להקליד , ויחד עם זאת הגיע הזמן שתכירו את חברת הפורום ורדה שהיא סוחרת מקצועית לכול דבר , מעבר לחברה יקרה ).
לא אוכל כמובן לעדכן כהרגלי 50-60 מניות ומדדים , אבל כול מנייה , מדד , שלחוץ לכם ממליץ כבר להתחיל לבקש עדכון בשרשור המתאים להם. ואשתדל כמובן לתת את המבט הטכני מבחינתי.
שוב תודה לכולם , ולהשתמע בהמשך.
תודה לעדכון בריאות וחזרה מהירה לשיגרה
בבקשה תתחיל בעדכוני מדדים 25-בנקים-75-דקס-סנופי
הם יתנו לנו מבט כולל של המצב
ברוך שובך לוי היקר.
תודה לכולם.
בוקר טוב , וסופ"ש נעים,
בעקבות בקשתו של חבר פורום, חזרתי לצבוע את שם המנייה בגוונים,
ירוק = הגרף חיובי,
אדום = אני רואה אותו כשלילי,
שחור רגיל = דשדוש או הליכה ימינה.
וכאן אני חייב להוסיף מספר מילים !
כאשר אני צובע את שמה של המנייה בירוק זה לא אומר שמישהו רץ לרכוש, כי צביעה בירוק זה לא איתות כניסה !
כאשר אני צובע באדום , זה לא אומר שמוכרים החזקות, כי צביעה זה לא איתות יציאה.
על כן לקחת את זה בפרופורציות הנכונות,
זו בסה"כ הסתכלות חיובית או שלילית , או ללא החלטה על אותו גרף., וגם בהחלט יתכן ש הצבע הפרטני של מנייה מסויימת , נוגד נניח את צבעו של המדד שלה.
דבר נוסף :
נניח במקרה של בזן השבוע ,
המסחר הסתיים ללא פריצה של קו ה 159 אבל הגרף עדיין חיובי ולכן אני צובע אותו בירוק, אבל בהחלט יתכן שקו התנגדות זה מספיק בכדי להחזיר את המחיר מעלה וזאת למרות שהמתנדים של הגרף חיוביים.
תודה ובהצלחה
תודה גדולה לך לוי!!! מנתח טכני בחסד עליון!!! נותן ומשקיע מכל הלב.
לוי עובדיה ושבוע טוב. הצבע נותן תחזית והערכה ויזואלית ליום המסחר הבא, היא בנויה על נתוני המסחר שהיו וברור שהם אינם מוחלטים על קריאת העתיד. שימוש בכלים ויזואליים תמיד מועילים לזיכרון ולראיה מהירה של התמונה. תודה על ההשקעה.