1 קבצים מצורפים)
סקירה יומית ניתוח טכני 23.10.2013
ערב טוב לכולם,
מדד המעוף
היום אולי בפעם הראשונה ראינו איתות שלילי אמיתי למגמת העלייה,
שבירה של רמת 1300 תוך ליווי מחזורים גבוהים בשילוב עם צפי לתיקון מטה בגין הראלי.
רמת התמיכה החשובה ביותר כרגע היא רמת 1285 היא רצועה אמצעית של בולינגר.
הערכה שלי שאם נראה מחר שבירה של רמה זו הכיוון הוא המשך תיקון לאזור 1250 ומשם חזרה לעליות.
מדד הבנקים
כנ"ל בדומה למעוף רק שכאן רמת התמיכה היא 1235 והתיקון המתקבל לגל העליות 1/3 בדיוק
על רמת 1200 הנקודות היא רמת ההתנגדות שנפרצה לאחרונה.
מדד הביומד
היום בירידה חדה, בהמשך לשבוע האחרון, סה"כ ירידה של מעל ל 5% כאשר כול
תיקון עד אזור 1000-1010 נקודות יתקבל כאירוע חיובי והזדמנות כניסה למדד.
מדד התקשורת
הרבה זמן שלא ראינו ירידה כ"כ חדה במדד 5.6% ביום אחד,
אבל זה היה עניין של זמן ובהחלט מתקבל על הדעת כראוי למדד שרץ 30% בראלי חסר מעצורים
בחסות בזק.
מניות
נפתח תחילה בתיק המניות של האתר, לשמחתי הרבה מאוד היום התיק ספג מכה קלה ביותר : מניית כן פייט שעפה סטופלוס,
מעבר לכך כלל ביו נחתכה היום אך עדין בגבולות ועל חשבון הרווח, רציו ירדה בקושי 1% ומשהו.
מה שכן חשוב לי לציין את המניות הבאות שהיו בתיק עד לפני כמה ימים :
בבילון - שירדה היום 18% וסה"כ היא בצלילה של מעל ל 30%.
אינטרנט זהב - שנמכרה לפני כמה ימים בשער 4950 אג'. סה"כ קריסה של 25%.
מזור רובוטיקה - ירידה של 18% נוספים.
קמהדע - מעל 10%.
הסיבה שאני מדגיש את הנושא היא שניתוח טכני הוא תזמון נטו. תחשוב מה היה קורה אם המניות היו עדין בתיק,
הרי לא שווה כול התשואה משבוע.
המשך סקירה
בזק - היום צלילה חופשית בדיוק לתמיכה ב 620 אג' היא רמת שיא כול הזמנים לשעבר והתחתית של תחילת החודש,
כרגע זה השלב להתחיל לעקוב אחר הנייר ולחפש אולי הזדמנות כניסה, או לחילופין המתנה להמשך תיקון עמוק יותר לאזור 560 אג'.
כן פייט - ממשיכה היום את התיקון העמוק יותר מטה, אני אגב שמח מאוד על כך למרות הפסד כרגע. אזור 1030 אג' תמיכה ואזור קנייה.
מזור רובוטיקה - משהו טוב מתבשל בנייר הזה, היום פשוט יום פנטסטי. המנייה במכירות יתר לאחר ירידה של 25% מהשיא האחרון.
ראו את מחזורי הירידות בארבעת הימים האחרונים קטנים מדי יום. מצ"ב איור. בהחלט לקראת איתות קנייה.
קמהדע - גם ממשיכה את המימושים ונכנסת למכירות יתר במתנדים, בהחלט תיקון בריא מאוד המזמין חבירה למגמת העלייה בה בעת הנכונה.
אבוג'ן - לעקוב מקרוב, בהחלט שער מעניין מאוד בהיבט הטכני. הייתי מצפה לראות עוד קצת מימושים לאזור 27-28 ש"ח.
כלל ביוטכנו - לא הייתי מצליח לבקש יום כה מוצלח, למרות ירידה של 6%, מחזור נמוך מאוד ישר לרמת תמיכה. גם אם תמשיך לרדת
הכיוון הוא מעלה המנייה נראית מצוינת.
בהצלחה,