Re: מנית גרינסטון יתר 120
מצטרף לשאלה מאחר ולא קיבלתי התיחסות כשאני שאלתי לגבי המניה
גם אני מצטרף לשאלה !? :?:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי slalom
מנית גרינסטון היא מניה שנסחרה בת"א 100 ועברה ליתר 120 .המניה יצרה תבנית עולה שהתממשה לאחר תקופה של דשדוש בצורה של משולש מתכנס שנפרץ מעלה באזור 175 המניה
נגעה בשיא 220 וחזרה לאחר המימושים לאזור ה175 שזו נקודת איסוף מאוד תובא למי שרוצה לעשות עליה סיבוב נוסף ולעשות תשואה עודפת על המדד.אני חדש באתר ומקווה לתת עוד מימד לגבי מניות שבדרך לפרוץ מעלה.השמח לקבל תגובות נוספות מה דעתכם לגבי המניה?.slalom
שלום לכולם.
זה
באמת
מניה טובה (לפי דעתי). למניה יש גרף עולה לאורך כל זמן קיומה וגם לא גלי מדי. מה שמעיד על כך שהחברה: א - בעלת עבר היסטורי רווחי עולה, ב- היא די יציבה בהכנסות ורווחים (אפשר גם לראות את זה ע"פ הדוחות הכספיים של החברה). אני אישית עשיתי עליה סיבוב יפה באוקטובר 2008.
נכון לעכשיו, אגיד רק שאני מזמן גם רוצה להיכנס, אבל מפחד היות והשוק לא מושפע לרוב מהיגיון פיננסי בפועל, אלא מאובססיה ופסיכולוגיה מטורפת של סוחרים שלא מבוססת על שום היגיון חוץ מ "יאללה בוא נרוץ אחרי ההדר !!!" ותאמינו לי, היום יש הרבה חובבנים כאלה באולם ההשקעות. דבר אחד בטוח, וזה שלמזלינו אולם ההשקעות לא מנוהל לפי ה"חובבנים האלה", אלא
באמת
על ידי אנשים מקצועיים שמנהלים גופי השקעות גדולים. לכן, דעתי היא שאפשר להיכנס עכשיו וזה
באמת
נקודת כניסה לא רעה ולטווח הארוך נוכל לקצור פירות לא רעים על המניה, ברגע שהאובססיה תיגמר והשווקים יחזרו להתנהלות שגרתית (והיגיונית).
ציטוט:
פורסם במקור על ידי slavalava
שלום לכולם.
זה
באמת
מניה טובה (לפי דעתי). למניה יש גרף עולה לאורך כל זמן קיומה וגם לא גלי מדי. מה שמעיד על כך שהחברה: א - בעלת עבר היסטורי רווחי עולה, ב- היא די יציבה בהכנסות ורווחים (אפשר גם לראות את זה ע"פ הדוחות הכספיים של החברה). אני אישית עשיתי עליה סיבוב יפה באוקטובר 2008.
נכון לעכשיו, אגיד רק שאני מזמן גם רוצה להיכנס, אבל מפחד היות והשוק לא מושפע לרוב מהיגיון פיננסי בפועל, אלא מאובססיה ופסיכולוגיה מטורפת של סוחרים שלא מבוססת על שום היגיון חוץ מ "יאללה בוא נרוץ אחרי ההדר !!!" ותאמינו לי, היום יש הרבה חובבנים כאלה באולם ההשקעות. דבר אחד בטוח, וזה שלמזלינו אולם ההשקעות לא מנוהל לפי ה"חובבנים האלה", אלא
באמת
על ידי אנשים מקצועיים שמנהלים גופי השקעות גדולים. לכן, דעתי היא שאפשר להיכנס עכשיו וזה
באמת
נקודת כניסה לא רעה ולטווח הארוך נוכל לקצור פירות לא רעים על המניה, ברגע שהאובססיה תיגמר והשווקים יחזרו להתנהלות שגרתית (והיגיונית).
http://i35.tinypic.com/o529tu.jpg
אני לא מכיר את המניה/חברה אישית ומסתמך עליך באומרך שהחברה רווחית ויציבה לאורך זמן,מאידך מגרף המחיר של החברה ולאור ההערות שלך ניתן לראות סנטימנט שלילי בגדול לאורך זמן וגם ב-5 השנים שמחיר המניה עלה,היה זה בתגובה לחיתוך
חד
שמעיד על מחיר מנופח ו/או קיטון רציני בתחזיות צמיחה ואומדן לרווח ותיקון טכני לחיתןך הכואב שנעשה במחירה.
אין ספק שיש מקום לתיקון טכני אבל המומנטם של הנייר שלילי ביסודו ולא הייתי רץ לאסוף את המניה במחירה הנוכחי לאור הסנטימנט השלילי ופרשת הדרכים בה כל השוק נמצא כעת בעיקרון
אישית הייתי ממתין לפני שאוסף ניירות פה לירידה נוספת במחיר והתקרבות לרמת המינימום של 120-125 נקודות לפני שהייתי חושב על ישיבה ממושכת.
שימו לב המניה לקראת זינוק חבל לפספס stoploss:150