סקירה ליום רבעי "המשוגע" כינוי ליום זה 24.01.13
בוקר טוב לכולם בריאות פרנסה קלה אמן.
סקירה ליום מסחר , יום רבעי המשוגע וכך לדעתי גם יהיה, יום לפני פקיעה לתאריך 23.01.13.
1. סך כתיבות בכול המפה 700 מיליון רווח 346 מיליון , במסחר יום אחרון שפורסם,
מימשו רווחים 7 מיליון שקל.
2. סט 3 אוכפים 1170/80/90 שווים היום = 6330 שקל יום אחרון שפרסמתי היו שווים 5990 שקל בפקיעה האחרונה נמכרו ב – 12740 שקל. היו כתובים 35 אלף אוכפים סביב הכסף אך פוטים נכתבו יותר סביב הכסף.
3. טווח מוגן בכול המפה : 1162 עד 1232 .
טווח עם רווח טוב לפקיעה : 1188 עד 1198 .
אופטימלי : במדד: 1190 .
4. לפי מיטב הבנתי וקריאת הנתונים : יש פוטים כתובים בכסף, כדי להימנע מתשלום עבור פוטים אלו צריכים להעלות את המדד למעלה מעל 12230/1220 בפקיעה , אך זה בגדר נחוש נטו.
5. כך שייתכן שהיום רבעי המשוגע כבר יישחטו את הפוטים בעליה אגרסיביתמה שהתחילו בסוף יום המסחר של שלישי ,
העלו את הפוטים ב 1000 שקל והורידו בשלב סיום מהשעה 15.00: 1000 שקל מהגבוה , אליפות פשוט.
6. פוטים כתובים מ – סטרייק 1200 עד 1250 בערך של = 120 מיליון. היו כתובים 195 מיליון קיפדו את ראשם , גם סגרו כמות לא מבוטלת של פוטים כתובים.
7. דלתא על כול המפה 1.020 מיליון שקל חיובית 300K = כול נקודה שיורדים ,יותר רווח אם עולים 300K .
8. תטא על כול מפת הפוזיציות = 10,480 מיליון חיובית {על כול יום שחיקה}
9. סך ביחידות קולים כתובים : 210 K .
10. סך ביחידות פוטים כתובים : 190K .
11. ערך הקולים בכסף : 105 מיליון כתיבות.
12. ערך הפוטים בכסף : 362 מיליון כתיבות.
13. עליי לציין הארה כי אנחנו יום לפני הפקיעה אז הנתונים שאני רושם , בערכים כמותיים , כמו כן ערך כספי , נכונים ליום אחרון שפורסם , מלבד המחירים של האופציות נכונים להיום. במהלך החודש אין הבדל משמעותי כי אני מפרסם ,נתונים נוספים שונים,
כמו סט 3 אוכפים כך שאני שולט טוב במגמה כמו כן בנעשה, יום לפני הפקיעה הנתונים יכולים להיות שונים, מהסיבה : גלגלו חלק גדול מהפוזיציות, ולא נתן לראות את הכמויות הנכונות שגולגלו או כמויות נכונות שכימות בחודש זה ,ראשות ניירות הערך: כול כך אוהבת אותנו , עד שמתאמציםלהטעות עדר שלם ,
לטובת קומץ ספקולנטים, או גנבים עם רישיון, אשר להם יש גישה לנתונים און ליין, כמו כן לכסף רב וממנופים עצמם לדעת, או שצונח עלנו איזה גנב מבגדד או מגרמניה או מאנגליה , יתכן בנק השקעות מחול, בא לוקח כול הקופה ומשאיר פצועים בשטח או שרופים.
14. בחודש דצמבר היה כול כך שקוף פקיעה אידיאלית ב 1210 ,
ממש אידיאלית עד שהמוח לא קולט איך , איך, איך , פקעו ב – 1165
וכבר באותו יום סגרו ב – 1185 שהיה מטיב ומשאיר בחיים מספר לא מבוטל של משקיעים כותבים, אחרי דצמבר 300 מיליון הפסידו דגי רקק , כי לא יכלו להתגלגל מחוסר בבטחונות , או מאמונה שלי זה לא ייקרהאז חברים ללמדכם אין במועף : לא יתכן הכול יתכן.
15. עבדכם הנאמן אנוכי קבלתי 3 פקיעות בפנים 500K כול סיבוב
עוד באותו יום סגר המעוף במקום אידאלי בשבילי, רק שהשאיר אותי פעור פה וכיסים ריקים מתוכן, להישאר לפקיעה דומה לרולטה רוסית.
16. ארביטראג' סביב : ה – 00 אפס.
17. חוזים נראה בבוקר , אך כבר כלום לא ישנה את דעתם של הכותבים, או של הגנב אם יגיח עלנו משום מקום.
18. על מנת שיפקעו ברווח מקסימלי הערובה לכך ששווי האוכפים
1170 + 1180 + 1190 יהיו שווים 4000/3000 שקל שלושתם בתום יום המסחר היום {רבעי}, לשם כך אני מוצא עצמי כרגע בסימולציה,
ש – דווקא ירידה של 0.5%- במדד תביא את המעוף לרמת 1187 שוב, רמת תמיכה היסטורית כך ש – 3 האוכפים יהיו שווים: 4400 שקל. לפקיעה חוקים משלה , ואינני מנסה לנחש אפילו.
19. נקודות לונג : 1195 , 1199 , 1201 , 1204, 1208 .
20. נקודות שורט : 1191 , 1186.8 , 1184.12 , 1181.48 , 1177.46.
21. אין ברישום זה הכרך שהמעוף יעשה את כול הנקודות לונג או שורט , אלו נקודות תמיכה או התנגדות היסטוריות שהמעוף : או סגר יום מסחר , או נעצר שם .
22. סכום הערכה כללית לא מחייבת: יש נתונים סותרים ולכן אני נזהר חברים : פתיחה בדשדוש יורד לכוון ה – 1187אחרי כן נראה נתן למעוף כבוד גם שיומר את דברו.
שורט סקוויז – הסבר לפי בקשת חברים:
זו ריצה וקניה היסטרית של אותם שחקנים שנמצאים בשורט על אופציה כל שהיא { הכוונה כתיבה }
כשהיא הולכת נגד הכיוון שלהם - ולהסבר - לכל אופציית מעו"ף יש שתי צורות לסחור בה לא משנה אם זה פוט או קול .
אתה יכול לכתוב אותה - ואז אתה בשורט על האופציה לא על המדד על האופציה ,
כי אתה רוצה שהאופציה תרד כי כתבת אותה מכרת אותה רוצה לקנות אותה חזרה בזול
או שאתה קונה אופציה - ואז אתה בלונג עליה כי אתה מצפה שהאופציה תעלה
ולא משנה מה כיוון המדד אם ללונג או שורט -
ומכיוון שבכתיבה מה שאומר שאני בשורט על האופציה - וכשאני בלי ביטחונות מתאימים
והמדד רץ הפוך לכיוון אני ממהר והיסטרי לקנות את האופציה שעליה אני בשורט שמכרתי אותה
או מפני בעיית ביטחונות - או שאני מאמין שהכיוון ברגע זה השתנה ואני מעדיף להפסיד מעט ולא הרבה
זה שורט סקוויז --------------
בקיצור ריצה אחרי אופציה שאצלי היא בשורט לא משנה פוט או קול
ציטוט הועתק מגוגל נרשם ע"י משה , אני מסכים עם ההסבר, ותודה למשה.
-------------------------------------------------------------------------------
אני מצרף שוב קישור, שכול חבר יכול לעיין בכול התורה ללמוד ולהשכיל.
23. http://www.gold-signal.co.il/info/klalim.ht
**כול הכללים רשומים, אך לקרוא אותם שוב לא מזיק וגם לא מעיק, http://www.gold-signal.co.il/info תודה לכולם זהירות מתבקשת היום במיוחד מסוכן.
יום מסחר מוצלח לכם ולי.
אמסלם שמעון
גולד סיגנל
לבקשת עזרה פניות: 04-8247792 : 04-8247006.