-
לזכרו - 11 שנים בלי אבא.
יום הזיכרון ה-11 לאבא.
.
אבא'לה היקר שלנו- הגיע היום הנורא הזה, שבו הסתלקת מן העולם, שבוהשארת אותנו, כואבות ובוכות.
ידענו-כי עבורך-זה היה הטוב ביותר, כי כשל כוח החיים המופלא שלך,וסבלך שהרקיע שחקים היה גדול מנשוא.
אנחנו נאספנו ,סביב קברך, לעוד יום זיכרון , דומה אבל שונה.
אמא לא הגיעה אליך, גם השנה. אפסו כוחותיה. הגופניים-אך במיוחדהנפשיים. היא יותר מידיי אוהבת אותך,
עדיין אחרי כל השנים הללו, וחוסנה הנפשי לא איתן מספיק , להיות כאןאתך.
היא בקשה שאמסור לך, שתסלח לה על כך.
אבל- אבא'לה היקר- השנה הייתה לנו בשורה ענקית. שמחה גדולה. טלי-נכדתךהבכורה- התחתנה.
בחיר-ליבה -רפי- הוא עלם חמודות, גבר שבגברים, חכם וטוב-לב, יודע-כל,נשמה טובה מבית טוב.
הם מכירים שנים רבות, מתקופת הלימודים באוניברסיטה. ותמיד היו ידידיםטובים וחברים נאמנים.
והנה - לשמחת כולנו- אל האהבה ירה את חצו- והם התאהבו, והתחתנו,והאהבה פורחת .
אבל- יש גם בשורה לא כל-כך טובה. השנה איבדנו את דוד נפתלי. לא מזמן.אבל אתה בטח יודע זאת
כאשר היית בין מקבלי פניו בכניסתו לגן-עדן.
אבא היקר- לו היית איתנו עדיין-היית מזדעזע מהרוע שפושה בכל חלקה טובהבמדינתנו ובעולמנו.
נדמה שאין לזה סוף. נדמה שבעל-הבית שלך שם למעלה, יצא לנופש ולא משגיחעל בריאתו.
אם יש לך מהלכים למעלה, אנא- המצא מנוחה ונחלה לא רק לשוכני העולםהבא, אלא גם לדיירי העולם הזה.
הדבר שתמיד ניחם אותנו , אחרי הסתלקותך-הייתה העובדה שאינך סובל יותר.
אמא תמיד מזכירה זאת.
אני יכולה להבטיח לך אבא'לה היקר- כי יהודית ואני, עושות הכולכמצוותך. חזקה עלינו דבריך- לשמור ,
להגן ולדאוג לאמא , מכול רע ומכול צרה.ושתינו-עושות זאת ללא לאות.
גם החתנים, והנכדים- ממשיכים לקיים מצוות כיבוד סבתא אהובה. גם רפי-החתן האהוב שלנו-מצטרף
לביקורים , וזה מחמם את ליבה וליבי.
אני מבקשת ממך אבא'לה האהוב- שתמשיך לשמור על אמא מלמעלה. תדאגלבריאותה, תגן עליה
ממחשבות רעות. עשה שנפשה תהייה פחות לחוצה מכול אירוע בתבל.
אני מבקשת ממך אבא'לה- לעזור לעמית ולרונן- למצוא את הדרך הנכונהלאושר ,למציאת בת זוג נכונה,
לחיים משותפים מלאים. תן להם את הביטחון והרצון לעשות זאת-כי הזמןהולך ואוזל.
תן להם את היכולת להתגבר על מעצורים, בשבילם ובשבילנו.
אנא- תשמור על כולנו- כמו מטרייה ענקית שסוככת ומגינה.
כולנו אוהבים אותך. לעולם לא נשכח אותך.
תהייה נשמתך צרורה בצרור החיים.
אמן.
28.9.2012.