You can view the page at http://www.s-maof.com/Forum/content/834-בגלל-שזה-חשוב
Printable View
You can view the page at http://www.s-maof.com/Forum/content/834-בגלל-שזה-חשוב
הרבה דיו וירטואלי נשפך על זה כבר באינטרנט, מעיון בתקנה 52 ו 53 לתקנות התעבורה, אין שום אסמכתא למה שאתה מביא שמה, איך אומרים בערבית "בובע מייסעס"
זה מזכיר לי שמידי פעם מסתובב ברשת הודעות בנוסח כזה או אחר: "אם מגיע אליך מייל הנושא את הכותרת XXXYYY למחוק את זה במיידית, מנהל הראשי של אבטחת מידע בחברת מייקרוסופט מסר שמדובר בוירוס הכי קטלני שקיים, ש"בפתיחת האימייל נשרפת כל הדיסק קשיח", מהנהלת הניקיון של חברת מקאפי נמסרה הודעה, "שהם כבר עובדים על זה שבוע שלם מסביב לשעון ועדיין לא מצאו פתרון לזה" כמו"כ IBM מסרה "שכבר רואים אור בקצה המנהרה וכנראה תוך 10 שנים ימצאו פתרון לזה" עם סגירת הגליון הצלחנו גם לקבל את תגובת מעבדת המחקר של סימנטק ומסרו לנו שלא לציטוט ש... קובץ מצורף 723קובץ מצורף 723קובץ מצורף 723קובץ מצורף 723קובץ מצורף 723קובץ מצורף 723
אז חברה צאו מזה
אבי 1 בכביש המהיר(2) בין חיפה לתל אביב מותרת הנסיעה במהירות 100 קמ"ש אבל היכן שממוקמות המצלמות מותר רק 90 קמש ויש שלטים כקילומטר לפני המצלמה יש שלט שמורה על 90 קמ,"ש וכקילומטר אחרי יש שוב 100 קמ"ש בטח כבר נתקלת בסרטון על כך ואם יש הוראה לגבי 70 קמש יבצמתים אז זה מה יהיה
שים לב למה שאתה אומר, יש שלט המגביל את הנסיעה ל 90 קמ"ש, אוקי i get it אבל אין מושג כזה הוראה כשזה לא מופיע בשום סעיף/תקנה/תת תקנה בספר החוקים של מדינת ישראל ו/או שלט המגביל את המהירות (שאגב גם זה צריך להיות מוסדר בחוק כמו שצריך, ואין מושג שאתה מעמיד שלט איפה שבא לך)
סורי, לא יכול לצוץ לך אף אחד משום מקום, ולומר לך יש הוראה כזאת, כשאין דבר מהמוזכר לעיל, יש חוקים במדינה.
מנחם, לגבי כביש 2 זה נכון רק לגבי המצלמה הממוקמת לכיוון דרום כק"מ מדרום למחלף זכרון. מחלף זכרון הוא מחלף עם השתלבויות מאוד קצרות ובעיתיות וכנראה בגלל זה הותירו את המהירות על 90 קמ"ש בלבד שם. שאר המצלמות אין זה נכון (אני נוסע כל יום צפון דרום מחלף זכרון עד נתניה ותאמין לי בדקתי) וניתן לנסוע 100 קמ"ש.
לגבי מצלמת רמזור - מה שכתב אבי נכון - אין צורך להוריד מהירות על פי חוק, מהירות המעבר המותרת בצומת זהה למהירות המותרת באותו כביש. זה כמובן לא אומר שהשכל הישר מחייב להאט בכל מקרה... :)
סעו בזהירות.
...מצד אחד קבועה מהירות מקסימלית מצד שני יש חובה "כללית" להאט לפני צומת ..יש מה שנקרא לאקונה בחוק! האם באמת המשטרה נותנת דוחות על מהירות נמוכה מהמקסימלית? מישהו מכיר מישהו שחטף? כדאי להאט בכל מקרה לפני צומת אבל לדעתי סיכוי טוב מאוד לבטל דוח כזה בבימ"ש...מבאס ומעצבן אבל זו הדרך עד להתערבות המחוקק..
אני מציע לפני שמפרסמים מכתב שרשרת מסוג זה
לבדוק באתר "לא רלוונטי" שבודק נכונות של מכתבי שרשרת
בדקתי וכרגע אין להם תשובה בעניין, אני מניח שהם יבררו בקרוב.
לעומת זאת אני זוכר ששמעתי לפני חודשיים שלושה ראיון ברדיו עם קצין משטרה בכיר שהודיע שהמהירות הנאכפת בצמתים היא המהירות בכביש.
אנשים, הנושא של 70 קמ"ש בצמתים הוא פאקין בולשיט (pardon my french)
שוטרים לא מודעים לחוק הזה.
יותר מזה, ירידת מהירות פתאומית לפני הצומת יכולה לגרום לתאונה...
זה מזכיר לי מכתב שרשרת על "שפעת עופות פרוסטטית" :)