ערב טוב
שחקן רציתי לדעתך מה דעתך על הvxx
אני יודע שהמלצת על התעודה ובירידות אנו רואים אותה עולה אבל כל פעם שהvix יורד היא יורדת יותר ומוצאת תחתית חדשה השאלה היא למה זה?
תודה
Printable View
ערב טוב
שחקן רציתי לדעתך מה דעתך על הvxx
אני יודע שהמלצת על התעודה ובירידות אנו רואים אותה עולה אבל כל פעם שהvix יורד היא יורדת יותר ומוצאת תחתית חדשה השאלה היא למה זה?
תודה
שחקן אני מצטרף לשאלה מופסד שם הרבה כסף
אולי זו הנקודה שבה או צריך לצאת או לקנות עוד
תודה
פרסמתי לפני שבוע מאמר שמצאתי על vxx שיענה לכם על כל השאלות
http://www.s-maof.com/Forum/threads/16134-vxx
זה פה באתר בראשי.
הכותרת היא : where wealth go to die
לימבו
פשוט צודק. המאמר בהחלט ממצה.
The Solution
The solution to the VXX problem is simple: Don’t trade it. The rewards for being right might be high, but the odds of success are too low to make it worthwhile. Keep this in mind if you’re thinking of taking advantage even of the low VIX by going long in VXX.
לא מכיר מישהו שהרוויח מזה - רק הפסדים (בהגדרה). נראה שרק "בפוקס" כמו ברולטה ניתן לקנות ולהרוויח (גם אם רמת המחיר נראית אטרקטיבית , כאשר היא "אטרקטיבית" תמיד ורב הזמן תוכלו לרכוש אותה במינימום שנתי וכו' - תמיד חוזרת להיות "מינימום". הפסד בטוח. רק מי שיקנה ממש ממש לפני קטאסטרופה - הוא כנראה ירוויח ואם יצטרך להמתין קצת לאותה קטאסטרופה - יפסיד והרבה. חבל על הכסף. זהירות! לא להתפתות!
בהצלחה.
שלום ללימבו ויגאל
תודה
אולם לא עניתם לי מה עלי לעשות עם המניה כרגע אני פשוט חסר אונים
שלוםshaz i.
מה לעשות עם המניה כרגע? - לצערי אינני יכול ליעץ לך. לו הייתי בעצמי כעת בפוזיציה, כנראה דווקא עכשיו לא הייתי מוכר בשלב זה אבל הייתי בהחלט ממתין לשער נח יותר כדי להתפטר מהחזקה במכשיר זה. אני אישית מצד אחד לא מאמין שמדד הפחד יזנק משמעותית בקרוב אבל מצד שני נראה לי שאכן בקרוב יש מקום לעליה מהרמות הנוכחיות ואולי בהתאם ההזדמנות לשפר את המצב ולצאת. אין איש שיוכל להגיד לך מה יקרה ולכן אל תצפה שמישהו יתן לך עצה מדוייקת - ההפך הוא הנכון. אם תמכור והתעודה הנ"ל תעלה עוד קצת או להפך - אין לדעת. ומכוון שכך, עדיף לא להיתעסק עם המכשיר שבהגדרה הולך ונמחק. וגם אם הינך ממש חושב שקטאסטרופה קרבה - עדיף לא להיות בשוק במצב מחריד זה (הרי VXX לבדה לא תציל את התיק בכל מקרה כשהתיק מפוזר והחזקה ממוצעת היא בסביבות 4% מהתיק, ועד שתעודה תעבור לרווח ותפצה על ההפסדים וכו...-העסקה ממש לא שווה את הסיכון).
עם זאת - הייתי ממתין גם לתשובה של שחקן. אני מעריך את דעתו למרות שבנושא VXX אני אישית סבור אחרת . אני התייחסתי מספר פעמים לנושא VXX במהלך שנתיים . אכן הייתה פעם אחת תקופה שתעודה זו זינקה חזק והיה ניתן לצאת מהפוזיציה עם רווח יפה מאוד. מי שניצל - עשה טוב. אולי במשהו עזרתי לך?
בהצלחה.
יגאל
יגאל תודה רבה על ההסבר