פורסם במקור על ידי
pirate
הבעייה היא אחרת - אני משתדל להימנע מדברים שאינם מבחינת חוויה חיובית עבורי. למרות זאת, במקרה זה, השתדלתי למען הרוב (או לפחות כך האמנתי) להמשיך, כיוון שחשתי שאכן אני עוזר לחלק מן ההקוראים. אך יש נקודה שבה אתה שואל את עצמך - למה לספוג את החרא הזה?
ישנה ציפייה שההנהלה או הקוראים עצמם "יוקיעו" את המיעוט המפריע. זה לא קרה פה ובמקום זאת נוצר thread שלם שבחלקו הוא ביקורת על התנהלותי (???). אינני יודע אם זאת היתה הכוונה של שחקן מלכתחילה, אך זה מה שהתפתח ב-thread הקיים.
נוצר מצב מגוחך - אני עושה מאמצים לסייע לקוראים, למרות שלי אישית כבר לא נעים באתר. בא שחקן ופותח thread שלא ברור מה הוא רוצה להביע בו מבחינה התנהלותית (במי בדיוק הוא נוזף שם???) ומבחינה מקצועית הוא לדעתי שגוי לחלוטין. באים קוראים נוספים ששופכים רעל למדורה, משייכים את הביקורת אלי וכמעט ואין פוצה פה ומצפצף (לא שחקן ולא קוראים אחרים). הדמות היחידה ש"תוקפת" את שחקן על התנהלותו (המשתמעת - שוב, אינני בטוח שלכך היתה כוונתו הראשונה של שחקן) היא gimani (בדרכו העדינה).
מה שנותר לאמר הוא - אם הקוראים לא מוצאים לנכון להתאמץ ולתקן את שחקן על הערותיו השגויות (לתפיסתי) בשביל לשמר את אופי הפורום, מדוע שאני אתאמץ? אם הקוראים/מנהלים לא מוצאים לנכון להוקיע מתוך הקהל את אלו שמתנהלים בצורה לא ראוייה, מדוע שאני אתאמץ?
מטבעי אני איש של צללים, לא של זרקורים :-). עשיתי מאמץ כנה לעזור כנגד טבעי הבסיסי. אם אכן דעתך זהה לדעתם של מספיק קוראים בפורום, תביעו את דעתכם, תוקיעו את המפריעים והמלעיזים מקרבכם ותגרמו לשינוי באופיו. אם לחברי הפורום לא אכפת מספיק בשביל להשתדל ולשמר אותו, אין כל סיבה שלי יהייה אכפת.
במילים אחרות דנה - אני מודה לך על היחס אליו זכיתי, אך אין לי כל כוונה לחזור ולכתוב בפורום במתכונתו הנוכחית. אם את ואחרים מעוניינים לראות אותי כותב שם, אתם ראשית תצטרכו לגרום לכך שהסביבה תהייה סביבה ראוייה (כפי שהאתר הוגדר מלכתחילה).