-
עדכן בקשר ליום העיון
להלן הרשימה , מאתמול :רמה , רוצה סולו תבוא לבד . , מר אופסייד, SHAZI, yossid11,מורן1979.
GOLZVI , BARAK7 , PAVLO ?{לא ברור}, AIGOR 54 {אפשר גם אם אתה לא מחובר}, eldadv , danden68 ,לקט , lazykeinan,amostr,גולפמן,מנחם {עוד לא נרשם}יעקב 50, שגיב מורדכי ,אלכס בילר ,
דורון משה, חיים450 ,מאיר מאן, אבי חזן , + חברים פיני ,גילתורג'מן אבי, , חנן כהן
אנשים שנוספו היום : רוני גרונדלנד 69 ; אילן כגן : צ'רלי : יעקב {NIRON} : גולן אפי {הקול הדומם}
ראובן {רוביק} : דודו כהן ,: יעק 1 ,: אילן פישמן : משה מור .
עד עכשיו נרשמו כ- 36 איש ללא אורחים מצטרפים , הרשימה כמעט נסגרת , כי יש עוד אנשים שרוצים
ומחכה לתשובה , לדעתי ברוטו , 50 איש זה המון , בגלל הרעש
יש לי בקשה , מהרגע שאעשה חשבון ואפרסם סכום , תדאגו להעביר את הכסף מראש {אני לא רוצה להישאר בלי ראש חחח}
אם מישהו יודע 10 ימים שאינו יכול להגיע , יקבל כספו חזרה , אם רשמתי מישהו שלא מעוניין נא לעדכן אותי , תודה על ההענות , שוב חוזר אם יש בינכם איש טכני עם מקרן מודרני אשמח לדעת , ואם לא אשכור ציוד , תודה לכולם , אמסלם שמעון גולד סיגנל
-
שמעון בוקר טוב
מעונין להצטרף מה עוד שסוף סוף יש אין צורך לנדוד למרכז לצורךלמוד אלה להשאר בחיפה
תבורך
רוני
-
מעונין להגיע
גידי א.
ostnof@actcom.co.il
-
מעוניינת גם להגיע
תודה רבה,
ציפי
amit@birman-f.com
-
שמעון הכריש יש תאריך סגור למפגש?
-
התאריך כרגע נקבע ל - 24.07.2012 , {קיבלתי הצעה מניר} זו היתה הגזמה פרועה , העברתי לטיפול בן משפחה בעל אולם
והכול יהיה מעולה .
כל האנשים שנרשמו , אני אוסיף לרשימה , אערוך רשימה , שם ייתבקשו , למלא פרטים , מאשר הגעה , מס' כרטיס אשראי
כשנדע עלויות , וגם שנהיה קרובים לתאריך היעד .
הכול יתקתק כמו שעון מרוקאי , רק שיהיו מספיק רציניים החברים , ולא יבריזו , ולכן אני אגבה תשלום מראש , זה עוד קטליזטור ,
להגיע., המשך עידכונים בימים הקרובים : שמעון אמסלם
-
-
אהלן צ'יף
יש בעיה, שעון פולני מתקתק, תיק תק, מדוייק,
שעון מרוקאי מצ'קצ'ק, צ'יק צ'ק, זה ממהר.
ליל מנוחה
ארז
-
ארז יפה קרעת אותי ב 02.30 זו בדיחה טובה חחחחחחחח
-
בוקר