בוקר טוב.
לבקשתכם, האסטרטגיה תהא נעולה על מנת שיהיה קל לעקוב אחר התיקונים.
הדיון יערך רק בשרשור זה.
בהצלחה לכולם וחודש מוצלח.
Printable View
בוקר טוב.
לבקשתכם, האסטרטגיה תהא נעולה על מנת שיהיה קל לעקוב אחר התיקונים.
הדיון יערך רק בשרשור זה.
בהצלחה לכולם וחודש מוצלח.
שלום שחקן
"וצפויים לכתוב כעת מינימום פוזיציות סביב 1130-1150 כחלק מהערכה לתיקון קל במדד"
לפי מה שלמדנו שחקנים לא אמורים לפתוח אוכפים סביבי המדד ?
1150-1130 -- זה כ-3 אחוז למטה מהמדד כרגע ?
תודה ובהצלחה
בוצע בהפרש מחירים ניכר, בשל הפרש חצי שעה בין ההודעה לביצוע.
האמת - אינני יודע כיצד מבצעים התאמות. מה הייתי אמור לעשות כאשר המדד ירד ב 5 נקודות,
בין ההודעה לביצוע ? לזוז סטרייק שלם בכל פעולה ??
תודה על תשובת מי מהמומחים,
מיקי
בוצע בעלות 15 ש"ח ליחידה.
לגבי השאלה על התאמות - רלוונטי בדר"כ בביצוע מספר יחידות. למשל אם היית מבצע 10 יחידות והמדד ירד 3 נקודות, אזי התאמה פירושה לבצע 7 יחידות באותן אופציות כמו שחקן ושלוש נוספות מוזזות סטרייק אחד למטה.
בוקר טוב שחקן,
בהמשך לדיון על חודש מרץ, ועל האסטרטגיות בכלל, הרי לנו עוד דוגמא לאופן בו נוצר פער בין תוצאותיך לתוצאותי וגם לאלו של רבים כאן, וכך זה קורה: אני מקבל את המסרון ומיד ניגש למחשב ומעלה את ההוראות לסימולטור עם המחירים שלך. לוקח לי עוד כמה דקות להבין את הרעיון, ואז אני ניגש לבצע, אבל מה, בינתיים המדד זז ואני מקבל 90 שח' פחות ליחידה. גם בתיקון שיהיה, סביר שיקרה דבר דומה. תיאורטית קיים גם סיכוי שאבצע טוב ממך, אבל מה לעשות , זה לא כ"כ קורה בד"כ. תוסיף לזה את הפער בביצוע שאינו קשור לתזוזת המדד ושאין לי הסבר לו, אבל הוא כמעט תמיד קורה, וכך אנו מגיעים לסגירת האסט' בהפרש שהוא לעיתים חצי מהיעד ולפעמים גם יותר. (אם היעד הוא מאות בודדות של שקלים, הרי שסטיה של 200 , למשל, משנה את כל התמונה).
אין לי הצעה לפתרון, אבל מה שכן - אפשר לעשות איזשהו פקטור שייתן לנו קנה מידה מדוייק יותר ועל הדרך גם נרגיש יותר "בעניינים".
שבוע טוב ומוצלח,
עודד.
עודי --מספיק שהינו עולים 2-3 נקודות --כבר היו לך מחירים יותר טובים
זה 50 -50 -- לא היות קטנוני -- נקווה לירידה לכיוון ה1160 היום או בימים הקרובים --כדי שכולם ירווחו
אילן - כרגע בעיקר ממתינים והמעט שכבר כותבים הוא אוכפים שמניחים ירידה מסוימת במדד בגלל הצפי לתיקון קל. אוכף 1140 נותן למעלה מ 5000 ש"ח,
ולכן זהו חישוב מושכל המניח ירידות קלות אך ידע להתמודד גם עם מצב הפוך.
מיקי - בהנחה ואתה לא מבצע אסטרטגיה אחת אלא בכפולות אז במידה ויש ירידה של 10 נקודות יורדים כמובן סטרייק, ובמידה ויש ירידה של 5 נקודות
אז אחת מותירים במקום ואחת מורידים סטרייק (וחוזר חלילה) ואז קיבלת אסטרטגיה מותאמת.
עודי - האם אתה "מתווכח" עם המחירים? מעט קיצוני אבל גם אם מדויק יהיו פעמים שתשיג מחירים טובים ממני ולהיפך. באסטרטגיות בהן היעד הוא מאות
שקלים אני נוטה בד"כ למשוך רוווח קצת מעבר.
מבחינת בטחונות - לא מאוזן משום שאני מניח ש 1173-5 היא נקודה בעייתית ומצפה לירידה קלה במדד. אז, במידה ולא נהיה ביעד הרווח נשווה את הבטחונות.
הערה: שימו לב כי זו אינו אסטרטגיה לשוק צולל. ירידה חדה במדד של 3% ואנו בעיה מאחר והסטיה מזנקת חדות.
תודה שחקן על התשובות המהירות
היי שחקן,
לא, אני לא רב עם המחירים, להיפך - אני מבצע "מיידי".