Re: המלצות חמות של שחקן מעוף
ליזוש אולי זה טוב שלא חסמת
איך בן גוריון אמר עד שלא יהייה גנבה או פשע יותר חמור זאת לא תיקרא מדינה....אין ספק שהאתר קיבל גושפנקא ונהפך קצת להמוני יש את חצי הכוס המלאה והחצי השני לא לישכוח
ואתה פיפיפי
של נעליך מעל רגלך......
אם היית הולך לפי דרכו והמלצתו של שחקן היית מורווח הרבה
אין 100%
לצאת ביציאה כזאת מראה כמה שאתה איש קטן
ביקורת זה תמיד טוב .אבל מכאן ועד הסיגנון הנלוז הזה יש מרחק עצום
בלי קשר אם הביקורת נכונה או לא
האדון pp.p שחקן לעולםלו התנבה הו אנו נבי הו בסך הכול אדם מבין בכלכלה ונטוחים אומר את דעתו ואנו מחיב אדם כול אדם משקיע את כספו אך שהו עצמו ירצה וגם אמ אדם טועה יכול לכרות לכול בנדם אשר הו אנחנו בסך הכול בני אינוש מוטר גם לטעות אני לו בה להטיף מוסר אבל צריך לכבד כול דעה אפילו שזו נוגדת את דעתנו שיהי לך יום טוב
לאדון PPP שלום רב,
א. למרות שאני אישית מאד מכבד מעריך ומוקיר את מקצועיותו של שחקן הרי שכל המלצה ו/או סקירה שאתה קורא במידה ואתה מתכוון לפעול על פיה מחובתך לקבל לכך נתונים תומכים בהחלטה ורק אח"כ לפעול.
ב. סתם לידע כללי אני לא מכיר אתרים (בטח שלא בחינם) שמחלקים טיפים של זהב ונותנים במה ללמוד אחד מהשני... אם לא טוב לך פה תעשה טובה ותלך לפורומים המאד מכובדים דוגמת גלובס...אתה ממש שייך לשם, האמן לי יקבלו אותך בשמחה, תזרוק שם כמה קללות וזהו... אתה אחד מהחבר'ה.
ג. מה שאתה עושה כרגע קצת מגעיל אותי ומתאים להתנגות של ילד קטן שהבטיחו לו צעצוע שלא קנו לו והוא מקטר ומיילל "למה לא קניתם לי", "הבטחתם לי" וכו'...
ד. אני לא מבין למה אני בכלל מתייחס אליך ולמה לא זרקו אותך מהאתר אבל בכל זאת אם אתה עדיין פה דע לך שאני אישית "קטפתי" הרבה רווחים ע"פ הסקירות של שחקן.
ה. ספציפית על הדוגמא שבחרת להעלות, מניית "אלווריון". מנייה לא נמדדת ביום-יומיים לא ע"פ שבועות ובטח שלא נמדדת לאחר שהמנכל החליט להתפטר אז תעקוב אחרי המניה ועוד שנה סביר להניח שתגיד לעצמך "כמה טיפש הייתי".
(גילוי נאות - אני מושקע במנייה).
ו. מאחל לך רק טוב המון בריאות ובמיוחד בגרות נפשית.
ppp זה הישראלי הממוצע, שרוצה הכל, כאן ועכשיו. אנשים כאלה (שקופצים על כל מה שזז בלי לחשוב), לדעתי, גם הרימו את הבורסה לרמה שבה היא היום.
אני בטח שלא תומך בשטויות שהוא אומר, אבל בזה ששיניתם את השם שלו ל - ppp הסתום, פשוט ירדתם לרמה שלו.
לא שינינו לו את השם יש לך טעות. אף אחד לא שינה, אלא הוא עצמו
ניתן לבדיקה על ידי אפי.
איך תעלה על דעתך שנעשה כדבר הזה?
הבחור עושה פרובוקציות וחבל שהינכם נופלים לפח הזה.
שבת שלום :d
כנראה שהוא יותר טיפש ממה שחשבתי :d
אני שמח שיש מידי פעם גם משתמש כמוך שנוכל להדגים באמצעותו בעיות בהשקעה. בשל כך, איני רואה כל סיבה למחוק אותך כי אתה פשוט סובל מחוסר הבנה ולא מרוע.
קודם כל נתחיל מהאמת: ציינת 2 מניות בלבד מהסקירה האחרונה מתוך עשרה מניות ומגזרים שנסקרו (ומאות מניות שנתחתי בחודשים האחרונים).
בשמונה מתוך עשרה מניות ומגזרים הניתוח היה מדוייק לחלוטין.
בזק
– המניה ירדה השבוע כ 3%. זה בעייתי?
אלווריון ירדה לאחר הדוחות והתממשה. על אלווריון המלצתי לראשונה לפני חודש וציינתי במפורש כי "צפויה להמשיך לעלות למרות שמתבקש תיקון בטווח הקצר" – המניה תיקנה מעט וטיפסה עוד כברת דרך נאה מאז. הירידה הנוכחית במניה היא כתוצאה מדוח חלש מהעבר שאינו לוקח בחשבון את המתרחש בחברה בחודש האחרון. בעבר דעתי על אלווריון היתה שלילית אך לאור התמורות בחברה ברבעון האחרון איני יכול להישאר אדיש. כך או כך המניה היא לטווח ארוך כפי שציינתי בעבר. טווח ארוך = שנתיים +
ונגיד והייתי טועה בכל 10 ההמלצות שציינתי, והשבוע היה מתרחש המצב ההופכי – על מה זה היה מעיד?
אם אתה בודק המלצות של כל מנתח בזמן של ימים לעולם לא תמצא דיוק. לצד ההמלצות אני לרוב מציין לטווח קצר/בינוני /ארוך. אני לא מתיימר לדעת מה תעשה המניה מחר ואף איני חושב שזה אפשרי.
אתה מהווה לצערי דוגמא לדברים שרשמתי בסקירה האחרונה:
הטעות השניה הינה אופק השקעה. רבים שואלים אותי דקות לאחר קניה באיזה מחיר מומלץ למכור. אם רכשתם את המניה הרי שאתם סבורים כי החברה יציבה,צפויה להציג דוחות חיוביים וכך הלאה, ולכן מדוע הצורך המיידי למכור בטוח כה קצר..... ניתוח מניה לא משתנה בשעות , ימים או שבועות, ולכן סבלנות פעמים רבות היא שם המשחק.
דוגמאות אף ממניות שאני ציינתי בעבר יש לרוב:
רמי לוי
ירדה 3% אחוז לאחר המלצה שלי ואז עלתה למעלה מ 20%.
סמייל ירדה 4% וזינקה לאחר מכן 25%.
פנגאיגה דשדשה חודשיים ואז זינקה ב 100% מרגע ההמלצה.
הדולר דשדש כשחזיתי לו 3.8 והספיק לשוב לכיוון ה 4, רק בשביל לחזור מהר לאיזור הצפוי.
ויש עוד מקרים רבים ...
מעולם לא התיימרתי לומר כי כל מניה שאנקוב בה תבצע את שאציין. זה לא אפשרי. אני לא נביא ולא קוסם ולכן גם לי יהיו טעויות אחת לתקופה אך אתה מתעלם מהעיקר והוא שבסופו של דבר אתה זה שמחליט מה לבצע. המידע מוגש לך ואתה תבחר מה לעשות עימו, ואם בחרת לבצע את מה שהציעו לך הרי שהאחריות (כמו גם הרווחים) הם כולם שלך ושלך בלבד.
בהצלחה בהמשך ומאחל לך אורך רוח ורווחים.
לא נותר לי אלא להסכים לכל הנאמר מפי שחקן המעוף
אם כבר מדברים על המלצות,
אני מחפש המלצות למניות ששווה לקנות בטווח הקצר(טווח קצר חודש - חודשיים).
אשמח אם אפשר לפרט על למה המניה הומלצה.