http://www.youtube.com/watch?v=__5Et...layer_embedded#!
Printable View
מנחם היקר שבש,
איזה מאמר או בעצם אוסף ציטוטים . מעניין וכל מי שרוצה קצת ולו על קצה המזלג
ללמוד ולהשכיל מעט שיקרא מה שאתה הבאת......אולי יבינו בעצם מה קורה כאן ובעולם....... ואולי יפסיקו לקטר על שוק ההון בארצנו הקטנה ולנסות להעבירנו מעבר ליום........מעניין אתם רוצים מדינה עצמאית כלכלית א לא או אולי אינכם רוצים בכלל מדינה אלא ששוב נהיה בין הגויים (זו היתה תקופה גרועה ביותר והס ולהזכיר את הנאציזם)......
דבר אחד אני לא מבין, איך כל פעם חוזרים לאותה שיטה אם היא לא עובדת?
מה העם לא זוכר מה היה?
העם אכן לא זוכר מה היה העם לא חכם והעם גם עסוק בבעיותיו שלו.
אבל השיטה עובדת אבל לא כאשר מעוותים אותם וכל סקטור מתרגם אותה כפי שהוא רוצה קרי הקפיטליזם
הינו השיטה הטובה אבל ללא חסמים ובלמים ללא רגולציות נכונות, מושכלות ולאחר בדיקה לעומק הוא יעבוד
כמו היום דהיינו קפיטלטיזם חזירי שכל מעייניו עשיית כסף ועוד כסף אשר מביא משברים כאלה שקשה לפתור אותם
למעשה אם נחשוב והיטב ולעומק הרי משבר 2008 לא נגמר הייתה רק הפוגה קטנה.......
בארה"ב המצב מעט משתפר אך זה לא מספיק ובאירופה = קטסטרופה כי מהתחלה איחוד מטבעי אינו איחוז. לא בדקו סתם
החליטו.....אז מרקוזי (הגב' מרקל + מר סרקוזי (זכויות יוצרים לאזבי 1 על השם הזה)צריכים לשבת יחדיו עם יועצים וממש בלי לישון להתחיל לפתור את הבעיות הגורליות של לא מדינה אחת אלא יבשת חשובה....ולא אט אט אנו בקריסה (מילה שאני אישית לא אוהבת להשתמש בה כל עוד לא נראה לי כי אכן האירוע קורה או יקרה).
שבוע טובה ומוצלח לכלם (כולל לרואי השחורות למיניהם וסוגיהם)
Rר
רמה הצדק החברתי והאביב הערבי אומרים הכל .רק שיש הבנה שיש משהו לא בסדר .ורק פה בסרט יודעים למה ואם כל אחד יראה יבין וידע הפעם מה המטרה ,ואיך להגיב
מנחם שבש
איש לא יבין ואם יבין לא ידע להגיב או לא ירצה מטעמים אנטרסנטיים גרידא .....................
מה עם פעולה באיראן מדוע רק מדברים ומדברים ואין סוף לדיבורים האלה. זה מעצבן ויוצר מצב
של אי וודאות ואי שקט בציבור..........
שבש ובהצלחה