סקירת בוקר יום לפקיעה ....
ביומיים האחרונים אנו עדים לדשדוש תנועה של 7 נק' במעוף , מיזה 3 חודשים לא היתה תנועה
כזו דלילה , מחזורים קטנים מאוד , משקיעים זרים הדירו רגלם מהבורסה , קרנות סובלות מפדיונות השלימו עם מר גורלם , תשואה שנתית שלילית , בהשוואה למדד ה S&P שעלה 4/5% כאשר מתוכם בחודש האחרון עלה 4% ,
גם כאן חלקם הגדול של הכותבים השלים עם המצב , ויש מי שדוחף את המדד מעלה מאינטרס שלו , וכנראה לכתבנים לא כדאי להיכנס לפקיעה . מה קרה החודש ? פקיעת נובמבר 1021
ואחרי יומיים מיסחר קפיצה של 4% , הכתבנים { או שחקנים} גלגלו בנובמבר לדצמבר 50% מכוחם וכתבו אוכפים 1010 , 1020 , 1030 : איזור הפקיעה כרגיל , קיבלו עבורם סכום יפה
סביב 25K עבור 3 אוכפים היום יום לפני הפקיעה שווים 32K , מה זה אומר , שמתחילת החודש נאלצו להיות מעורבים במיסחר , שיפוצים ותיקונים , ואז הצליחו להוריד את המדד עד 1057
ברמה זו כבר הנזק ניגרם , במהלך החודש לא הפסיק המדד לעלות , עד שרמת 1100
התחילה שוב להציק לגרום אי נוחות , שוב נאלצו להתערב , שיהיה מובן כל התערבות במיסחר נגד המגמה זה עלות גדולה לשחקנים , מנצל את רמת הבטחונות , וכך יכולת ההתמודדות נחלשת , כשייש מחזור דליל זה מקשה עוד יותר לסחור , לגלגל , בנוסף לכך , אוכף שנמכר בנובמבר לדצמבר הניב 8.5K אוכף 1110 , 1120 , 1130 ,לינואר, שווים נכון להיום 6.2K ליח'
מסקנה חודש לא קל לכתבנים , ואולי אני טועה , ולא יודע דבר מה .....{פדיון לאוכף להיום 2000 שקל פחות} מה שהקשה עוד יותר על הפקת רווחים
נכון להיום אוכף סביב הכסף ערכו 2000 שקל , מה שמרמז על פקיעה שקטה או רגועה , ללא הפתעות מיוחדות , אמורים לפקוע 10 עד 15 נק' סביב המדד , באם נסיים היום סביב ברמה הזו , היו דברים מעולם וראינו פקיעות מוזרות שהתרחקו 40/50 נק' מהמדד האחרון
ניחוש רמת הפקיע = לסיכוי לזכות בטוטו..
אולי הוספתי דבר מה להבנת הנושא , ואולי רק בילבתי את המוח , אז תודה או סליחה
נ.ב פקיעות : נובמבר :1021 אוקטובר :1173 :ספטמבר :1084 :אוגוסט :1115 : יולי 1234
נ.ב נוסף :פקיעה לפני הקריסה ב 2008 היתה 1115 , וגם הנמוך החודשי היה983 לפני הקריסה , אנני מרמז על כלום , מציין עובדות סטטיסטיות
מחיר להבוקר קול 1100 = 2400 ומחיר פוט 1140 = 2060 זה משקף ראלית את מחירי האופציות לעומת הספוט ללא עיוותים , הצלחות לכולם , מזל וברכה , אישית לא ממליץ לכנס לשום פקיעה פחד אלוהים , את עיקר הנזקים בחיי גרמו דווקה הפקיעות ,, אז שלא יעבדו עלכם
תודה מרא אמסלם שמעון מנהל חדר אופציות , וחדר איתותים
Re: סקירת בוקר יום לפקיעה ....
תנועת המדד היא פחות עניין של מיקום האוכפים על המפה .
בדצמבר ראינו אוכפים גם על 1080 1070 1060 ונכון שהיו בשבוע הפקיעה שעבר שפתחו 1030 1020 1010 ונכון שאוכפים אלו מופסדים.
יש לקחת בחשבון שמי שפותח אוכף כזה עם הגנות בגבול הרווח ימצא עצמו מפסיד לכל היותר 2400 שח (עלות ההגנה) .
אני חושב שיש לשאול את השאלה בצורה ההפוכה ..אם אין מחזורים בשוק ואין ציבור ואין מוסדיים ואין זרים אז איך לכל הרוחות
הפיאט של קלארשו לא זז רוורס???
אתה הבנת את זה ברוך ?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי shmon_am
קרנות סובלות מפדיונות השלימו עם מר גורלם , תשואה שנתית שלילית , בהשוואה למדד ה S&P שעלה 4/5% כאשר מתוכם בחודש האחרון עלה 4% ,
ילמדנו רבינו איפה אתה רואה תשואה שנתית בסנופי של 4/5% ?
את שנת 2010 הסנופי סיים ב 1257.60
הוא צופה פני עתיד .... חכה, אולי זה עוד יגיע :d
תודה על הסקירה שמעון.
[quote=אבי1]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי "shmon_am":1e2s0lsj
קרנות סובלות מפדיונות השלימו עם מר גורלם , תשואה שנתית שלילית , בהשוואה למדד ה S&P שעלה 4/5% כאשר מתוכם בחודש האחרון עלה 4% ,
ילמדנו רבינו איפה אתה רואה תשואה שנתית בסנופי של 4/5% ?
את שנת 2010 הסנופי סיים ב 1257.60[/quote:1e2s0lsj]
פשוט מאוד - 4/5=0.8.
היום הסנופי ב1265, מה שאומר שהוא עלה 0.8% :) .
ציטוט:
פורסם במקור על ידי supgog
פשוט מאוד - 4/5=0.8.
היום הסנופי ב1265, מה שאומר שהוא עלה 0.8% :) .
:d
אבי1 שלום
א. אני שמח שאתה קורא
ב. גם ההערות שלך במקום
ג. אולי היתה טעות בהבנת הניקרא , הכוונה תשואה שנתית
של 4עד5% כש 4% השיגו בדצמר
מקווה שהפעם הובן
תודה שמעון
ציטוט:
פורסם במקור על ידי shmon_am
אבי1 שלום
א. אני שמח שאתה קורא
כמובן שאני קורא, כמעט כל מילה שנכתבת בפורום אני קורא
ב. גם ההערות שלך במקום
ג. אולי היתה טעות בהבנת הניקרא , הכוונה תשואה שנתית
של 4עד5% כש 4% השיגו בדצמר
גם אני מדבר על תשואה שנתית ואני אומר שעל פי מה שאני רואה אין אפילו 1 אחוז תשואה שנתית
מה כן ביחס למעוף כמובן שהסנופי נמצאת בתשואה עודפת שים לב אם את שנת 2010 בסנופי ב 1257.6 ונכון לכתיבת השורות שלך היתה המדד ב 1265 מדובר בתשואה של כולה 8 נקודות מדד
מה שכן מדד המעוך סיימה את שנת 2010 ב1326.44 וכרגע אנחנו ב 1113.31 מדובר בירידה של כ-16.06 אחוז לכן כמובן שהסנופי עומדת במצב הרבה יותר טוב מבחינת המשקיעים אבל גם הסנופי רחוק מלהשביע רצון
בכל אופן עדיין אין בסנופי אפילו 1 אחוז תשואה
ומה שלא יהיה שיהיה לך בהצלחה גדולה
מקווה שהפעם הובן
תודה שמעון